Био једном један човек који је изгубио име. Потпредседник човека без савести. Човек без имена. Безимени. Једном давно имао је и име и презиме. А онда је због сопствене глупости остао без имена. Данас се не зна да ли се Стефановић Б зове Борислав, Борисав, Борко, Боки, Боле или напросто Б? Била једном једна жена, блиска овом човеку без имена. Потпредседница човека без савести. Жена без презимена (то је слично као жена без прошлости). Безпрезимена. Зове се Мариника и нико не зна да ли се она презива Живку, Зивку, Зивцу, Чобану, Циобану, Ћобану или можда Тепић? Многи тврде да се она зове Мариника Т – слово „Т“ нешто си `Тела? Цела та појава је мистериозна. Због чега им свима нешто недостаје? Овом савест, оном име, овој презиме, свима образ? И где су то изгубили?

На страну све то. Човек без имена се појавио 01.04.2021. пред вратима Скупштине града Београда, не да ради, него да прети. Жена без презимена није била ту. Ни човек без савести није био ту. Он је у својим медијима обзнанио да је отишао да се прави Енглез. У Лондон. И још је граматички поручио „У ПЕТАК САМ НАЗАД“. Сви се питају шта је тиме хтео да каже? Шта си? Где си? У петак Ђ постаје назад? У петак се Ђ уназађује? Где назад, у петак? Како?

На страну и то. Сви медији „човека без савести“ су јавили да је „човек без имена“ (Стефановић Б) на конференцији за штампу, припретио следеће:“Поништићемо све послове власти у Београду. Све одлуке које данас доносите и које сте доносили претходних дана биће анулиране и решене оног момента кад се Београд ослободи вашег јарма и када вас на првим слободним изборима Београђани јединствено пошаљу у прошлост“. Ово се односи и на целу Србију.

Слично томе бивши потпредседник те исте странке, познатији као „човек који мучи кума“, тј. Марко Б, је раније најавио да ће уколико ССП дође на власт, све што је грађено последњих година вратити у првобитно стање, што значи да ће све што је изграђено, срушити. У листу „Данас“,16. маја 2019. је писало: „Марко Б је данас новинарима у опозиционој „Слободној зони“ у Београду, обећао у име своје Странке слободе и правде да ће они „све вратити у првобитно стање када буду сменили актуелну бахату и корумпирану градску власт““.

И то заиста жели и Стефановић Б., који је заменик „човека без савести“, то жели и „жена без презимена“, то на крају жели и „човек без савести“. Сви они желе да прво пониште све одлуке  власти, да би потом све вратили у првобитно стање. И ту долазимо до наслова текста „Поништићемо, уништићемо!“. Они прво желе све да пониште, да би потом све уништили. И то, као што видите, отворено кажу. Не крију то!

Поменућу да је данас, 01.04.2021. Скупштина Београда, између осталог, донела одлуку о подизању споменика нобеловцу и великом индијском песнику Рабиндранату Тагори.

У пракси, у стварности то што најављују Ђилас Д, Стефановић Б и Бастаћ М, значи следеће:

Да ће срушити све новоизграђене болнице и клиничке центре. Ако дођу на власт.

Да ће поништити све одлуке о набавци и производњи вакцина. Ако дођу на власт.

Да ће срушити све новоизграђене вртиће и школе. Ако дођу на власт.

Да ће срушити стотине километара новоизграђених аутопутева. Ако дођу на власт.

Да ће срушити споменик Стефану Немањи. Ако дођу на власт.

Да ће срушити споменик Бориславу Пекићу. Ако дођу на власт.

Да ће срушити споменик Цару Николају. Ако дођу на власт.

Да ће срушити будући споменик нобеловцу Рабиндранату Тагори. Ако дођу на власт.

Да ће срушити „Београд на води“. Ако дођу на власт.

Да ће сравнити са земљом реконструисани Трг Републике. Ако дођу на власт.

Да ће у претходно, рушевно стање, вратити Народни музеј и Музеј савремене уметности  и да ће их затворити. Ако дођу на власт.

Да ће преорати све реконструисане улице у Србији. Ако дођу на власт.

Да ће срушити све нове производне погоне широм Србије. Ако дођу на власт.

Да ће избацити све стране инвеститоре. Ако дођу на власт.

И још много тога ће поништити и уништити. Ако дођу на власт!

Подсетићу да је испитивање јавног мњења, реномиране агенције „ИПСОС“ из децембра 2020. показало да странка „човека без савести“(Ђилас Д) има рејтинг од 1,6 одсто. А да „човек без савести“ има рејтинг од 0,6 одсто!?!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s