Ђиласов тоалетоидни портал „Директно“ је одлучио да се натписује са мном. Мене је немогуће натписати. Други дан заредом „Директно“ објављује текст о мени. Дивно. Поново ми дижу рејтинг. Други текст су објавили као знак да су прочитали мој одговор у цењеном „Информеру“. Свиђа ми се да им не буде пријатно. Чујем да је Ђилас звао директора свог листа, Ђ. Стефановића и рекао му да ми ј…. матер. Да, баш тим речима.

Други напад Директноида показује неинвентивност и знаке отаљавања задатог посла. Прво, у половини текста понављају податке из првог напада, чиме изазивају досаду. Друго, у остатку текста прежвакавају информације од пре СЕДАМ година. Први напад је бар нудио свеже податке. „Директно“ открива топлу воду, и „проналази“ бајати податак да сам пре седам година нападао Вучића. Те исте податке, исти тај текст, са истим фотографијама, су већ објавили ђиласовски медији још 2017. године, када сам постао члан СНС. Да, нападао сам Вучића 2013. године, страсно сам писао против њега. Били смо политички противници, он у СНС, ја у ДСС. Ништа необично. А, разумљиво, Ђиласов „Директно“ у недостатку аргумената, мора да шири лако провериву неистину да сам прелетач. А мени је онда задовољство да напишем истину. Из ДСС сам избачен 2015. године, од стране Санде Рашковић Ивић. Нисам напустио ДСС. Тек две године касније постао сам члан СНС. А СНС је као и ДСС, странка умерене деснице. Дакле, нисам прелетач. И да поновим, био сам веран ДСС-у дуге 23 године.

У првом тексту ме нападају Ђилас, Ђ. Стефановић и Ђиласов кум Млађан Ђорђевић. Овај трећи је сада одустао. Остали су само Ђилас и Стефановић. Оба текста о мени су непотписана. Неко их је написао. Неко ко нема храбрости да се потпише. Вероватно и Ђилас и Ђ. Стефановић. Бедне кукавице, толико кукавне да немају храбрости да потпишу свој текст. Ја своје текстове увек потписујем. И онда пре седам година када сам нападао Вучића, и сада. Поред тога, од када пишем, доследан сам у нападима на Драгана Ђиласа. Нападам га од 2008. године.

А зашто нападам Ђиласа? Уверавам се у његово зло још од 2008. године, до данас, као одборник Скупштине града, током 12 година. Ђилас је прво био градоначелник, који се силно обогатио за време крадоначелниковања. После тога, и до данас, и он је одборник (који не долази на седнице 6 година, а уредно наплаћује накнаду). Зашто одавно не нападам Вучића? Прво, стално се мења набоље. За разлику од Ђиласа који се мења нагоре, назадује, постаје све гори. Вучић из 2013. није Вучић из 2020. Вучић из 2013. је био политичар. Вучић из 2020. је државник који је уздигао Србију. Све у Вучићевој Србији 2020., је боље него у Тадићевој и Ђиласовој Србији 2012. Драстично боље. Плате, пензије, аутопутеви, нове болнице, запосленост, стандард…све.

„Директно“ ми спочитава недоследност, већ рекох, по питању Вучића. Део одговора сам дао. Исто тако ја могу да оптужим директора портала „Директно“ за недоследност према цењеном Драгану Ј. Вучићевићу. Пре седам година Ђорђе Стефановић је у звезде ковао Драгана Ј. Вучићевића, радио је са њим, а већ две године, преко портала мржње „Директно“, демонизује Драгана Ј. Вучићевића. А као и Ђилас, и Стефановић је назадовао, доживео регресију. Пре седам година је био директор Ђиласових и Мишковићевих новина, које су пропале. Данас је само директор Ђиласовог портала мржње. С коња на магарца.

„Директно“ објављује и фотографије са главног одбора ДСС из јуна 2013. године (Нови Сад – Мастер центар). На фотографији сам ја за говорницом и књига „Политичка фукара“. Занимљива је прича о томе. Ту књигу сам купио у седишту СРС неколико дана пре Главног одбора. Био сам шокиран да у просторијама СРС у сред радног дана нема никога, осим портира који ми је продао књигу. СРС је тада била у расулу и спала је на најниже гране. Уместо да врви у просторијама, тотално мртвило. Због тога сам се јавио за реч. Да упозорим ДСС, да се и ДСС-у може дести исто што и СРС-у. О томе сам говорио. Не о књизи, већ о томе шта сам видео у просторијама СРС. Показало се да сам у праву. ДСС је прошао исто као и СРС. Мото мог говора је био „Била једном једна странка“. И о томе постоји око 200 сведока који су били на том скупу.

Позивам портал „Директно“ да напише бар реч о томе како је Драган Ђилас „стекао“ 619 милиона евра, током десет година, на три државне функције. Да ли је преко пола милијарде евра „стекао“ трговином утицајем и злоупотребом службеног положаја?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s