Ова епидемија из већине људи извлачи оно најбоље. Из Вас Ковачевићу оно најгоре. Ви сте део мале, али моћне групе предвођене Ђиласом, која је заражена вирусом беснила, много заразнијим и опаснијим од вируса Корона. Ви сте класичан пример ковидиота, који чак и у доба епидемије мрзи свој народ, који шири лажне вести, саботира мере система, пре свега медицинских експерата. Ваш ковидиотски сој перфидно и подмукло, шири конфузију и панику, хушка народ против војске (кажете „нису нам требале наоружане тројке са дугим цевима на сокацима“), против државе и мера које су прописали медицински експерти.

Као ковидиот посебне врсте, Ви сте се први усудили да вређате наше епидемиологе, вирусологе, инфектологе, све дивне лекаре који се данас боре за наше животе. Све те племените лекаре Ви у интервјуу „Данасу“ називате лекарском шарлатанијом, икебаном, зајебантима који се спрдају и кесере, пијанцима који подригују и праве вицеве (цитирам Вас: „поред њега, као икебане, седе професори Медицинског факултета (…) То што су се они (…) спрдали и зајебавали, кесерили као пијанац на роштиљ кад је вирус проглашаван мање опасним од упале простате, кад су подригивали и правили вицеве на рачун нечега што данас проглашавају опасношћу библијских размера, њихова је грешка због које ће газда послати по рачун“).

На страну то што безумно вређате председника ове државе који се јуначки успешно бори да наша земља не доживи италијански сценарио. Кажете:„Уместо лекарских екипа (…) добили смо лекарску шарлатанију праћену председничким клиберењем (…) Болест смо дочекали гологузи, без маски, алкохола, тестова, рукавица, респиратора, болница, неприпремљени и неедуковани“. Малоумниче, цео свет је ову пандемију дочекао неспреман. У односу на друге, што се види по заузданој епидемији у Србији, ми смо епидемију дочекали спремни. Ви сигурно нисте гологузи. Променили сте више странака него гаћа – СПО, НСП, ДСС, СОФ и НС. Док сте били члан владајућег СПО -а (коалиција СПС, СРС, СПО) до 2000. године, Ви сте тада од града Београда добили на поклон огроман стан у власништво. Колико ари има тај стан?

Овај срамни интервју „Данасу“ сте дали као потпредседник Јеремићеве Народне странке. Док сте били у ДСС, Ви сте тада описивали Ђиласа и Јеремића, као „сифилис“. Да Вас подсетим, Ви сте данас потпредседник тог „сифилиса“. Препоручујем ударне дозе антибиотика. Ви сте ковидиот коме је чмар важнији орган од душе, а дебело црево од срца, коме је важно да је чанче пуно, а да ли морате клечати да из њега лапћете, уопште Вам није битно. Важно је да је Синиши дробина пуна!

У свом олош елитизму ви делите Србију на бољу и гору: „јако тешко бих поднео властиту смрт. Као и бољи део Србије“. Поручујете да Ви, „елита“ тешко подносите своју смрт, а да раја, по Вама, гори део Србије, лако подноси сопствену смрт. Знате ли Ви за срам? И настављате да вређате грађане и власти. На питање новинарке: „Председник каже да је добро што су се људи уплашили, јер може да смисли и нешто горе од Сајма“, Ви одговарате: „Ово је сада или пут у потпуну диктатуру или увелико почетак његовог краја. А што се тиче страшнијих ствари, ту су Топовске шупе, Старо сајмиште, Јајинци (…) То је оно место где су у Другом светском рату вршене егзекуције, где председник има енотеку (…) Основни проблем и јесте у томе што он то смишља (…) Да је било ко други рекао да ће гробља бити претесна да приме све заинтересоване, одавно би био ухапшен. Али вођа може све што други не могу“. Паклени безумниче, Ви оптужујете председника државе да припрема концлогоре и геноцид народу – цитирам Вас :„он то смишља“. У свом демонском лудилу отишли сте даље и од Трифуновића. Он има бар неко оправдање – алкохол и дрогу. А Ви?

Занимљиво је да у интервјуу вређате и самог себе. Вероватно Вам је беснило толико помутило ум, да уједате и себе. Називате себе „мазохистом са мањком интелигенције“. За себе кажете: „Уопште, ја сам један страшљивац, да не кажем кукавица и плачипичка. Успевам да сузу са половине образа вратим у око, али ми то не полази за руком са течностима из носа и уста“. Ово потврђује моју дијагнозу да сте оболели од беснила. Наиме, бесни пси неконтролисано слине и бале.

Кад све ово прочитате, бићете забринути. Немојте бринути, ми као нормални људи знамо да морамо толерисати вашу злоћудну мањину. Грађани треба да буду равнодушни спрам вашег соја, али уз свест које зло чините. Према Вама и вама сличнима треба се понашати као према препуној септичкој јами – она је ту, грозно смрди, али јој нико не поклања пажњу због тога што ће ускоро бити испражњена.

*Аутор је политички аналитичар и кандидат СНС за народног посланика     

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s