На седници Скупштине Србије, због општег интереса, поставио сам посланичко питање о низу саобраћајних удеса. Тражио сам обавештење од саобраћајне полиције о удесу који се догодио на Аутокоманди 3. 4.2021. Да ли је тачно да је џип марке БМВ Драгана Ђиласа узроковао саобраћајну несрећу тако што се закуцао у аутомобил марке Пежо? Да ли је тачно да је на лице места изашла патрола полиције и возило хитне помоћи? Да ли је сувозач Драгана Ђиласа био извесни Заменик Б. Стефановић? Да ли је на задњем седишту џипа била Мариника? Да ли је урађен алко и нарко тест Драгану Ђиласу? Драган Ђилас је прекршајно осуђиван десетак пута, највише због тешких саобраћајних прекршаја – прекорачења брзине. Први случај се догодио почетком 2005. када је Ђилас псовао и претио полицајцу. Ђилас је прекорачивао брзину  11.2.2014., 6.5.2014.,  9.6.2014., 23.10.2014., 16.6.2015. У јуну 2015. водио се прекршајни поступак против Ђиласа, због злоупотребе личних података 157.000 лица, и 15.1.2016. водио се прекршајни поступак против Ђиласа, због угрожавања права запослених, због тога што им није исплаћивао плате. Ђилас, познатији као Човек без савести, хоће да управља Србијом, а не зна да управља возилом…Па како црни риђи? Ђиласа надлежни морају вратити у ауто школу.

Постоји низ удеса и саоб прекршаја функционера Ђиласове странке. Председник ИО ДС Елезовић, у Ђиласово доба, изазвао судар у НС у коме су оштећена четири аутомобила. Возио је у супротном смеру брзином већом од дозвољене. Група ђака из оближње школе једва је избегла да их удари помахнитали ђиласовац. У  марту 2017., Андреј Белингер, члан општинског већа Стари град, кум Марка Тротинетић Бастаћа, је изазвао удес на НБГ, возећи са чак 1,58 промила алкохола! Имао је крв у алкохолу, а не обрнуто! Ђиласов Белингер је возећи аутопутем, брзином од 140 кмч ударио „шкоду фабију“, чији је возач претрпео више повреда. Пре удеса Белингер је починио низ кривичних дела (вожња под утицајем алкохола, недозвољена брзина, бежање од полицијског пресретача). Ђиласова Мариника, познатија као Жена без презимена, је заједно са супругом, изавала саобраћајну несрећу 29. јануара 2015. године, у Темерину. Мариника, тада Пајтићев Покрајински Секретар, а данас Ђиласова потпредседница, учествовала је у саобраћајној несрећи у којој је њен супруг ударио аутомобилом пешака Томислава Ковачевића који је тада тешко повређен и збринут у КЦ Војводине. Мариникин супруг је био позитиван на алко-тесту. Мариникином супругу, по Пајтићевој и Мариникиној ургенцији, није рађена анализа крви, што је иначе уобичајена процедура кад год је у питању несрећа у којој је неко повређен.

И као што видите, неспособност за управљање возилом је општа појава у Ђиласовој странци. Па како ће да управљају Србијом, а нису способни да управљају возилом? Сетимо се Ђиласових претњи полицајцу Драгану Стевићу који га је зауставио због прекомерне брзине. Ђилас је пред својом децом псовао полицајца (рекао му је „одјеби, бре“), и претио му је да ће остати без посла, рекавши му „ја се борим да такви као ти остану без посла“. Био је бахат, арогантан и обестан и такав је и остао. Као што видите удеси се бесконачно понављају као дани у филму „Дан мрмота“, када при крају филма мрмот вози аутомобил. Постоји и феномен „Дан мрмота“. Феномен означава бесконачно понављање једног дана.Тако је Заменик Б Стефановић заглављен у оном дану када је појео крушевачку штанглицу, пре три године. А од синдрома мрмота пате и Замеников шеф, Човек без савести, и Жена без презимена. Човек без савести је заглављен у дану када је завршио пљачку 619 милиона евра. Са друге стране Мариника, Жена без презимена је заглављена у дану када је почела да просјачи по болницама и рекетира институције и компаније. Све то подсећа на једну нову бајку, не о „Три прасета“, већ на бајку о „Три мрмота“. Била једном три мрмота. Ђики, Борки и Маки. Мрмот Ђики је сањао о 619 товара гомољика ускладиштених у његовој рупи. Мрмот Борки је сањао крушевачке штанглице. Злочеста Мрмотица Маки је сањала да из мрмотске рупе истера мрмота Мићу, уз помоћ крими мрмота Фиће. Злочеста мрмотица Маки је волела да просјачи испред болница и да рекетира успешне компаније. Мрмоту Ђикију недостаје савест. Мрмоту Боркију недостаје име. Мрмотици Маки недостаје презиме. Ови мрмоти имају још нешто заједничко, нико од њих нема образ, безобразници! Наравоученије – не дај мрмоту да вози, не дај мрмоту да једе штанглице и не дај мрмотици да проси. Ова три мрмота су поручила да ће срушити све што је изграђено од 2012. Ако 3 мрмота поново дођу на власт, не треба сумњати да ће све то урадити. Срећом, никада више неће доћи на власт. Тај „Дан мрмота“ неће гледати! Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s