Данас су на мом Инстаграм профилу освануле претње и увреде упућене председнику Вучићу и мени. Повод су три моја поста на Инстаграму која не садрже ништа спорно или увредљиво. Особа под псеудонимом „Мика Калипсо“ тј. Смиљка Мика Гаврилов прети затвором (Забела) и председнику Вучићу и мени. Госпођа Гаврилов је функционерка Ђиласове странке у Кикинди. Она је од раније позната надлежнима као особа која прогања људе, вређа их и прети им. Класична аутошовинисткиња. Скриншотови које прилажем уз овај текст говоре више од речи.

У првом коментару Ђиласова госпођа Гаврилов председника Вучића и мене назива „болесницима“ који ће да буду ћелија до ћелије у Забели. Госпођа Гаврилов, цвеће грађанске пристојности, ме назива „црвом који једе Вучићеве фекалије“. Госпођа је коментаре писала у два ујутру, под утицајем алкохола, отуд многе словне грешке. Госпођа је уседелица, и нема ни кучета ни мачета. Уз то је алкохоличарка.

Узрок овог првог увредљивог и претећег коментара је видео у коме Вучић најављује производњу вакцина на Торлаку, и мој коментар „Председник Вучић је маестралан! Вратио је Србији осмех на лице, вратио нам је достојанство. Од 2012. Србија је пристојно, цивилизовано и праведно друштво.“Краљевство“ савести! Вучић нас је уздигао из жутог пепела! Гради, лечи и уздиже Србију!“. Као што видите ништа од овога не може бити узрок свих ових гнусних увреда и претњи!

У другом увредљивом коментару Ђиласова функционерка гђа Гаврилов каже „како си  ти јадан у својој болести ума и тела… тугице послушничка, неспособна…снисходљива, патетична…што булазни бескрајном љигавошћу“.

Узрок овог другог коментара је мој већ поменути коментар Вучићевог видеа у коме најављује производњу вакцина на Торлаку. Као што видите ништа ни од овога не може бити узрок свих ових гнусних увреда и претњи!

У трећем увредљивом коментару Ђиласова функционерка гђа Гаврилов ми поручује „ти си смешан, отужан, бедан и ментално и физички осакаћен…ништавило…“.

Узрок овог трећег коментара је мој пост о седници Скупштинског административног одбора, чији сам члан, на којој смо одбили лажне пријаве ЦРТЕ, које су се тицале КРИКа.  Уз тај пост написао  сам коментар: „ЦРТА је смешна као цртаћ, а КРИК је мучан као Мунков „Крик“!“. Као што видите ни овде ништа не може бити узрок свих ових гнусних увреда и претњи!

На Фејсбук профилу гђе Гаврилов се види да је она жешћи фан КРИКа. Даљом претрагом установио сам да је већ прогањала г. Миленка Јованова, потпредседника СНС који је из Кикинде. Такође, учествовала је у насилничком протесту Ђиласове странке у Кикинди 07.03.2019. када су она и други Ђиласови функционери вређали Србе из Републике Српске. О томе је градски одбор СНС Кикинда издао саопштење. Гђа Гаврилов је тада вређала раднике из републике Српске називајући их „г*вн*ма босанским“.

Закључићу тиме да је ово идеалан пример да се види како у стварности изгледају Ђиласови функционери и страначки одбори. Мрачни ликови који вребају на Интернету, анонимни или не, али увек спремни да вређају и прете свима онима који мисле другачије од њих.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s