Објављено 30.08.2019. на:
https://informer.rs/vesti/politika/456283/dosla-maca-vratanca-nema-vise-nedodirljivih-bakarec-unistio-samoproglasenog-vodju-opozicije-dragana-djilasa-setite-bivsi-gradonacelnice
https://www.alo.rs/vesti/politika/bakarec-u-otvorenom-pismu-dilasu-mahinacijama-je-dosao-kraj-kad-je-verica-barac-objavila-izvestaj/249546/vest

Отворено писмо Драгану Ђиласу

Дошла маца на вратанца! Народ још каже „Дошао ђаво по своје“ и „Ничија није горела до зоре“. Ви сте подсвесно знали да ће доћи овај дан. Мислили сте да се ипак нико неће усудити да истражује махинације Вас „височанства“. Сматрали сте да сте недодирљиви. Због чега? Због стотина милиона евра које сте „стекли“? Због тога што сте самопроглашени „вођа“ опозиције и што већ тврдите да се ради о политичком прогону Вас недодирљивог? Зар сте заборавили да је хапшен, процесуиран и осуђен, Ваш „брат“ и ментор Тајкун бр.1? У овој земљи, од када је на власти СНС, нема недодирљивих и правди недоступних. Сетите се, како сам Вам, годинама, на седницама Скупштине града, постављао одборничко питање, као градоначелнику, да објасните како сте се обогатили? Уместо одговора, вређали сте ме. Е сада је дошло време да одговарате на много тежа питања, неких много зезнутих чика и тета, из полиције и тужилаштва.

Знали сте да ће истраге о Вашим махинацијама бити, још када је Верица Бараћ објавила свој Извештај 2011. године, где је оголила пљачку. Од тада Ви живите на кредит. Сваки дан на слободи за Вас је премија. Видим држали сте КЗШ, где сте изрекли бујицу безобалних неистина. Чак ни ваша Н1, није пустила више од 2 минута те папазјаније. Морао сам да се потрудим да бих негде пронашао интегралних 20 минута Ваше хистерије.

Изненадило ме је колико сте ниско пали. Ви сте некада били појам величине за ваше жуте. Изван жутог света нисте, али тамо…Међутим, сада сте себе свели на бабу трачару, која оговара друге, и халуцинира о Бежанији, Атини, Италији, па чак и патикама од више хиљада евра. Драги мој, водите рачуна да ћете пасти још ниже од трачаре. Следећи Ваш ниво је „баба сера“! Мислите о томе.

Кад други пут послушах Ваших 20 минута мржње, схватих да сте казали да су десетине Ваших сарадника хапшене, а да није било ни једног суђења. Мајко моја! Суђења Вашим сарадницима је било много. Да Вас спасем амнезије, указаћу Вам на судски процес који се још увек води против Вашег главног сарадника, бившег градског менаџера Александра Бијелића. Још у октобру 2016. медији су известили да је Виши суд у Београду потврдио оптужницу против Бијелића и још осам окривљених, којом се терете да су оштетили буџет града Београда за шест милиона евра, везано за реконструкцију Булевара краља Александра у Београду 2009. године. Тај судски процес чека епилог, као и многи други.

И кажете да Вас лажно оптужују да сте украли 500 милиона евра. Немојте да замењујете тезе.
Ви сте под сумњом, да сте путем злоупотребе положаја и трговином утицајем, Ви и ваше компаније стекли пословни приход од 619 милиона евра, и нето добит од фантастичних 105 милиона евра, у време када сте обављали три државне функције. Објасните како?

Грохотом су се смејали сви грађани Србије који су чули Вашу бајку о томе како су уговори Ваших компанија са РТС-ом, били лековити и благотворни за цело српство и шире. Пада ми на памет још једна народна изрека, не знам због чега- „Дошо си ми на зицер ђубре“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s