Ђиласов портал „Нова С“ је 19.11.2020., намерно објавио лажну вест да је преминуо Патријарх Иринеј. Вест је објављена по Ђиласовом налогу да би тог и наредних дана Ђилас, Обрадовић и братија, могли да нападају председника Вучића да је лажирао време смрти Патријарха, због некакве своје користи!?! Ђиласов портал „Нова С“ је познат по томе што намерно објављује лажне вести, да би касније ђиласовци могли да их спинују и понављају. Тако је било у марту месецу када су објавили лажне вести о колапсу Клиничког центра Војводине. И тај и такав портал лажи и мржње, дан после смрти Патријарха, а дан пре сахране његове Светости, од силне „туге“ објављује обиман весели текст на тему коју музику слушају српски политичари. У тексту „Какву музику и које песме слушају српски политичари“ Јелене Јеловац, односно, у веселом низу 8 спотова, и веселом низу 8 насмејаних политичара, и веселом низу 160 углавном веселих песама (по 20 песама је набројао сваки политичар), све пршти од ведрине, осмеха и радости. Тако за Патријархом „тугују“ и „Нова С“, и Јелена Јеловац и Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, и Зоран Лутовац председник Демократске странке, и Бошко Обрадовић, председник Двери, и Небојша Зеленовић, председник Заједно за Србију, и Милутин Мркоњић, почасни председник СПС, и Зоран Живковић, Нова странка, и Санда Рашковић Ивић, потпредседница Народне странке, и Радомир Лазовић, активиста “Не давимо Београд”. Сви весели, насмејани на фотографијама, усрали се од среће што ће свеколико српство да чује и да прочита коју музику они, као слушају. А сви су, јадни, прострли лажиране листе оних песама за које сматрају да ће им дићи рејтинг. У стварности слушају, Боже ме сачувај, и саклони – неки треш. И тако, у Дану жалости, стварне опште жалости за Патријархом, ова братија, усрана од среће, с осмесима од ува до ува, кези се, због сопственог задовољства што су тако успешно саставили лажиране листе песама које уопште не слушају, али ће радо да лажу и да кажу да слушају, ради постизања жељене слике у јавности. Дан после смрти Патријарха, дан пре сахране Патријарха. На Дан жалости. А на дан смрти Патријарха, сви они су изразили најдубљу „тугу“ у изјавама медијима. А на дан сахране Патријарха, појавиће се „озбиљни“ и „уцвељени“, као „ожалошћена породица“. Каквих осам лицемера, шампиона хипокризије!

Новинарка „Нове С“ у уводу овог бесрамног веселог колажа музике каже: „питали смо наше политичаре да саставе списак својих омиљених песама. Преносимо списак нумера које код њих буде добре вибрације“. ДОБРЕ ВИБРАЦИЈЕ НА ДАН САХРАНЕ ПАТРИЈАРХА!?! ДОБРЕ ВИБРАЦИЈЕ У ДАНУ ЖАЛОСТИ!?!

Наравно, први насмејани политичар на листи „Шта слушају политичари?“, на Дан жалости, је „велики шеф“ Драган Ђилас. Шта стварно слуша Драган Ђилас? Он слуша звук својих 619 милиона евра, док их неуморно пребројава. Драган Ђилас слуша и Шолака и Мишковића.

Зоран Лутовац слуша само Ђиласа. Бошко Обрадовић, председник Двери, слуша Ђиласа и Љотића. Небојша Зеленовић, слуша Душана Петровића и Ђиласа. Милутин Мркоњић, заиста слуша Ану Бекуту, као што је и написао, а не слуша Ивицу Дачића. Зоран Живковић, не слуша ништа, чак ни себе. Санда Рашковић Ивић, наравно, слуша Јеремића и Ђиласа. Радомир Лазовић слуша онога ко му плати.

Нормалан новинар, нормалан уредник рубрике, нормалан глодур, не би пустили овако весео прилог, са осам веселих спотова, са фотографијама насмејаних гостију, на дан сахране Патријарха, на Дан жалости. Сваки нормалан новинар би овако нешто оценио као уреднички промашај. Али не и глодур Веселин Симоновић, уредница рубрике Јована Шестериков и ауторка прилога Јелена Јеловац. Они су очигледно намерно пустили овако весео прилог на Дан жалости. Прво, они тима испуњавају налог Драгана Ђиласа о исказивању непоштовања према преминулом Патријарху, и друго, они изражавају свој и Ђиласов став, да је Дан жалости због смрти Патријарха, за њих Дан радости. Медији под Ђиласовом контролом већ три дана имају исти задатак, сатанизовање председника Вучића, и демонизовање преминулог Патријарха. И тај задатак успешно обављају. У томе предњаче ТВ Н1, ТВ Нова С, портали „Директно“ и „Нова С“ и други. Сви они су објавили лажну вест портала „Нова С“ да је Патријарх умро у четвртак, и на томе су градили нападе на председника Вучића. У мржњи, вређању и лажима против преминулог Патријарха и против председника Вучића, посебно су се истакли Ђиласов Бошко Обрадовић („Патријарх умро у четвртак, Вучић лажирао време смрти“), Стојан Дрчелић, Ђиласов новнар, на порталу „Нова С“(„ Ковчег Иринеја нека носи Кризни штаб, а крст Вучић“),   извесни анонимус Братислав Марковић, Ђиласов функционер, на порталу „Директно“ („У плексиглас те љубим, свим жаром срца свог“) и функционер Лутовчеве ДС, Владимир Вељковић на сајту „Пешчаника“ („Патријарх је (…) затајио, занемарио Христа (…) служио два господара“ итд.).

И онда „Нова С“ направи „журку“ бесрамно насмејаних политичара, у свом прилогу, са све музиком из осам веселих спотова. И то објаве баш на Дан жалости и на дан сахране нашег Патријарха.„Откривење светога Јована Богослова“ о таквима каже: „Ко чини неправду, нека чини још неправду; и ко је поган нека се још погани; (…)“.

Нека је Вечна Слава и Хвала нашем Патријарху Иринеју.

Аутор је народни посланик СНС

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s