Видим да халуцинирате о томе ко је кукавица.

Да ли је смдљива кукавица онај олигарх који са познатом кошаркашицом вара супругу са којом има двоје тек рођене деце?

Да ли је бедна кукавица онај хазјајин који нападне бившу супругу, када га опомене да плати алиментацију?

Да ли је пуста кукавица онај богаташ који пребије бившег таста, старца од 70 година, који брани ћерку од напада безумног тајкуна, бившег зета који неће да плаћа алиментацију?

Да ли је несрећна кукавица онај тајкун који већ 4 године, подноси масовне тужбе против медија и појединаца, и то преко сто тужби годишње, не би ли их спречио да говоре, пишу и истражују то како је покрао 619 милиона евра, док је обављао 3 државне функције?

Да ли је јадна кукавица (поред тога што је лопов) онај тајкун који опљачка град на чијем је челу, док за то време његове компаније устостручују профите, а онда све то негира, уместо да се храбро испрси и призна истину?

Да ли је ништавна кукавица онај олигарх који за време крадоначелниковања, плати 9000 фунти из буџета града, да би себе окитио лажном наградом за најменаџера, а онда када се то открије, све то негира, уместо да се окуражи и призна истину?

Да ли је безмуда кукавица онај тајкун који окружен телохранитељима, испсује сиромашне студенте који му добацују да је лопов?

Да ли је бедна кукавица она тајкунска плачипичка која лије крокодилске сузе док са кровова града одјекује скандирање „лопове, лопове“ упућено баш њему?

Да ли је мизерна кукавица онај олигарх који напујда своје слуге да спаљују књиге и прогањају породицу тога коме су књиге спалили?

Да ли је сиња кукавица онај хазјајин који новинаре који му нису по вољи, прогласи да нису новинари, а онда одбије да одговара на њихова питања?

Да ли је одурна кукавица она тајкунчина која нема муда да призна да се сликала са криминалцем, и поред јасних доказа?

Да ли је проклета кукавица онај огавни олигарх политичар и председник странке, који нема храбрости да се кандидује ни за једну функцију, већ подмеће своја кукавичија јаја?

Да ли је жалосна кукавица она лоповчина која нема муда да сама држи рекеташке конференције за штампу испред угледних компанија и институција, већ тамо шаље друге?

Да ли је чемерна кукавица онај хазјајин и тат који се крије у просторијама странке док је „страшна“ Биљана Ante Portas (пред вратима)?

Очекујем Ваше одговоре у најкраћем року, изузев уколико сте тестисе донирали својој потпредседници на бициклу?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s