Драган Ђилас је осим што је познат по томе што је „поштено зарадио“ 619 милиона евра док је обављао три државне функције, познат и као човек који је фашистичким методама истерао из домова десетине хиљада Рома, а куће им сравнио са земљом, а онда те Роме потрпао у контејнере које је поставио у шумама на периферији Београда (инклузија у контејнере). У то доба Ђиласа су звали Ђитлер. Потом је Ђилас платио 9000 фунти из буџета Београда украјинским преварантима из Оксфорда, који додељују међународне лажне награде сваком ко плати, да му доделе награду за „најбољег менаџера и најбоље спроведену инклузију Рома“. Осим по овим „дивотама“ Ђилас је познат као неко ко много воли да лаже. У последње време је слагао како је настала његова фотографија са опасним криминалцем, слагао је да је током последњих избора у гласачке кутије убачено 200.000 листића. Једна од многобројних његових лажи је и веома глупа и очигледна, али је Ђилас ипак поносно изјавио да Србију сваки дан напусти 50.000 грађана. И остаде Ђилас жив, после свега. Такође, недавно, Ђилас је под утицајем фатаморгане изјавио да ће председника Вучића почистити са политичке сцене, послати у прошлост и прегазити као плитак поток, и да је председник Вучић већ изгубио Београд.

Ако је Ђилас већ победио, и ако је толико самоуверен да ће прегазити власт као плитак поток на изборима 2022., због чега је онда Ђилас у новом налету халуцинација у свом листу „Данас“ отишао тако далеко да оптужује Западну Европу и САД да, цитирам: „већ девет година директно дају подршку Александру Вучићу у пројекту увођења неофашистичког система у Србију, који подразумева потпуну криминализацију друштва, а тај систем укључује и највећу пљачку и корупцију у Европи, укидање владавине права и институција, уништавање сваког човека који јавно покаже шта мисли, сагласност да Србија уђе у дужничко ропство према Кини“? Да је Ђилас уверен у своју победу, онда би био опуштен, а не би хистерично халуцинирао о неофашизму у Србији, који девет година подржава цео Запад !?! Осим што се ради о халуцинацији, и гадости коју Ђилас говори о својој земљи, више је него очигледно да Ђилас опет лаже. Прво, нема државног неофашизма у Србији, осим што се фашистичким методама служи управо Ђилас и његова екстремистичка клика (Обрадовић, Ного, Ђорђевић), али се ту ради о екстремној мањини. Друго, нелогично је да би 27 држава ЕУ, плус Британија, плус САД, подржавали неофашизам у Србији, чак и да он постоји.

Ради се о томе да је Ђилас толико фрустриран и искомплексиран својим неуспесима и компромитованошћу, и Вучићевим подухватима и успесима на  свим пољима, да онда лансира најневероватније лажи. Јадно је да баш „терминатор“ Рома из Београда,  држи некоме лекције о неофашизму. Врхунац је бешчашћа да баш Ђилас који стоји на челу разуђеног покрета неофашиста, аутошовиниста, антисрба, хејтера и болесника који пропагирају смену власти у крви, на улици, судове револуције, вешања и силовања политичких противника, јадно је да баш он некога оптужује за фашизам. Да не говоримо о лудилу у коме Ђитлер вређа једно 30 држава да подржавају неофашизам већ 9 година, и о лудилу у коме Ђитлер поименце вређа председника Француске Емануела Макрона, да наводно уз коњак, пружа подршку неофашизму!?! Он, Ђитлер, кога красе све одлике фашизма (екстремна ауторитарност, „вођа“ који прижељкује неограничену моћ, ирационализам, опсесија издајом (ЕУ и САД), страх од разлика, ксенофобија – против Рома и чланова СНС, индивидуална или социјална фрустрација, изгубљена власт и жеља влашћу, осећај понижења због моћи непријатеља) се усуђује да оптужује било кога за неофашизам.

Како је безумно да баш Ђилас, који је организовао фашистички напад на Скупштину Србије, да баш он некоме држи лекције о неофашизму, владавини права и институцијама. Безумно је да Ђилас држи лекције о дужничком ропству, он који је у дужничко ропство отерао и Београд, и своју бившу странку- ДС. Како је неморално и лицемерно да Ђилас држи некоме лекције о криминалу, баш он који је за 10 година, на три државне функције „поштено зарадио“ 619 милиона евра. А злоупотреба службеног положаја, а трговина утицајем? Скаредно је да Ђилас говори о нечијем наводном криминалу, када је један од његових најближих страначких сарадника у Куршумлији, Милутин Бакић, ухапшен због тога што је шверцовао 66 килограма марихуане, када је Милан Дабовић, бивши шурак Драгана Ђиласа, ухапшен због шверца 2,4 килограма чистог кокаина, када баш он, Ђилас хладно претуче свог бившег таста који је стао у  одбрану  своје ћерке, када баш Ђилсова потпредседница, „света“ Мариника, ангажује свог пријатеља дилера дрогом и оружјем, да из Панчева исели једног новинара. Да парафразирам великог песника Владислава Петковића Диса, који баш као да је о Ђиласу писао: „Покрао је све храмове и ћивоте, исмејао све врлине и поштење, понизио све гробове и животе, упрљао и опело и крштење, покрао је све храмове и ћивоте“.

Због чега Ђилас толико лаже? Љубоморан је због тога што председник Вучић лечи Србију, гради Србију, вакцинише Србију, уздиже Србију, што је завршен величанствени споменик Стефану Немањи. Да парафразирам Басару, Ђилас лучи хормон несреће, злобе и зависти, контраендорфин. Председник Вучић жели да цела Србија (и сви ђиласовци, на челу са Ђиласом), лучи хормоне среће, ендорфин, окситоцин, серотонин. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s