Ђиласов портал „Директно“ је у непотписаном прилогу одлучио да извређа председницу Владе Србије, Ану Брнабић због тога што се усудила да помене имена Ђиласових кандидата за патријарха и председника Србије. Мада ни ђиласовци нису баш сигурни ко им је бољи кандидат за патријарха, лажни владика Глигорије или лажна бициклисткиња Мариника Тепић, нити ко је од њих двоје бољи кандидат за председника Србије? Уз то се двоуме да ли су ово двоје лажњака можда бољи кандидати за градоначелника Београда? Тако је грађанин БиХ, а држављанин Германије, становник Диселдорфа и Требиња, лажни владика Глигорије пројектован да постане председник Србије, градоначелник Београда, а можда и патријарх. Као што је румунска лепотица, шампионка у бициклизму, Мариника Тепић, становница Панчева и Новог Сада, пројектована да постане председница Србије, градоначелница Београда, а можда и патријархкиња.

Бојан Пајтић, на Брионима, док је лечио сифилис

И Ана Брнабић се дрзнула да помене име ово двоје „великана“, идеалних кандидата, па је Ђиласов портал одлучио да је дехуманизује, по ко зна који пут. Одлучили су да комбинују приступ и начин Жељка Веселиновића, који је ономад позвао на силовање председнице владе, пожелевши да је силује „обдарени Афроамериканац“, и Бојана Пајтића, званог Бриони, чије су увреде на рачун Ане Брнабић, на Твитеру, послужиле као основа за малоумни прилог Ђиласовог портала под идиотским насловом „Коментарише Григорија, а СНС је крије као полну болест“.

Сам Бриони Пајтић је на Твитеру имао цревни излив у мозак па је одлучио да проба да надмаши свог бившег саветника у влади Војводине, Жељка Веселиновића, грубо увредивши једну честиту жену, тако што ју је назвао полном болешћу СНС. Због чега Пајтић жене доживљава као полне болести тешко је рећи, али вероватно је прорадила подсвест? Наиме, на Брионима, својевремено, Пајтић је општио са муфлонима, па је зарадио низ полних болести, које је наравно крио сваки дан, а нарочито пред изборе које је неславно изгубио. Хтео је Пајтић и да инсинуира и да вређа Ану Брнабић и по основу сексуалне оријентације, јер чему друго служи помињање глупости да се СНС наводно стиди Ане Брнабић. Опште је познато да је истина управо обрнута. СНС се силно поноси госпођом Аном Брнабић, због чега је и примљена у чланство СНС, и два пута бирана за председницу владе. И то СНС никада не крије. Гонореја Пајтић је урнисао Војводину уздуж и попреко док је њом владао. Као доказана штеточина, паразит и полна болест, успео је и да као челник ДС, ту странку подведе Ђиласу у дужничко ропство. Дванаест година је Пајтићев сифилис нагризао Војводину.

Исповест Пајтићевог љубавника Ђорђа Вишекруне

За ове четири године на челу Владе Србије, Ана Брнабић је показала да је способна, дорасла, достојна, вредна, пристојна, скромна и уравнотежена особа. Показало се да није „фикус“, већ ЛИЧНОСТ чврстог карактера. Поред тога што никада није крила своје опредељење, није га ни истицала. Све у свему, Ана Брнабић је за све грађане Србије учинила више доброг него било која жена у историји Србије – својим јаким карактером, пристојним и ненаметљивим понашањем и позитивном личношћу. Управо је она као Вучићево откровење, допринела побољшању свеукупних односа у нашем друштву, толеранцији и разумевању.

Паре, паре, паре, мојој души напаћеној само паре фале

На крају цитирам фрагменте стихова чувене песникиње Маје Анђелу из поеме „И даље се уздижем“, који се сасвим лепо односе на Ану Брнабић.

„Можете је уписати у историју вашим горким, изврнутим лажима, она хода као да има бунаре нафте који извиру у дневној соби. Желели сте да је видите сломљену? Погнуте главе и спуштених очију? Можете је стрељати својим изврнутим речима, можете је сећи очима,

можете је убити својом мржњом…И даље ће се, као ваздух, уздизати. У свитање чудесно ведро, уздиже се, носећи дарове предака, Она је сан и нада презрених. Уздиже се. Уздиже. Уздиже“. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s