Ђиласова „Удружена демократска опозиција“(„УДО“) добила је колективну сунчаницу. Након што се распао СЗС, а Ђилас их преименовао у „УДО“, та шака јада је дошла до „епохалног открића“ – „Србија нема парламент“. Због чега су онда 7. јула покушали да заузму парламент и да га спале? Сад ђиласовци кажу „власт сматрамо нелегитимном и против ње ћемо се борити свим врстама отпора и грађанске непослушности“. Ајде! Све те врсте насиља смо видели на Ђиласовом, Млађановом и Ноговом репертоару. Покушај државног удара, уништење Скупштине, нападе на мирну полицију, салутирање „Хајл Хитлер“, уринирање на Скупштину, рушење Београда…

У нападу сунчаничног лудила, Ђиласу су за епидемију криви нови посланици и Вучић!?! То се усуђује да каже тајкун чији је позив пензионерима да шетају у јеку епидемије, сви у истом сату, довео до трагедије у Геронтоцентру Ниш и Дому за старе Зајечар! Безумни плачљиви тајкун се усуђује да критикује било кога поводом епидемије, а сам није грађанима Србије донирао ни један евро, ни једну маску, ни један респиратор, од оних стотина милиона евра које је покрао док је био власт!

Каже огавни тајкун, парламент није ни легалан ни легитиман! Како да не! Ђиласов ковидиотизам потврђује једна крупна ствар. Учествовао је на изборима 2018.! Ти избори су спроведени под готово истим условима као и избори 2020. Те изборе је својим учешћем признао као легалне и легитимне, а опет Ђилас ни Скупштину града не сматра легалном и легитимном. Ђиласову глупост и лажи о нелегитимности избора 2020. разоткрива чињеница да он већ две године новог мандата градске Скупштине, не долази на седнице. Није долазио ни 4 године пре тога. Оставимо по страни то што Ђилас и његови 6 година не долазе на седнице градске Скупштине. Као што видимо Ђиласу нису потребни мандати у Скупштини града, не користи их, па му једнако тако нису потребни ни мандати у Скупштини Србије. Њега мрзи да ради за грађане, да долази на седнице. Али он и његови уредно примају накнаду за нерад, пуних 6 година. Као што видимо прича о нелегитимности је само празна прича, у стилу „грожђе је кисело“. На два питања Ђилас нема одговора – због чега 6 година не користи два пута добијени мандат градског одборника, и због чега он и његови већ 2 године не учествују у раду Скупштине града? Учествовали су на изборима, поражени су…и …? Неће да раде. Тако не би радили ни у Скупштини Србије, да су смогли храбрости да учествују на изборима. Овако им је лакше – лепо поруче да тамо где њих нема – то није легитимно, ни легално! А нема их сигурно у срцима и мислима грађана!

Молим плачљивог тајкуна, да не плаче јавно због овог текста. Не тиче се његове деце, већ њега лично. Реченица пре ове је сувишна, али Ђилас слабо капира, па сам морао да му нацртам.

Аутор је политички аналитичар и будући посланик СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s