Поставићу неколико угодних питања тајкуну Ђиласу, због тога што видим да халуцинира о томе ко ће на робију.

Да ли на робију треба да иде она бедна тајкунска кукавица која туче супругу за време трудноће?

Да ли на робију треба да иде онај смдљиви олигарх који пребије бившу супругу, када га опомене да плати алиментацију?

Да ли на робију треба да иде онај мизерни богаташ који пребије бившег таста, старца од 70 година, који брани ћерку од напада безумног тајкуна, бившег зета који неће да плаћа алиментацију?

Да ли на робију треба да иде онај лоповски тајкун који незаконито изгради „Кућу Великог брата“ на земљишту дечије установе „Пионирски град“?

Да ли на робију треба да иде онај бесни тајкун који на фашистички начин истера из домова хиљаде Рома и њихове деце, сравни им куће са земљом, а онда их потрпа у контејнере?

Да ли на робију треба да иде она тајкунска наказа која је дозволила пљачку дирекције за земљиште, током своје власти, тешку око 120 милиона евра?

Да ли на робију треба да иде онај кукавички олигарх који за време крадоначелниковања, плати 9000 фунти из буџета града, да би себе окитио лажном наградом за најменаџера?

Да ли на робију треба да иде онај крадљиви тајкун градоначелник који опљачка град на чијем је челу за 6 милиона евра приликом реконструкције Булевара?

Да ли на робију треба да иде онај бандитски тајкун градоначелник који опљачка град на чијем је челу за око 6 милиона евра приликом уградње фалш подземних контејнера?

Да ли на робију треба да иде онај бахати тајкун који опљачка град на чијем је челу за око 8 милиона евра за фиктивне консултантске услуге приликом градње моста?

Да ли на робију треба да иде онај шугави олигарх који оштети град на чијем је челу за најмање 100 милиона евра приликом градње моста?

Да ли на робију треба да иде онај лоповски тајкун који опљачка град на чијем је челу, док за то време његове компаније устостручују профите?

Да ли на робију треба да иде она тајкунска бараба која је покрала 619 милиона евра, док је обављала 3 државне функције?

Да ли на робију треба да иде она тајкунска фукара која организује и учествује у нападу на зграду телевизије?

Да ли на робију треба да иде онај тајкунски смрад који је током боравка на власти опљачкао ту исту телевизију за милионе евра приликом трговине секундама времена за оглашавање те телевизије?

Да ли на робију треба да иде она тајкунска плачипичка која организује напад на Скупштину, када је тешко повређено преко 140 особа?

Да ли на робију треба да иде она арогантна тајкунска кукавица која нареди својим слугама да спаљују књиге и прогањају породицу тога коме су књиге спалили?

Да ли на робију треба да иде онај огавни тајкун који се састаје и слика са одбеглим криминалцем?

Да ли на робију треба да иде она одурна тајкунчина која послује, састаје се и слика са криминалцем који је ухваћен како шверцује 66 кг марихуане?

Да ли на робију треба да иде онај изрод и дахија која послује, дружи се, састаје и слика са другим криминалцем који је ухваћен како шверцује 2,4 кг кокаина?

Да ли на робију треба да иде онај монструм олигарх који у Трсту кује заверу против своје земље, са бившим шефом обевештајне службе и са сарадницом са потернице?

Очекујем Ваше одговоре у најкраћем року, изузев уколико сте на састанку са вашим и Мариникиним наркодилерима и мафијашима.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s