Немилосрдна водитељка Вас је лепо питала – „Зашто вама грађани да верују?“. Онда сте Ви бесрамно слагали: „Све оно што сам обећао у животу сам урадио“. Истина је да ништа од онога што сте обећали грађанима нисте испунили. Себи сте обећали да ћете се обогатити од политике. Обећање сте испунили. „Стекли“ сте, сумња се, злоупотребом службеног положаја и трговином утицајем, 619 милиона евра! Имате 68 милиона евра на 53 рачуна у 17 држава! Све што сте Ви обећали грађанима, испуњавају председник Вучић и СНС! Због тога Вам постављам пар питања:

Да ли сте обећали да нећете више тући супругу? Да! Потом сте напали и њу и њеног оца! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да нећете изградити „Кућу Великог брата“ на земљишту дечије установе „Пионирски град“? Да! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да нећете истерати из домова хиљаде Рома и њихове деце, сравнити им куће са земљом, а онда их потрпати у контејнере? Да! Истерали сте из домова хиљаде Рома и њихове деце, сравнили сте им куће са земљом, а онда их потрпали у контејнере! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте више пута обећали да нећете псовати никога? Да! И онда сте псовали сиромашне студенте који су Вам добацивали да сте лопов! Нисте испунили обећање, слагли сте!

Да ли сте обећали да ДС неће опљачкати дирекцију за земљиште? Да! ДС је опљачкала дирекцију за земљиште за око 291 милион евра! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да ДС неће опљачкати Београд приликом реконструкције Булевара? Да! ДС је опљачкала град за 6 милиона евра! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да ДС неће опљачкати Београд приликом уградње подземних контејнера? Да! ДС је опет опљачкала град за 6 милиона евра! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да ДС неће опљачкати Београд приликом градње моста? Да! ДС је опљачкала Београд за око 100 милиона евра! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали слободан РТС? Да! Учествовали сте у нападу на РТС! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да ћете поштовати државне институције? Да! Организовали  сте напад на Скупштину Србије, када је тешко повређено 140 особа! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да нећете спаљивати књиге? Да! Спалили сте књигу и прогањали породицу тога коме сте књигу спалили! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте обећали да се нећете дружити са криминалцима? Да! Дружили сте се и пословали са криминалцима Бакићем, Дабовићем и Нешом Јапанцем! Нисте испунили обећање, слагали сте!

Да ли сте себи обећали да ћете се обогатити у политици? Да! „Стекли“ сте 619 милиона евра! То обећање сте испунили!

Да ли сте себи обећали да ћете имати тајне рачуне у много држава? Да! Имате 68 милиона евра на 53 рачуна у 17 држава! То обећање сте испунили!

Очекујем Ваше одговоре у најкраћем року, изузев на последња два питања.  

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s