Текст је објављен на порталу „Ембарго“ 8.3.2021.

Народни посланик СНС, Небојша Бакарец, том приликом каже: Свако ко стане Ђиласу и његовој камарили на жуљ, бива сатанизован, дехуманизован и изложен увредама и претњама. Док сам био члан ДСС, такође сам добијао претње, али не преко тада неразвијених мрежа, већ путем претњи позивима путем фиксног и мобилног телефона, и путем анонимних порука убачених у поштанско сандуче. То је са прекидима, и у налетима трајало од 2001. па до 2008. године.

Недуго пошто сам у петак 05.03.2021. упутио рођенданску честитку председнику Вучићу, преко друштвених мрежа, почео сам да добијам увреде од ђиласоваца преко истих тих мрежа. Претње и увреде су се појавиле после текстова на ђиласовским порталима. Издвојићу једну претњу и увреду која је упућена мом детету. Претња је стигла на мој Јутјуб канал, од псеудонима „Кристијан Такач“. Текст претње и увреде је следећи: „јел истина Небојша да ти је цркло дете??прича се да је говно цркло,па да потврдиш,да можемо да се веселимо због смрти твог усраног говнета од детета!!!!!!“. Уз то на порталима „нова.рс“ и „Директно“ су се у петак 05.03.2021. појавили увредљиви текстови због тога што сам честитао рођендан председнику Републике и председнику моје странке. Ђиласовим шовинистима и мрзитељима је страна култура пристојног опхођења. Ђиласу рођендан честита онај коме плати, и оно једно алиби куче и алиби мачка које држи у стану. Нико други неће да живи са њим. Честитање рођендана човеку који је уздигао Србију из блата, по ђиласовцима је злочин.

Увреде и претње су наставиле да се нижу на Јутјуб каналу од песудонима „Невидљива Србија“ који је уз снимак мојих колега посланика оставио поруку: „Хахахаха циркузанти сендвичари“. Од псеудонима „даљинац 2“ је стигла порука: „Бламерц сисај ку*чину ретарде хахахаа“.

Једна претећа порука је стигла јуче, 7.3.2021., на мој Инстаграм профил, а отворио сам је и погледао тек дан касније. Претећа порука је дошла од профила „Under Deep” и гласи: „ПИ*КО ЈЕДНА ПРОДАНА…ШТА ЋЕ БИТИ СА СВИМА ВАМА КАДА ДОЂУ ПРАВИ ЉУДИ НА ВЛАСТ…У РУДНИК СВИ“. Ово је претећа порука која је упућена целој Српској напредној странци, и ова порука заговара поробљавање људи, робовласништво, због тога што је само у таквом систему могуће слати људе на принудни рад у руднике. Тако ђиласовци поимају грађанска права, људске слободе, хуманост. Тако је и Хитлер поимао исте вредности. Овај анонимни психопата и кукавица под псеудонимом „Under Deep“ жели да претвори у робове свих 700.000 чланова СНС. И да напоменем овај болесник, као што се види из његовог статуса на Инстаграму прати мене и колегу Рајка Капелана.

Као што се од 2001. до 2008. нисам обазирао на претње и увреде, тако нећу ни сада. Све у рок службе. Претње ме не забрињавају, већ ме само мотивишу да се још више борим против ђиласовског зла.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s