Објављено 14.01.2020. на:
https://informer.rs/vesti/politika/485820/obavezno-procitajte-nebojsa-bakarec-uputio-otvoreno-pismo-sergeju-trifunovicu-draganu-bjelogrlicu-trifunovicu-zloupotreba-alkohola-droge-vas-jos-jednom-dovela-nevolju
https://www.pink.rs/politika/179177/bakarec-uputio-otvoreno-pismo-trifunovicu-i-bjelogrlicu-niste-u-poziciji-da-delite-lekcije-javnosti-ne-znate-nista-o-stvarnom-svetu

Отворено писмо Трифуновићу и Бјелогрлићу

Вама сам Трифуновићу више пута изрицао васпитне мере. Једно време Вам је то било од помоћи(?), али видим да Ви под мерама морате бити стално. Очигледно због тога што стално злоупотребљавате психоактивне супстанце. Злоупотреба алкохола и дроге Вас је још једном довела у невољу. Побегли сте са попришта саобраћајног удеса који сте изазвали. Колико знам, психоактивне супстанце стварају осећај храбрости, али у Вашем случају оне делују супротно? Изазивају кукавичлук у Вама, па сте збрисали ко пацов (или сте кукавица по природи?). Утекли сте и стога, што сте се и поред бунила изазваног супстанцама, присетили да не би било добро да Вас одведу на тестирање крви. И добро је што нису, због тога што је Ваша крв опасна по околину, толико је накрцана отровима и вирусима, да би изазвала епидемију. Што би рекао Бора Станковић – „Нечиста крв“! До сада сте направили море прекршаја и кривичних дела Вашим луксузним аутомобилом и Вашим луксузним мотором. У једној од тих прилика, када сте бахато возили, страдала је девојка од 20 година, којој су нанете телесне повреде, као последица удеса који сте Ви изазвали. Летос сте се бахатили Вашим луксузним глисером од 20.000 евра, по Дунаву, угрожавајући остала пловила, при чему нисте имали дозволу за управљање. Указао сам Вам на то да имате 47 година, и да немате ни кучета ни мачета, ни рода ни порода. У међувремену сте отворили менажерију мачака, које сте, како кажете да би оправдали бег са места удеса, хитно морали да одете да нахраните. Кад повежем све што знам о Вашем профилу личности (злоупотребљава психоактивне супстанце, ужива у понижавању жена, дружи се са криминалцима, неспособан за управљање возилима и пловилима, неожењен, усамљен, непријатно мирише, непристојан, гаји мноштво мачака у стану, неписмен …) схватам у чему је Ваш проблем. Ви сте онај тип лошег комшије, који у стану држи много изгладнелих мачака, који се не купа, и који у стан довлачи отпад. Морам да Вас упозорим, да су се такви случајеви лоше завршавали, поготово због тога што сте склони алкохолу и дрогама. Особе попут Вас, су често налажене у стању поодмаклог распадања, а јадне животиње (у Вашем случају мачке) нису имале шта да једу осим покојника. Самоћа је убиствена.

Међутим, са друге стране Ваш колега, Ђиласов симпатизер, Драган Бјелогрлић, је живи доказ да не помаже ни то што има супругу и потомство. Обраћам се сада њему. Ваша ћерка г Бјелогрлићу је, глумица наравно, али је на Вашу жалост члан Јеремићеве партије. Са друге стране Ваш син, глумац наравно, Вам прави много веће проблеме. Кренуо је Сергејевим стопама. Угледа се на њега, уместо на Вас, оца. Недавно је возио аутомобил Ваше фирме, без возачке дозволе, није стао на знак стоп, изазвао је удес и нанео тешке повреде мотоциклисти, а потом је напустио лице места. Како су Вашем сину претиле четири године затвора, натерали сте га да призна кривицу, да се нагоди са тужилаштвом, а Ви сте платили 150.000 динара казне. Удес се догодио у два ујутру, и сумња се да је Ваш син био под утицајем психоактивних супстанци (због тога је вероватно и побегао са лица места?). Ви сте тврдили да је Ваш син невин. Међутим није баш препоручљиво да се Ваш син угледа на Вас, с обзиром да Вас је угледни колега, режисер, Предраг Антонијевић, оптужио да сте корумпирани лажов. Уз то је приложио и доказе о томе како сте желели да проневерите стотине хиљада евра, које би Вам доделио Филмски центар Србије, и комисија чији је члан био Антонијевић. Уз то сте му изгледа предложили да проневерени новац поделите. Ви тврдите да сте невини, а да Антонијевић ради за српски режим (и поред тога што је познати критичар власти), и још невероватније да је фалсификовао Гугл поруке! Ви Бјелогрлићу одавно тврдите како Вам је лоше у Србији (и поред силног новца који сте добили за снимање филмова). Недавно сте подржали Вашег колегу Николу Коју, једног од заштитних лица протеста „1 од 5 милиона“, који је најавио да ће уколико протести пропадну отићи из земље. Тада сте рекли: „Верујем да ћемо се сви заједно изборити да до тога не дође. Ако не успемо, нека резервише још места у купеу“. Замолићу Вас да у том купеу резервишете и место за Сергеја и његове мачке! Знам да је то превелика молба, с обзиром на неугодне Сергејеве мирисе (о мачкама да и не говорим).

За крај, свој тројици бих поручио оно што је Ваш колега, непоновљиви Рики Џервејс, поручио онима сличнима Вама тројици, у Холивуду, на додели „Златног глобуса“. Цитирам Рикија Џервејса: „Зато, ако добијете вечерас награду, немојте то искористити да бисте одржали политички говор. Нисте у позицији да делите лекције јавности. Не знате ништа о стварном свету, већина вас је у школи провела мање времена него Грета Тунберг. Зато, ако освојите нешто, дођите горе, примите своју наградицу, захвалите се свом агенту, свом Богу и одјебите. У реду?“ . У Италији то кратко кажу – Ma vaffanculo tutti.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s