Из текста који следи моћи ћете да се уверите да је Драган Ђилас велики лажов. Једина дилема је да ли је глуп или неопрезан лажов?

Поводом слике Драгана Ђиласа са криминалцем Владом Јапанцем (Владимир Јовановић, алијас Владимир Мрђић, алијас Влада Јапанац) коју су објавили многи медији, Стеван Дојчиновић, главни и одговорни уредник истраживачког портала „КРИК“ је 5. јануара 2021. питао Ђиласа да објасни фотографију са криминалцем: „А кад смо код слика са криминалцима, требало би и да @DraganDjilas ово објасни у јавности, без обзира што је фотографију објавио таблоид“. Истог дана Ђилас му је одговорио: „Поштовани Стеване, на фотографији је за мене непознат човек који ме је на улици замолио да се сликамо. И то ми се дешава сваки дан, у просеку 5-10 пута. Ко зна са ким сам све постоје фотографије, јер наравно никада никога нисам питао за личне податке пре сликања“. Дан касније Ђилас је рекао Дојчиновићу и ово:

„Све ово кажем под претпоставком да ме је тај човек заиста зауставио и замолио за селфи, да слика заиста постоји и да није у питању фотомонтажа“.

Из изјава Ђиласа можемо закључити следеће:

Закључак 1. Да се Ђилас 5.1.2021. сећа да га је криминалац Влада Јапанац замолио да се сликају на улици.

Закључак 2. Да је Ђилас страшно популаран и да га људи на улици спопадају сваки дан 5 – 10 пута у жељи да се сликају са њим, тј. да праве селфије.

Закључак 3. Ђилас сам каже 6.1.2021. да се не сећа да ли га је Влада Јапанац зауставио и замолио за селфи.

Закључак 4. Ђилас доводи у сумњу само постојање своје фотографије са криминалцем (!?!) због тога што се можда ради о фотомонтажи ?!?

Подвргнимо даљој анализи истинитост Ђиласових изјава.

Ђиласова изјава од 5.1.2021. да се сећа да га је криминалац Влада Јапанац замолио да се сликају је потпуно супротна Ђиласовој изјави од 6.1.2021. да се у ствари не сећа да га је криминалац Влада Јапанац замолио за селфи. Из свега је јасно да Ђилас лаже или 5. јануара или 6. јануара!

Ђиласова изјава да га људи на улици спопадају сваки дан 5-10 пута у жељи да се сликају са њим, сама по себи делује неистинито, тј. мало вероватно, односно делује нарцисоидно. Неистинито, због тога што то значи да Ђиласа грађани годишње спопадају 2555 пута (365 дана, пута просечно седам спопадања) што звучи потпуно невероватно. Нарцисоидно, стога што Ђилас који зна да је екстремно непопуларан, угађа својој сујети тврдећи да га грађани толико воле, као рок звезду, да га спопадају за селфије 5-10 пута дневно. Ђилас тиме тврди да се на улицама осећа веома безбедно и вољено. Ђилас при томе мисли да је страшно мудар што једном тврдњом убија две муве (удовољава својој сујети и пружа наизглед уверљиво објашњење за фотографију са криминалцем). Тачно је да Ђилас испада и глуп и неопрезан лажов, због тога што много лапрда да би удовољио својој таштини.

Неки паметни људи попут потпредседника СНС, Миленка Јованова, примећују да Ђиласова тврдња о томе да га људи толико воле да га на улици спопадају сваки дан 5-10 пута, није у складу са његовим изјавама на суду (цитирам Јованова: „Ђилас се у медијима хвали да га људи све чешће заустављају да му честитају. За Владу Јапанца каже да је један од многих који је желео селфи са њим. А онда на суду кука како га људи на улици нападају и вређају и да се осећа небезбедно. Па како све то одједном, црни Риђи?!“). Ово није ситница, због тога што Ђилас сам тврди да је само у 2020. години поднео 114 тужби. У свакој од тих тужби Ђилас наводи да су последице које трпи због тога што га људи вређају на улици, чак и у присуству деце, веома озбиљне, и да се осећа небезбедно и угрожено. То је Ђилас изјавио и у свим усменим исказима на суду 2020. године, укупно 114 пута!

