Малоумници са Ђиласовог портала „Директно“ халуцинирају, спинују и подмећу лажи о некаквој свађи између дивног Владимира Ђукановића и мене. Толико су очајни и хистерични. Очајни су због успешне борбе власти против мафије, очајни су због успеха у борби против епидемије, очајни су због тога што смо шампиони вакцинације, очајни су због тога што Србија у  овој пошасти има најмањи пад БДП у Европи, очајни су због споменика Стефану Немањи.

Неинтелигентним малоумницима из Ђиласовог нужника „Директно“ привиђају се фатаморгане о томе да су ставови Владе Ђукановића и мене о борби против мафије и клана Беливук несагласни, тј. супротстављени. Објаснићу нишчима духом. Оба става, и Ђукин и мој су истинити и допуњавају се. Ја сам пре шест дана, у уторак 9.2.2021. поставио посланичко питање о политичкој позадини припреме атентата на председника Вучића, и изнео сам аргументе у прилог томе ко је све стварао политичку атмосферу погодну за припрему атентата, ко је политичко крило мафије, ко су могући инспиратори и подстрекачи припреме атентата. Да поновим, то су они који већ три године оптужују Вучића за фашизам, то су они који дехуманизују Вучићеву породицу, који годинама призивају насилну промену власти, у крви, на улици, они који заговарају вешање Вучића и Ане Брнабић и силовања жена из власти.

Два дана пре хапшења мафијашког клана Беливук, баш је тајкун Ђилас, као случајно, лансирао тезу да је Вучић увео неофашизам у Србију! И као под утицајем психоактивних супстанци Ђилас је малоумно оптужио 30 држава – ЕУ, северне Америке и Кину, да 9 год подржавају неофашизам у Србији, чиме их је безумно оптужио да су и оне неофашистичке. Као што се види ја сам говорио о припреми атентата на председника Републике, и нисам негирао да је мафијашки клан Беливук имао подршку појединих помагача у структурама државе и владајућих странака. О томе већ десет дана нескривено говоре државни представници, који су и похапсили мафију! О томе да је мафијашки клан Беливук имао поједине помагаче у структурама државе и странака, рекох о томе говори врх државе, полиције, цео СНС, сви медији – то није тајна. И нема ничега спорног у писму Владимира Ђукановића. Оно је само природни наставак онога о чему сам и ја говорио. Да објасним малоумницима из „Директно“. Поред помагача из бившег режима и странака које га представљају, мафијашки клан Беливук има помагаче, појединце из владајућих странака и појединце из полицијско правосудних структура. И нема заштићених појединаца помагача у структурама државе и странака, али неће бити заштићени ни они са друге стране, они из бившег режима, који већ десет дана оспоравају борбу државе против мафијашког клана Беливук, нападајући државу, чиме се директно стављају на страну те мафије. Нормално, па они већ три године припремају терен мафији, као њено политичко крило. А сада се политичко крило мафије, из бившег режима, усрало у чисте гаће, када су видели како је успешна борба против мафије. Видели су да ће и они доћи на ред.

Него да питам Ђиласово уредништво тоалетоида „Директно“, да ли сте ви део медијске инфраструктуре мафије? Да ли сте имали везе са мафијашким кланом Беливук? Због чега нападате државу, ако не због тога што браните мафијашки клано Беливук? Да ли сте седели по буварама и штековима, са правним заступницима клана Беливук? Колико пута сте се у Црној Гори састајали са „угледним“ представницима мафије? Колико средстава се добили од мафије, да је браните? Да ли сте знали да је припреман атентат на председника? Од када постоји ваш, а Ђилсов портал, ви припремате терен. Све се зна! Не брините! Знам да Вас је сулудо питати, али Вас питам због чега никада нисте писали о везама Ђиласа и Маринике Тепић Чобану Живку, са криминалцима Владом Јапанцем, Новаком Филиповићем, Милутином Бакићем и Миланом Дабовићем? Парафразираћу великог песника Владислава Петковића Диса, који баш као да је о Вама писао у култној песми „Наши дани“: „Покрали сте све храмове и ћивоте, исмејали све врлине и поштење, понизили све гробове и животе, упрљали и опело и крштење, покрали сте све храмове и ћивоте“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s