Пре него што је изведен атентат на председника Владе Србије, Зорана Ђинђића, постојало је много индиција, али и директних доказа да се тако нешто припрема. Нажалост, преко свега тога се олако прешло, уз одмахивање главом, неверицу, нелагоду, пропаганду мафије и неспособност надлежних да повежу чињенице и предупреде убиство.

Најмање три године се припрема терен у Србији, за атентат на председника Вучића. Сетимо се скорашњег сведочења ухапшеног плаћеног убице Чабе Дера, да му је српска мафија нудила новац да убије председника Србије. Сетимо се оружја пронађеног у Јајинцима, у близини куће оца председника Вучића. Сетимо се покушаја убиства председника Вучића у Сребреници 2015. Сетимо се снајпер насловница, и таргетирања председника Вучићу у НИН-у, Данасу, и другим Ђиласовим медијима. Сетимо се да Ђилас и братија припремају терен од 2018. године, када почињу да шире лажи о Вучићевом фашизму у Србији. Сетимо се силних претњи убиствима Вучићу и и члановима његове породице, сетимо се силних претњи ђиласоваца – јавних личности, који већ 3 године призивају насилну промену власти, у крви, на улици. Коначни доказ је испливао после хапшења мафијашког клана Беливук. У скровиштима мафијашког клана Беливук су пронађене 2 снајперске пушке, између осталог оружја, дроге итд. Хапшење мафијашког клана је поздрављено у јавности, а политичко крило те мафије, није наравно могло да осуди хапшење, већ је напало власт, уз разне изговоре. Све то исувише личи на прилике пре и после атентата на председника Владе Србије, Зорана Ђинђића. И коначно нечелник Управе криминалистичке полиције (УКП), г. Богдан Пушић је у контексту хапшења мафијашког клана Беливук, изјавио да је преко 850 специјалаца било је распоређено, приликом прославе откривања споменика Стефану Немањи како би се обезбеднио председник, због тога што су обавештајни подаци указивали да ће бити покушано извршење атентата на председника Србије.

Због тога сам у име посланичке групе СНС, на почетку седнице Скупштине Србије 9.2.2021., затражио обавештење о припреми атентата на председника Републике, од Министраства унутрашњих послова, и цењеног министра, господина, Александра Вулина. Питао сам следеће. Да ли је могуће да је мафијашки клан Беливук „војно“ крило политичке мафије која већ годинама прети председнику Вучићу и члановима његове породице? Да ли је могуће да је мафијашки клан Беливук припремао атентат на председника Вучића, по налогу свог политичког крила? Да ли је баш случајно тајкун Драган Ђилас, 2.2.2021., два дана пре хапшења мафије, бесрамно оптужио Вучића да је увео неофашизам у Србију. Ђилас је том приликом безумно оптужио 30 држава ЕУ и северне Америке да већ 9 год подржавају неофашизам у Србији, цитирам Ђиласову гадост: „Западна Европа и Америка већ 9 год директно дају подршку Вучићу у пројекту увођења неофашистичког система у Србију“. На страну то што је самозвани шеф опозиције, тј. поражених снага бившег режима, покушао да нас посвађа са целим светом, али ова сулуда Ђиласова оптужба баш личи на припрему терена. Да ли је Ђилас на челу наручилаца и финансијера припреманог атентата на председника Вучића? Сетимо се да олигарх Ђилас има огромна материјална средства на располагању, и безумну мржњу према председнику Вучићу. Да ли је Ђиласова странка ССП, политичко крило мафије? Сетимо се само веза Ђиласа и Маринике Тепић Чобану Живку, са криминалцима Владом Јапанцем, Новаком Филиповићем, Милутином Бакићем и Миланом Дабовићем. Када неко 3 године сеје лажи да је Вучић фашиста и криминалац, да су и чланови његове породице умешани у криминал, када им прети ликвидацијом и вешањем, када их дехуманизује и демонизује годинама, онда он припрема терен за атентат који је требало да изведе мафијашки клан, на дан откривања споменика Стефану Немањи, по сведочењу начелника УКП. Питао сам цењеног министра г. Александра Вулина да ли је могуће да постоје наручиоци и финансијери припреманог атентата на председника Вучића? Да ли је могуће да постоје инспиратори атентата, а у кривичноправном смислу, могући подстрекачи или помагачи? Да ли је могуће утврдити политичку позадину припреме атентата на Вучића? Да ли је могуће утврдити ко је све у земљи и иностранству имао политичког и финансијског интереса да убије предс Вучића? Кад кажем у земљи онда мислим и на структуре лажне државе Косово.

У вези припреме терена, и стварања атмосфере погодне за припрему и извршење атентата тражио сам и обавештење од Министраства спољних послова, од цењеног министра г. Николе Селаковића, о томе какве могу да буду последице лажних оптужби хазјајина Ђиласа, на рачун ЕУ и Америке, које сам поменуо? Какве последице могу да наступе када самозвани шеф опозиције, тј. поражених снага бившег режима, оптужи 30 држава запада да су и оне фашистичке, чим целу деценију подржавају неофашизам? Подсетићу да је тајкун Ђилас том приликом поименце вређао председника Француске Емануела Макрона да подржава неофашизам и да гази темељне вредности Француске! Потпуно је умоболно да баш тиранин Ђилас оптужује друге за неофашизам, он који је познат као неко ко је фашистичким методама истерао из домова десетине хиљада Рома, а куће им сравнио са земљом, а онда те Роме потрпао у контејнере које је поставио у шумама на периферији Београда. У то доба Ђиласа су звали Ђитлер. Како је безумно да баш Ђилас, који је један од организатора фашистичког напада на Скупштину Србије, да баш он некоме држи лекције о неофашизму. Како је неморално и лицемерно да Ђилас држи некоме лекције о криминалу, баш он који је за 10 година, на три државне функције „зарадио“ 619 милиона евра, сумња се, путем злоупотребе службеног положаја, и трговином утицајем. Аутократу Ђиласа красе све одлике фашизма (екстремна ауторитарност, „вођа“ који прижељкује неограничену моћ, ирационализам, опсесија издајом – од стране ЕУ и САД нпр., расизам – против Рома и чланова СНС, индивидуална или социјална фрустрација, изгубљена власт и жеља за влашћу, осећај понижења због моћи непријатеља). Стога је болесно да се баш он, Ђитлер, усуђује да оптужује било кога за неофашизам. Да парафразирам великог песника В. П. Диса, који баш као да је о Ђиласу писао у култној песми „Наши дани“: „Покрао је све храмове и ћивоте, исмејао све врлине и поштење, понизио све гробове и животе, упрљао и опело и крштење, покрао је све храмове и ћивоте“. Одбранићемо и Вучића и Србију! Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s