Ђиласов исказ на суду 02.10.2019. потпуно супротан ономе што тврди о фотографији са криминалцем

Да Ђилас, или лаже на суду (под заклетвом) или је лагао Дојчиновића у вези селфија (5-10 пута дневно) то поуздано зна и аутор овог текста. Наиме Ђилас ме је тужио суду и на рочишту 2.10.2019. на коме је Ђилас дао свој исказ, Ђилас је изјавио: „Последице по мене али још више по чланове моје породице су веома озбиљне, моја деца имају проблеме у основној школи (…) Мене вређају на улици чак и док с децом ходам Београдом, када ходам сам то је постала нормална ствар“. Као што видимо неистина је да Ђиласа људи воле, да је популаран и да му траже селфи 5-10 пута дневно. Истина је оно што Ђилас стално тврди на суду, а то је да га грађани толико мрзе и не подносе, да га вређају чак и у присуству његове деце. О овоме прилажем доказ, фотографије записника са рочишта са Ђиласом. Даље следи чињеница да Ђилас лаже да је фотографија са криминалцем Владом Јапанцем, настала случајно. Фотографија је настала после састанка Драгана Ђиласа и Владе Јапанца 25.11.2020. у просторијама Ђиласове ССП, у Краља Милана. Да ли су ту можда разговарали о томе да Влада Јапанац нађе замену за атентатора Чабу Дера, остаје да се види?

Ђилас са криминалцем Миланом Дабовићем

Још једна ствар говори у прилог томе да Ђилас лаже о томе како је настала фотографија са криминалцем. То је вероватноћа. Ако занемаримо пређашњи пасус, сама вероватноћа, да се личност попут Ђиласа, случајно сретне на улици са личношћу попут криминалца Владе Јапанца је један према милион. Сам Влада Јапанац, већину времена проводи у иностранству или по затворима, или кријући се по штековима, тако да је немогуће да он „случајно“ сретне Ђиласа, и притом још затражи селфи.

Ђиласова изјава Дојчиновићу од 6.1.2021., да је снимак можда лажан, односно да је фотомонтажа, још више указује на то да Ђилас лаже, због тога што о једној фотографији Ђилас износи чак три различите и неспојиве тврдње (1. сећа се како је настала фотографија 2. не сећа се како је настала фотографија 3. тврди да је фотографија лажна тј. фотомонтажа). Шта је од тога истина Ђиласе?

Ђилас са криминалцем Бакићем

И коначно, ово није први пут да се Ђилас слика у друштву криминалаца. Први пут се сликао са својим блиским пријатељем, криминалцем, дилером кокаина, Миланом Дабовићем, који је ухапшен 16.09.2016. на Бранковом мосту са 2,4 килограма чистог кокаина. Дабовић је осуђен на шест година затвора, и тренутно служи казну затвора. Ђилас га је више пута посећивао у затвору и носио му потрепштине и храну. Други пут се сликао са својим пријатељем и страначким функционером, криминалцем Милутином Бакићем, из Куршумлије, који је ухапшен 30.04.2020. због тога што је шверцовао 66 килограма марихуане. Бакић се терети да је извршио кривично дело неовлашћене производње и стављања у промет опојних дрога. Такође, полиција је код Бакића пронашла и пиштољ, па је против њега била поднета и кривична пријава због постојања сумње да је извршио кривично дело недозвољене производње, држања, ношења и промета оружја и експлозивних материја. И коначно, Ђилас се трећи пут сликао са неким криминалцем, овај пут Владом Јапанцем, 25.11.2020. И сваки пут Ђилас тврди да је то било случајно, да су у питању неки непознати људи који су га замолили да се сликају са њим !?! Да није трагично, било би урнебесно смешно.

Као што видите драги читаоци, лако и без проблема доказао сам низ Ђиласових лажи. А ко лаже, тај и краде. Слично овим лажима које сам доказао, Ђилас тврди да није украо 619 милиона евра.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s