Објављено 13.10.2019. на:
https://informer.rs/vesti/politika/464940/ste-sampioni-patoloskog-laganja-nebojsa-bakarec-uputio-otvoreno-pismo-blizancima-trifunovicu-obradovicu

Отворено писмо близанцима С. Трифуновићу и Б. Обрадовићу

Патолошко лагање је само лош начин скретања пажње јавности. То је простор у коме се креће већи део опозиције. Шампиони патолошког лагања сте Вас двојица, Ви Обрадовићу и Ви Трифуновићу. Изрази „неистина“ и „лаж“ не описују више тачно то што Ви радите. Ваша патологија лагања улази у спиралу лудила, која захтева све крупније и пресније лажи. Вас двојица сте, ма како то апсурдно звучало, као близанци. Волите насиље. Волите да мрзите. Волите да лажете. Има и разлика међу Вама. Ви Обрадовићу волите да бијете, а Ви Трифуновићу да псујете. Ви Обрадовићу волите да изигравате непорочног моралног чистунца, а Ви Трифуновићу волите да злоупотребљавате све психоактивне супстанце, и да се не купате. А обојица сте аморални до сржи! Ви сте сами себе потпуно компромитовали у последњих неколико година, спроводећи у пракси вербално и физичко насиље, и ширећи безобалне неистине. И захтевате да Вам безусловно верују. Не верује Вам нико, али лажовизија Н1, посвећено преноси Ваше очигледне лажи.

Ви сте Трифуновићи лансирали фантастичну лаж, да Вам је власт понудила пола милиона евра, како би изашли на изборе, прешли у табор власти, освојили посланике, и постали коалициони партнер уместо СПС. Једини сведок тог фантазма сте Ви сами, Трифуновићу. Ви сте, као подвојена (потројена) личност (Me, Myself and I), под утицајем супстанци, сами себи понудили мито. После трежњења сте остали уверени да је тајанствени чоек из власти, покушао да Вас подмити! Прво, опште је познато да ћете изаћи на изборе, због тога што у томе видите прилику да профитирате на бојкоту дела опозиције. Друго, свима је позната Ваша нестабилност и непоузданост, као и чињеница да би било какав новац дат Вама, врло брзо завршио у рукама Ваших дилера. Због тога Вам нико нормалан не би понудио ништа. Слово „Т“ нешто Вам треба!? Очајно Вам је потребно око 500.000 евра да би подмирили своје дугове дилерима (зар опет побогу?), и своје огромне месечне потребе за психоактивним супстанцама. И та Ваша детињаста фантазија је само одраз Ваших жеља и потреба. Све то је на нивоу трача и на нивоу шале из Бећковићеве чувене песме: „Рече ми један чоек, на једноме мјесту, код једнога чоека, једну ствар, не могу ти рећи ђе, одма би се сјетио који је (…) немо ме ништа запиткиват, нијесам ти смио ни волико“.

Ви сте Обрадовићу у исто време лансирали једнако фантастичну лаж, да Вас је власт опљачкала, и скинула Вашим Дверима сав новац са рачуна. Уз то оптужујете власт (СНС) да покушава да Дверима отме Фејсбук страницу. Истина је већ позната јавности. Ради се о сталном сукобу унутар распадајућих Двери, у које су укључени Ваши бивши посланици и Ваш бивши директор странке, кога сте Ви својевремено поставили за директора. Такође, фирма којој већ дуго дугујете новац, активирала је менице. Ви сте све то, делом и потврдили. Због чега онда у Ваш унутарстраначки сукоб увлачите и СНС, и судове, и банке, за које тако провидно тврдите да учествују у завери против Вас? Није ли то параноја? Такође, знам да не верујете, али појмите да Вучић и СНС не контролишу Марка Закерберга и компанију „Фејсбук“. За крај, такође речи Матије Бећковића:“Не знаш ти њиг, не знаш ти ко су они, то је така ваиња, то је њима у трази, то је јаче од њиг“.

П.С. (Пост скриптум) Сетих се и Матијине песме „Шпијун у Ровцима“, због тога што је потребна обојици:“Страг не од свачега и од свакога! Свако дркти ко овца кад је стригу!(…)Што оћаше рећи Јоксим Миров:“У староме пркну страг се коти!“. („страг“ значи страх оп.аут.) Мислите о томе.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s