Једно време је ковидиотајкун Ђилас ћутао. Потонуле су му све лађе. Пропао му је бојкот, што констатује чак и амерички амбасадор, који каже да бојкот није утицао на излазност. Ђиласу се распао онај бедни СЗС и сад би да препакује говна и да дода нова. Ал не лези враже, са гађењем су га одбили и „Не давимо Београд“ и „Локални фронт“ из Краљева. Дође јул, упекла звезда, пакао под каменом. Испузала Ђилас акреп гуја и палаца језиком. Ни мање ни више оптужује Вучића да је убио грађане Србије, због тога што се епидемија вратила. Вратила се у целој Европи, ал Ђилас за то не хаје. Ђилас оптужује Вучића за своје грехе.

Ђилас је један од одговорних за смрт пензионера у Геронтоцентру Ниш и дому за старе Неготин. Ђилас је 25.03.2020., дао смртоносан предлог да 1,7 милиона пензионера шета сваки дан у истом термину. То би довело до заражавања најмање 40.000, и до смрти око 4000 пензионера за 4 недеље. Трагедија у Геронтоцентру Ниш и дому за старе Неготин  је показала колико је Ђиласов предлог био смртоносан! Стари су шетали ван Центра, навелико су посећивани! Очигледно су послушали Ђиласове предлоге. Већ 5 месеци Ђилас наступа као пета колона вируса Корона. Ђиласу није пало на памет да током пет месеци, донира народу један евро, једну маску! Осим што је зликовачки злурадо објавио да ће народу донирати оних 100 евра које је добио од државе!

Током епидемије свињског грипа 2009., када је био крадоначелник Београда, Ђилас није спровео адекватне мере и није знао да се носи са епидемијом. Стручњаци у то доба нису доносили главне одлуке као сада. Тада, 2009. главне одлуке је доносио Ђиласов и Тадићев штеточински режим. Стручњаци су и тада 2009. и сада 2020. биле исте личности. Вучићева власт их слуша, а Тадићев и Ђиласов режим их није слушао. Ђиласов штеточински режим је и поред две драстично повољније чињенице (постојање вакцине и мања вирулентност) успео да има већи проценат смртности (2009/2010 – 2,27%) него што је Србија имала у мају 2020.-2,12%. То говори да се данашње власти Србије неупоредиво боље боре против епидемије, у много тежим околностима (велика вирулентност и непостојање вакцине). Уз то Ђиласов пљачкашки режим није могао ни вакцине да набави без наношења огромне штете Србији, и то по два основа – набављено је 655.000 вакцина више него што је било потребно, и вакцине су набављене по 25% вишој цени него у земљама окружења – укупна штета – 5, 9 милиона евра! Јавност никада није сазнала одговоре на два питања. Да ли је Ђилас крив што је набављено четири пута више вакцина него што је било потребно, тј.  да ли је крив за штету насталу по том основу, која износи око 4,2 милиона евра? И, да ли је Ђилас је крив због тога што је Србија сваку вакцину платила 200 динара скупље него суседна Хрватска (Србија – 800 динара по вакцини, Хрватска – 600 динара по вакцини), односно да ли је Ђилас крив за штету насталу по том основу, која износи око 1,7 милиона евра?

Ковлешинар Драган Ђилас, жута хијена, убеђен је да је бог, због тога што је некажњено опљачкао 619 милиона евра. Ковлешинар Ђилас, у нашим данима, као што то Дис рече, је шљам, разврат и порок, трули задах пропадања, јазбина и канал, на високо подигнути сутерен, сав подмукао, сав проклет и мали, исмева све врлине и поштење, понижава све гробове и животе, прља и опело и крштење, угојен од грехова и од блата. Врати се Ђиласе под камен испод кога си испузао!

*Аутор је политички аналитичар и кандидат СНС за посланика

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s