Драган Ђилас се вратио из Лондона, где се састао са својим банкарима и мешетарима. Вратио се љут и незадовољан, и у Крагујевцу је одржао седницу председништва своје странке. Тамо је халуцинирао о томе, цитирам: „како је леп уживо а ружан на телевизији“!?! Говорио је Ђилас  о томе „како је потребан само мало слободнији РТС“. Како он замишља „мало слободнији РТС“, показао је 2019. године, када је организовао насилни упад у РТС 2019. у нејаком покушају државног удара, када су он и његови ломили и уништавали по РТС-у и претили новинарима. Ђилас је халуцинирао на седници, о томе, цитирам: „како Србија може да изгледа“. То како Србија изгледа када је он на власти показао је од 2004. до 2013. У том периоду он је на три државне функције „стекао“ 619 милиона евра, а град Београд је потонуо у дуг од 1,2 милијарде евра. Функционери ДС су у то доба опљачкали Београд уздуж и попреко, у аферама „Булевар“, „Дирекција за земљиште“, „Контејнери“, „Набавка аутобуса“, у афери „Мост“ итд. У априлу 2012. стопа запослености је била међу најнижима у Европи и износила је 44%. Стопа незапослености је износила чак 25%. Од 2008. до 2012. број незапослених повећао се за 302.000 (са 433.000 на 735.000). У априлу 2012. је било 735.000 незапослених лица. Просечна зарада у Србији у јуну 2012. износила је 40.000 динара. То су Ђиласови резултати. Како Ђиласа није срамота да помиње РТС, и то како Србија може да изгледа? Бесрамник!

На свом скупу у Крагујевцу Ђилас је позвао своје функционере на толеранцију. Како Ђилас замишља толеранцију показао је 2008. године, када је на седници Скупштине града, псовао одборнике, без разлога. „Толеранцију“ је показао у децембру 2014. када је напао бившу супругу и бившег таста, пензионера. Како Ђилас замишља толеранцију показао је у  јануару 2019. године, када је псовао студенте који су му добацивали да је лопов. Како Ђилас замишља толеранцију показао је када је напао РТС. Како Ђилас замишља толеранцију показао је када је подржао напад на Скупштину Србије у јулу 2020. Како Ђилас замишља толеранцију показао је онда када је у два наврата претио полицајцима, да „одјебу“ и да ће остати без посла када он дође на власт. На седници свог председништва Ђилас је кликнуо: „То су те паре!“. Вероватно је мислио на оних 68 милиона евра које је расуо на 57 рачуна у 17 земаља? Вероватно је мислио на  оних 619 милиона које је „стекао“? Како Ђиласа није срамота да помиње толеранцију, и да оптужује друге за крађу? Безумник!

На крају свог бала вампира, Ђилас је поручио да избора неће бити, јер ће он да организује улицу, протесте и насилно обарање власти. То је покушао и 2019. и 2020. У петак је његов заменик Борко Стефановић најавио да ће ССП, кад дође на власт поништити све одлуке власти од 2012. до данас. А потпредседник Ђиласове странке, Марко Бастаћ раније је најавио да ће када ССП дође на власт, све што је грађено последњих година вратити у првобитно стање, што значи да ће све што је изграђено, срушити. Они прво желе све да пониште, да би потом све уништили. И то, као што видите, отворено кажу. Не крију то! И Ђилас, онда, данас прети насиљем и каже да избора неће бити. У пракси, у стварности, то што најављују Ђилас, Стефановић и Бастаћ, значи да ће ако дођу на власт срушити све новоизграђене болнице и клиничке центре, да ће поништити све одлуке о набавци и производњи вакцина и да ће срушити све новоизграђене вртиће и школе. Поменуо сам само део онога што ће они срушити  и уништити. И на крају своје седнице председништва Ђилас каже да је ССП, најача странка опозиције и да је тиме, он лидер опозиције! Подсетићу да је испитивање јавног мњења, реномиране агенције „ИПСОС“ из децембра 2020. показало да Ђиласова странка ССП има рејтинг од 1,6 одсто. А да „лидер“ Ђилас има рејтинг од 0,6 одсто!?! Паметном доста!

Погледајте и сами видео снимак о седници Ђиласовог председништва!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s