Објављено 18. 04. 2019. на:
https://informer.rs/vesti/politika/431604/nebojsa-bakarec-uputio-otvoreno-pismo-sandi-raskovic-ivic-zbog-cega-predmet-vase-patoloske-mrznje-postaju-udovice-ljudi-koji-zaduzili-srbiju

Отворено писмо Санди Рашковић Ивић

Познати сте као Медеја, која затире своје потомство. Вашим ранијим изјавама да су Срби починили геноцид у Сребреници и да је Хрватска имала право на злочине „Олују“ и „Бљесак“, Ви сте се одавно исписали из српства. Овом новом скаредношћу Ви желите да се испишете и из људског рода.

Ваша подмуклост и непристојност, не смеју остати без одговора. Због чега предмет Ваше патолошке мржње према Вучићу, постају удовице, супруге људи који су задужили Србију? Због чега на најогавнији начин вређате удовице Зорана Ђинђића, Борислава Пекића, Моме Капора и Оливера Ивановића. Због чега инсинуирате да су се продале? Срам Вас било. Само због тога што не подржавају Ђиласа, Јеремића и Обрадовића, и насиље које спроводи Ваш Савез за силовање! Само због тога што се власти Србије на достојан начин одужују великанима Пекићу, Капору, Ђинђићу и Ивановићу и њиховим супругама! Шта Ви желите? Шта бисте Ви радили? Затирали успомену на њих, поред тога што прогоните и вређате њихове удовице?

У реду су и ондулације и трајна хладна, у реду је бојити косу у црно. Али није у реду да нам стварност завијате у црно и Ви и Ваш Јеремић и Ђилас и Обрадовић. Погрешни су Вам узори. Уместо да верујете овој тројици јахача апокалипсе, уместо да се угледате на Грдану, угледајте се на Снежану. То Вам више пристаје – Санда и седам СЗС патуљака. Оставите на миру удовице које пате и нека Вам светли пример буду оне и њихови покојни мужеви.

Ако је у Вама остао неки траг хуманости, молим Вас, немојте више никога вређати, а посебно не жене боље од Вас, жене чији је живот засенчен смрћу животних партнера. Ако прихватите ове васпитне мере, осећаћете се боље, а и удовице ће одахнути.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s