ПОШТОВАНИ ПРЕДСЕДАВАЈУЋИ, ПОШТОВАНИ ПОСЛАНИЦИ, ПОШТОВАНИ ГРАЂАНИ

Сходно изазовима који су пред Србијом, сходно стању у нашем друштву, председник Вучић и мандатарка Брнабић су вођени непогрешивим и истанчаним осећајем за потребе Србије, предложили 3 нова министарства.

Министарство за бригу о породици и демографију и Министарство за бригу о селу су потпуно тематски повезани. Ради се о ТЕМИ депопулације и равномерног развоја Србије. Уназад 70 година и дуже, читаве руралне области су готово испражњене. То се мора исправити. Породица, родитељство и потомство (дете, мајка, отац) су традиционалне, непревазиђене и племените вредности које обезбеђују здраво друштво, демографску виталност народа, које показују поштовање према предачком наслеђу, и омогућавају здраву и неометану смену генерација у Србији.

Србија је шампион у поштовању људских права. Доказ за то је однос пун уважавања према мађарској, ромској, бошњачкој и албанској мањини. Према мањинама се води политика позитивне дискриминације и примењују се највиши евростандарди. Феноменално је што је у назив Министарства за људска и мањинска права увршћена синтагма „Друштвени дијалог“. СНС И ЊЕНЕ ВЛАДЕ, И ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ УВЕК ПРУЖАЈУ РУКУ ПРИЈАТЕЉСТВА ЧАК И ОНИМА КОЈИ ТУ РУКУ НЕ ЗАСЛУЖУЈУ. Дијалог треба да се води чак и са екстремним ђиласовским странкама опозиције, као на ФПН. Међутим јако је тешко водити дијалог са онима који дијалог неће, који заговарају насилну промену власти, вешање, силовање, и који бестијално прете и вређају породицу председника Вучића. СНС ЈЕ ТОЛЕРАНТНА, ПОМИРЉИВА, СКРОМНА СТРАНКА ДРУШТВЕНОГ КОМПРОМИСА. СНС ЈЕ БЕСКОМПРОМИСНО ПРОТИВ МАФИЈЕ И КРИМИНАЛА. Овде долазимо до друге теме о којој желим да говорим.

Говорићу кратко о 2 од 6 циљева ВЛАДЕ и свих министарстава, који ће СНС спроводити у овом високом дому.

О КИМ

30 ГОДИНА СЕ БАВИМ ПОЛИТКОМ И МОГУ ДА КАЖЕМ ДА НИКО У ПОСЛЕДЊИХ 100 ГОДИНА НИЈЕ ТОЛИКО УЧИНИО ЗА КИМ КОЛИКО СУ УЧИНИЛИ СНС И ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ. ДА ВУЧИЋ И СНС НИСУ НА ВЛАСТИ ПОСЛЕДЊИХ 8 ГОДИНА, АЛБАНЦИ БИ ПОНОВО ПОЧИНИЛИ ПОГРОМ НА КИМ КАО 2004. И ДАНАС БИ ЛАЖНА ДРЖАВА КОСОВО БИЛА ЧЛАН УН. ЗБОГ ВУЧИЋА И СНС СРБИ НА КИМ МИРНО СПАВАЈУ И ЖИВЕ МНОГО БОЉЕ НЕГО ШТО СУ ЖИВЕЛИ ДО 2012.

О БОРБИ ПРОТИВ МАФИЈЕ

ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ СЕ ПРЕ 7 ГОДИНА ОБРАЧУНАО СА ТАЈКУНСКОМ МАФИЈОМ. БОРБА ПРОТИВ КЛАСИЧНОГ КРИМИНАЛА ЋЕ БИТИ ПОЈАЧАНА АЛИ И БОРБА ПРОТИВ СВИХ ДРУГИХ МАФИЈА. НА ПРИМЕР – БОРБА ПРОТИВ ПОЛИТИЧКЕ МАФИЈЕ. МАФИЈА ЈЕ ОНАЈ ТАЈКУН ПОЛИТИЧАР КОЈИ ЈЕ ЗА 10 ГОДИНА НА ТРИ ДРЖАВНЕ ФУНКЦИЈЕ, КАО ГРАДОНАЧЕЛНИК, ПУТЕМ ТРГОВИНЕ УТИЦАЈЕМ И ЗЛОУПОТРЕБОМ ФУНКЦИЈА , СТЕКАО 619 МИЛИОНА ЕВРА. ТО ЈЕ МАФИЈА. МАФИЈА СУ ФАШИСТИ КОЈИ СУ У ЈУЛУ НАПАЛИ СКУПШТИНУ СРБИЈЕ И ПОВРЕДИЛИ 130 ПОЛИЦАЈАЦА, И ПОКУШАЛИ ДРЖАВНИ УДАР. ТО ЈЕ МАФИЈА. Борба против политичке и тајкунске мафије је много тежа од борбе против класичног криминала.

СНС ће имати на уму оно што је Оскар Давичо рекао о Србији: „Ја знам сва твоја лица, свако шта хоће, шта носи, гледао сам све твоје очи, разумем шта кажу, шта крију. ОЈ СРБИЈО МЕЂУ ШЉИВАМА, МЕЂУ ЊИВАМА“. ЖИВЕЛА СРБИЈА!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s