Кокаинизирано педофилско крме саопштава преко тајкунских медија да се осећа небезбедно. Хоће да тужи оне који говоре истину о њему. Прети смрћу уреднику угледног листа. Педофил, осим кокаина коме тепа „лобе“ (бело), још више „ливо“ („воли“) дечаке. Каже „Клинци ме невиђено ложе“. Педофил сматра да је све изнад 12 година легитимна мета његове педофилије и каже да би „најбоље било да то буде неки клинац од 14-15 година”.

Професор педофилије о кокаину каже: „Ово те ради фул фулова, а степен квалитета је преозбиљан… Наравно, и чистоће… Мсм оно, ја имам ске (шушке, паре – прим. аут.) и могу да приуштим то… Да немам, не бих уопште узимао, пре неголи неко ђубре… Лобе, иначе, узимам само са поводом… Никада овако да седнем гајби сам, заблејим и шатро се радим… Уз лобе мора да је нешто онако уз још некога и да је обавезно забрањено, неистражено“. Нашмркани Педофил вели: „Имам лика за КОКАИН, верујем му. Имам лика коме изразито верујем, један је од вођа навијача и ми смо ту баш у доброј причи… Кад би искусио моје, видео би колико би се одушевио, а у праву си: кеша, конекција и свега тога не фали, а то ти је, ако ћемо искрено, први гарант поверења у мене и отклона сумњи у све, па и у квалитет“. Педофилско крме признаје да је корумпирано и да продаје испите, па овако одговара на питање да ли је некоме „завршио“ испит: „Јесам овом футсалеру са којим сам био… али је то подразумевајуће за мене ако имамо трајнији однос…“. Професор педофилије на констатацију да је педофил одговара да је “робофил” и каже: „Деца су до 12. године по закону, а све преко тога не потпада под тај термин строго“. И онда каже да се осећа небезбедно. Можда се осећа небезбедно због своје наркоманије? Можда се осећа небезбедно због своје педофилије? Можда се осећа небезбедно због тога што је корумпиран? Можда се осећа небезбедно због тога што је портпарол мафијашког клана?

Када је због хапшења клана поднео оставку Педофил је рекао: „ниподаштавање и деградација кулминирају настојањем да се клуб медијски криминализује и огласи за легло организованог криминала у Србији“. Од тада Професор педофилије у тајкунским медијима наступа као портпарол мафијашког клана. За Професора наркоманије мафијашко легло и брлог, где су пронађени дрога и оружје, су невини „ресторански простор“. „Није то била хацијенда Пабла Ескобара и не прихватам да се тако назива“, рекао је Професор кокаина у одбрану мафије и убица.

У својој оставци Професор наркопедофилије је ускликнуо: „Правна држава је мало и мој идеал! Радио сам по оној Улпијановој: honeste vivere (часно живети), suum cuique tribuere (свакоме по заслузи дати)“. Његов идеал је наркодржава мафијашког клана! Његов идеал је држава педофила! Он се „часно“ иживљава над децом, он само себи кокаин по заслузи даје! То су му идеали. Да је то тако сведочи и транскрипт његовог разговора са шефом мафијаша, касапином: 

„Педофил: Кренуо сам на Златибор, имамо студентску конференцију и у недељу се враћамо, долази нам и министар.

Касапин: Опа, опа.

Педофил: Па предајем његовом сину.

Касапин: Нисам то знао. Значи, и он гура сина у политику.

Педофил: Па он је наш, ово твоје смо данас завршили.

Касапин: Све знам, зато и зовем да ти донесем.

Педофил: Молим те, рекао сам ти, ти си мој брат и нећу да причам.

Касапин: Ти си наш и зато ти кажем, кад се вратиш у недељу, зови.

Педофил: Ти знаш колико ја тебе волим.

Касапин: И ми тебе, него због малера, кад се вратиш, јави ми се, молим те, да ти донесем“.

Крај цитата.

Овако се нису волели ни Ромео и Јулија! Само што овај „Ромео“ Касапин жели да донесе „Јулији“ Педофилу новац за пружене услуге! Ово је само један од регистрованих контаката Педофила и Касапина. Овај разговор, дијалог „Ромеа“ и „Јулије“ су пресрели надлежни тако што је члан Касапиновог клана с чијег је телефона овај звао Педофила био на мерама. Надлежни органи су утврдили да је број телефона на коме је примљен позив, регистрован баш на Педофила, а урађено је и вештачење гласа и непобитно је утврђено да су разговор водили управо Педофил и Касапин.

Мајка једног четворогодишњака је храбро иступила и саопштила да води судски спор против Педофила због злостављања њеног детета! Мајка поручује Педофилу: „Стићи ће те мајчинска суза због злостављања деце! Чини ми се да је сада и широј јавности јасно о каквој је девијантној и опасној особи реч. Борила сам се да заштитим своје дете и да не дозволим да се нешто слично више икада догоди некој другој деци. Он није дао оставку зато што је то хтео, већ зато што је морао. Сад је време да буде склоњен и са факултета, јер он не сме да предаје нашој деци (…) нашироко се у медијима пише оно што сви знају – о томе шта је потребно да би се код њега положио испит. Да ли овако испрљан човек треба да нам учи децу?“.

По чему се Педофил разликује од Малчанског берберина? По чему се Педофил разликује од  Професора глуме?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s