Објављено 22. 02. 2018. на:
http://informer.rs/vesti/politika/370781/bakarec-o-licemerju-opozicije-kratka-pamet-duga-mrznja

КРАТКА ПАМЕТ – ДУГА МРЖЊА

Поједини опозиционари, медији и њихове филијале, не само да имају кратко памћење, већ су и неописиво лицемерни. Ево већ се диже револуција против проглашења листе Луке Максимовића- Белог. Одлуку ГИК већ нападају Н1, Инсајдер, ЦРТА, Шапић, цела опозициона булумента (Јанковић, Живковић,Тодорић, Баљак, чак и сам Ољин Борко) и седам чланова ГИК који су гласали против неспорне одлуке ГИК. Смета им што је један од кандидата Луке Максимовића, његов другар, променио име у „Љубиша Прелетачевић Бели“, и дао сагласност да листа буде названа по њему, чиме је отклоњен недостатак на који је указао Управни суд. Никакав пропис, а камоли закон није прекршен. Смета им што је издата нова лична карта за један дан. Срам вас било лицемери!

Тим страшним лицемерима из опозиције на челу са Ђиласом и Шапићем, који су се опет уплашили Белог, није сметало када је из потпуно истог разлога Борислав Стефановић, коалициони партнер Драгана Ђиласа, променио име у априлу 2016. Тада ту чињеницу, да је Борко Стефановић променио име, да му листа за парламентарне изборе не би била одбијена, није нико нападао, ни скандализовао. Ни Н1, ни Инсајдер, ни ЦРТА, нити Ђилас и Шапић. И тада је важило, као и сада, да по закону, у називу листе може да стоји само званично име из личне карте носиоца листе. Тада је Борислав Стефановић прикупио оверене потписе на листама на којима је стајало „Борко Стефановић“. Проблем је решио тако што је званично променио име у Борко. И лична карта му је експресно издата. Исто то је урадио и Бели, односно његов другар, који је променио име.Тада у случају Борка Стефановића нико није протестовао што надлежни орган – полиција- ажурно ради свој посао. Сада када то уплашеном Ђиласу, Шапићу и Борку не одговара, они праве скандал због тога што полиција добро ради свој посао.

Ђиласов Шапић је овим поводом изјавио и на твитеру објавио : „Стварно сам сматрао да никога не треба спречавати да се кандидује, јер то и јесте једно од начела демократије. Али ово је стварно брука и срамота. Да се изда лична карта за 1 дан, на име имагинарног лика, превише је. Чак је и бркове добио“. Инсајдер је скандализован, објавио текст „Лична карта на име Љубиша Прелетачевић Бели – и то је могуће за потребе избора“. Дакле, да надлежни органи раде свој посао ажурно, уверио се Борко Стефановић, уверио се и Бели. Али у то су се увериле и хиљаде кандидата за посланике или одборнике, при прикупљању документације за кандидатуру. У то сам се уверио и лично. Када су расписани избори 15. јануара, у 14 часова сам обавештен да треба да прикупим документацију, као кандидат СНС. Потврду о пребивалишту сам добио у МУП-у у Љермонтовој, Потврду о бирачком праву у општини Стари град, а Извод из држављанства сам добио у МУП-у Стари град. Све то сам однео у 16 часова у Градски одбор СНС на Сајму. Дакле, за 2 сата сам прикупио 3 документа и био на 4 места у граду. Кола немам, возио сам се ГСП-ом. Значи, државни органи раде брзо и ажурно, увек – и за Борка и за Белог, и за све грађане. А лицемери из опозиције и њихових медија су много нервозни јер виде да ће бити потучени до ногу.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s