Синоћно скандирање „Ђиласе лопове“, које се орило Београдом, је изазвало делиријум код Сергеја Трифуновића. Као ментално лабилна особа, он је одмах реаговао као и сваки психотичар, грозничаво и шизофрено – што код С.Т. значи опсесивно рафално твитовање, конзумирање алкохола, псовање и угрожавање околине. Трифуновић као регистровани зависник од психоактивних супстанци, има велике амплитуде расположења. Од еуфорије до депресије, и тако у круг. Параноја је такође једна од одлика понашања озбиљно поремећеног глумца. Трифуновићево понашање је такође, у директној корелацији са (не)конзумирањем наркотика и алкохола. У делиријуму због скандирања, а у кризи без дроге, Трифуновић је своју параноичну фиксацију пренео на своју комшиницу, пензионерку, ни криву ни дужну. Умислио је да га она снима и да скандира „Ђиласе лопове“. Такође, Трифуновић је и своју мржњу према пензионерима, као и према сусетки старици, преточио у твитове, у којима несрећну старицу, назива „матором дрољетином, распалом дрољом, кучком, фуксом, олошем, шодером и матором вештицом“ и прети да ће монтирати озвучење од 250 вати, на своје прозоре и усмерити га ка старичиним прозорима. Такође Трифуновић је на мреже поставио и снимке на којима се чује како вређа и прети својој комшиници пензионерки: „Сисај ку*ац, је*о сам ти све по кући“.  (Одредница 1). Ради се о новом насиљу Сергеја Трифуновића, према још једној жени, овај пут пензионерки, комшиници. Да ли ће реаговати заштитници грађана, организације за људска права, заштитници равноправности, било ко? Да ли ће реаговати и политички савет ПСГ у коме седе старије особе, Зоран Хамовић, Милан Влајчић, проф. др Јелена Ђорђевић, Горан Марковић, и проф. др Србијанка Турајлић? Они су увек пуни моралних придика и претњи неистомишљеницима, али никада до сада нису рекли ни једну реч критике на рачун насиља свог председника. Да ли ће се огласити и заштитити незаштићену старицу, која има ту несрећу да станује поред зависника Сергеја Трифуновића? Трифуновићева странка се зове „Покрет слободних грађана“! Да ли то значи пуну слободу глумцу, дрогерашу, Трифуновићу да чини злодела над грађанима? Ко ће и како заштитити незаштићену старицу од насртаја распомамљеног наркомана Сергеја Трифуновића? Један од начина да се заштити несрећна старица су и интервјуи за медије, у којима ће она испричати чему је све изложена од стране Трифуновића! Сетимо се, Трифуновић је познат по томе што вређа жене, што чини прекршајна и кривична дела, изазива удесе, конзумира наркотике, дружи се са криминалцима…У свом лудилу, Трифуновић је у тој серији твитова, поред најаве насиља над несрећном старицом, најавио и вршење кривичног дела непоштовања забране кретања у време ванредног стања, за данас 30.4.2020. у 18 часова. Да ли је Трифуновић грађанин првог реда због тога што је глумац и председник ПСГ, и због тога што му је дозвољено да некажњено врши насиље и да крши забрану кретања?

Већ сам једном написао, да ће Трифуновић, који има 48 година, а нема ни рода, ни порода, ни девојку, а камоли супругу, скончати као они усамљени људи, који су у стан довлачили отпад и држали мноштво изгладнелих паса и мачака. Ти несрећници су често налажени у стању поодмаклог распадања, а јадне животиње нису имале шта да једу изузев покојника. Све то, у случају да га наркотици не дотуку пре тога, и уколико не погине у саобраћајној несрећи коју ће сам скривити.

*Аутор је политички аналитичар и кандидат СНС за посланика

Одреднице:

https://informer.rs/vesti/politika/513908/sisaj–sam-sve-kuci-pogledajte-kakav-politicki-program-nude-djilas-njegov-pajtos-sergej-video

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s