Драган Ђилас путем свог портала „Директно“ таргетира Данила Вучића, најстаријег сина председника Вучића. Прво ћу доказати да је портал „Директно“ гласило лажи и обмане. Одлукама Комисије за жалбе Савета за штампу, који су основали и УНС и НУНС и друга новинарска удружења, по две жалбе које сам поднео против портала „Директно“ и „Нова С“, доказано је да су ови ђиласовски портали објављивали лажне вести. Важан је доказ о лажима који је јавности пружила Комисија за жалбе Савета за штампу. Овакве лажне вести се појављују сваки дан на сајтовима „Директно“ и „nova.rs“. Да подсетим, ова два портала су објавили шест лажних вести о томе да сам позвао на ликвидацију целе опозиције, Ђиласа и сарадника. Комисија за жалбе Савета за штампу, ме је пре 3 дана обавестила да је изрекла две највеће казне којима располаже, једну порталу„nova.rs“, и једну порталу „Директно“. Комисија за жалбе Савета за штампу је констатовала, цитирам, да је портал  „Директно.рс“ прекршио тачку 2 Одељка I (Истинитост извештавања) Кодекса новинара Србије, и да је портал  „Директно.рс“ прекршио и тачку 1 Одељка II (Независност од притиска), по којој наслов текста не сме да буде у супротности са суштиним текста. Новинари, екеперти и судије, чланови Комисије за жалбе Савета за штампу, одреда нису истомишљеници власти, већ критичари. Комисију чине: Драган Ђорђевић, Тамара Скроза, Љиљана Смајловић, Владо Мареш, Златко Чобовић, Зорица Вишњић, Вида Петровић Шкеро, Снежана Андрејевић, Јелка Јовановић, Бојан Цвејић и Оливера Милошевић. Хвала члановима ове Комисије, због тога што су констатовали да „Директно“ и „Нова С“ лажу и обмањују јавност. Победио сам ове портале лажи и сада је доказано да обмањују јавност. И сад долазим до поенте.

Ђиласов портал „“Директно сваки дан објављује најмонструозније лажи. Тако је „Директно“ јуче објавио саопштење, монструозне лажи и измишљотине мафијашког клана Беливук, оружаног крила терора, да је Данило Вучић умешан у послове и сукобе навијачких кланова Партизана. У овим околностима када се држава бори против мафиј клана Беливук који се лажно представљао као навијачка група Партизана, а у ствари се бавио трговином наркотицима, пљачкама и убиствима, у тим околностима објавити лажну вест на 6 страна, о Данилу Вучићу, најстаријем сину председника Републике, је цртање мете на његовом челу и равно је позиву на његов линч и убиство. Портал „Директно“, доказано гласило обмане и лажи, је овим текстом о Данилу Вучићу, доказао да је гласило клана Беливук, гласило оружаног крила мафије и терора. Власник портала „Директно“ је Драган Ђилас. Тиме се Ђилас обрачунава са породицом Александра Вучића.

Најмање три године се припрема терен у Србији, за атентат на председника Вучића. Сетимо се сведочења ухапшеног плаћеног убице Чабе Дера, да му је српска мафија нудила новац да убије председника Србије. Сетимо се оружја пронађеног у Јајинцима, у близини куће оца председника Вучића. Сетимо се покушаја убиства председника Вучића у Сребреници 2015. Сетимо се снајпер насловница, и таргетирања председника Вучићу у НИН-у, Данасу, и другим Ђиласовим медијима. Сетимо се вишегодишње дехуманизације свих чланова породице председника Вучића. Сетимо се силних претњи убиствима Вучићу и и члановима његове породице. Сетимо се да Ђилас и братија припремају терен од 2018. године, када почињу да шире лажи о Вучићевом фашизму у Србији. Сетимо се силних претњи ђиласоваца – јавних личности, који већ 3 године призивају насилну промену власти, у крви, на улици. Коначни доказ је испливао после хапшења мафијашког клана Беливук. У скровиштима мафијашког клана Беливук пронађен је огроман арсенал оружја достојан мање војске. Сетимо се да је начелник УКП, г. Богдан Пушић је у контексту хапшења мафијашког клана Беливук, изјавио да је на дан откривања споменика Стефану Немањи, било предвиђено извршење атентата на председника Србије.

После овог убилачког текста у Ђилсовом порталу лажи „Директно“, сасвим је јасна веза између оружаног и политичког крила мафије и терора. Јасно је да је Ђилас шеф политичког крила мафије и терора, а да је Ђиласова странка ССП, политичко крило мафије! Да ли је Ђилас на челу наручилаца и финансијера припреманог атентата на председника Вучића? Сетимо се да олигарх Ђилас има огромна материјална средства на располагању, и безумну мржњу према председнику Вучићу. Сетимо се само веза Ђиласа и Маринике Тепић Чобану Живку, са криминалцима Владом Јапанцем, Новаком Филиповићем, Милутином Бакићем и Миланом Дабовићем. Када неко 3 године сеје лажи да је Вучић фашиста и криминалац, да су и чланови његове породице умешани у криминал, када им прети ликвидацијом и вешањем, када их дехуманизује и демонизује годинама, онда он припрема терен за атентат који је требало да изведе мафијашки клан Беливук, оружано крило политичког крила. Као што видимо постоје наручиоци и финансијери припреманог атентата на председника Вучића, постоје инспиратори атентата, а у кривичноправном смислу, И подстрекачи или помагачи. Постоји политичка позадина припреме атентата на Вучића. Изгледа да су одлучили да прво ликвидирају Данила Вучића. Да ли Данило Вучић има људска права? Да ли деца Александра Вучића имају људска права? Да ли породица Александра Вучића има људска права? Излишно је, али рећи ћу због тога што су неки то сметнули с ума, да Ангелина, Анђелко, Тамара, Ксенија, Милица, Данило, Андреј, Александар и Вукан, имају једнака људска права као Ђилас, Мариника и сви ђиласовци. Како било ко може да занемари то да трогодишње дете, малени Вукан, мора да буде заштићен? Како било ко може да занемари то да сјајни младић Данило Вучић, син, унук, брат, мора да буде заштићен, једнако као и деца Драгана Ђиласа и Маринике Тепић. Ђиласов портал „Директно“ је одлучио да Данило нема људска права и да га треба дехуманизовати и ликвидирати. Да ли је Ђилас дао налог директору портала „Директно“ Ђорђу Стефановићу да објави ове смртоносне лажи о Данилу?

Да парафразирам великог песника В. П. Диса, који баш као да је о Ђиласу писао у култној песми „Наши дани“: „Покрао је све храмове и ћивоте, исмејао све врлине и поштење, понизио све гробове и животе, упрљао и опело и крштење, покрао је све храмове и ћивоте“. Одбранићемо и породицу Вучић и Србију! Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s