Ђикијеви сарадници не могу да убеде Ђитлера да се клони камера, медија, да не снима видео клипове. Ђики Ђитлер ужива у јавним наступима, али сваки пут сам себи ускаче у уста, односно говори неистине. Народски речено, лаже ко пас!

Тако је Ђики недавно тврдио да из Србије сваки дан у иностранство побегне 50.000 људи, што му дође милион и по месечно, односно 18 милиона годишње!?! У истом видео клипу Ђики је 7 месеци после избора први пут „открио“ да је власт наводно убацила најмање 200.000 гласова у кутије, и тиме покрала изборе. Потом је Ђики Швајцарац 5. јануара слагао да је његова фотографија са криминалцем Владом Јапанцем настала случајно!

У том стилу Ђики Ђитлер је наставио јуче када је одржао конференцију за штампу у току седнице Скупштине града, на којој је расправљано о безбедности у граду Београду. Ту је Ђики изнео низ лако проверивих неистина.

Прва Ђикијева неистина. Каже Ђики: „ Од 2015. године Београд је постао град криминала, мафије и терора“. Баш у том тренутку док је говорио, на седници у Скупштини града Београда су га подацима и аргументима демантовали и министар полиције Александар Вулин, и начелник београдске полиције Веселин Милић, али и сви одборници који су говорили. Међутим, у једном је Ђики у праву – Београд је постао град ђитлеровског криминала, ђитлеровске мафије и ђитлеровског терора, од тренутка када се крајем 2017. године, Ђики вратио у политику. Тај ђитлеровски криминал, мафија и терор нису преовлађујући, али повремено и озбиљно угрожавају јавни мир и ред у Београду. Сетимо се насилних протеста ђитлероваца 2018., сетимо се фашистичких напада на РТС, на Скупштину града, на зграду председништва 2019., сетимо се напада на посланике Скупштине Србије, сетимо  се фашистичких напада, и покушаја државног удара у јулу 2020. Уосталом погледајте филм који сам поставио на мој Јутјуб канал.

Друга Ђикијева неистина је да је Вучић законито прислушкиван, и да је преко 1500 пута разговарао са криминалцима и лицима на мерама. На ове неистине већ је пре више од 7 дана одговорио министар Вулин, и други челници МУП-а, који су јасно рекли да је председник државе незаконито прислушкиван, и да ни један од преко 1500 прислушкиваних разговора није споран ни по ком основу.

Трећа Ђикијева неистина је да Вучић стоји иза ухапшеног мафијашког клана Беливук. Одмах вам сигурно упада у очи нелогичност – да Вучић стоји иза тог клана, не би га хапсио! Пре ће бити да је тај мафијашки клан, оружано крило ђитлероваца, који су политичко крило клана. Какав кредибилитет имају Ђики и Маки, Ђики Швајцарац и Мариника Маки Маурицијус, када 4 њихова сарадника и пријатеља, криминалца седе у затвору – Милан Дабовић, Новак Филиповић, Милутин Бакић и Влада Јапанац.

Четврта Ђикијева неистина је да нема приватне рачуне на Маурицијусу, нити у Швајцарској, нити било где у иностранству. Ђики је рекао да има компанију у Швајцарској, а наравно та компанија има рачуне. Како је Ђики њен власник, јасно је да он располаже рачунима своје компаније. Такође, Ђики има компаније у низу других држава, које такође имају своје рачуне којима слободно располаже власник – Ђики Ђитлер. Стога су ове тврдње Ђикија да нема рачуне у иностранству, неистините, јер су његови приватни рачуни и рачуни његових компанија, малтене једна те иста ствар. И опет, саветујем да се погледа филм који сам поставио на мој Јутјуб канал.

Ђики Ђитлеру поручујем да грађани Београда и Србије, неће насиље, неће екстремизам, неће тајкуне, неће мафију, криминал и корупцију. Они желе да им власт испоручује очекиване добробити, што и радимо, хоће да се гради и ради, желе овакве плате и пензије, желе споменике, желе стабилност, желе јаку и сложну државу.

Треба указати огромно поштовање МУПу на свему што су урадили за ових 9 година, на свему што су издржали, истрпели, на професионализму. Велико поштовање министру Вулину на огромним резултатима за ових 6 месеци. Без страха, храбро су се упустили у борбу против мафије која је претила да прогута државу. Председник Вучић је одсудну борбу против мафије најавио одмах после избора 2020. Одржао је реч!

Показало се да је свеукупан приступ председника Вучића и целог СНС, који се тиче друштва – помирење у друштву, трпељивост, стрпљење, жеља за дијалогом, мека употреба власти, мека рука, пружање руке пријатељства свима, чак и онима који ту руку не заслужују – све то је пун погодак. Наравно, то је још убедљивије због економских успеха власти, због тога што председник Вучић уздиже Србију, гради Србију, лечи Србију, вакцинише Србију, враћа јој достојанство и храброст. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s