Болесна атмосфера коју ствара Лопов, кад год се појави у медијима, подсећа на атмосферу у чувеном филму Питера Гриневеја из 1989. „Кувар, лопов, његова жена и њен љубавник“! (The Cook, the Thief, His Wife & Her Lover). Филм је мешавина драме, крими трилера, хорора, црне комедије и филма ноар. У филму се смењују стилизовано и брутално насиље, убиства, мучења, садизам, понижавање, експлицитне сцене, ждрање у барокној сценографији ресторана француске кухиње. Атмосфера у филму личи на атмосферу коју већ три године ствара Лоповљева „угледна“ и лажна елита, која пропагира насилну смену власти на улици у крви, судове револуције, јурење представника власти по улицама, вешања, силовања. Као што филмом доминирају насилници и садисти, тако у Србији најбезобзирнији и најсадистичкији људи желе да се врате на власт. И као што у филму насиље кулминира убиствима, тако би Држава, ово друштво отишло дођавола када би се на власт вратио Лопов, и његови интимуси Педофил, Касапин и Канибал.

У филму се Лопов брутално свети својим жртвама, а мучења обављају његови криминалци, док његове руке остају формално чисте. Тако се и у нашој српској стварности Лопов свети својим жтрвама, Председнику, његовом Сину, његовом Брату. И као и на филму, руке тајкунског Лопова остају привидно чисте. Лопов глуми невинашце, човека са небеских висина. У српској стварности, бестијалности и мучења за Лопова обављају Касапин и Канибал, а прљаве послове Професор Педофил и Лоповљева Странка Слободне Пљачке. Режисер филма је потезима генија створио самосвестан лажни свет на челу са Лоповом, накрцан  карактерима који делују довољно уверљиво да изазову бол или тугу. Тако је и у српској стварности. Лопов је окружен Женом без презимена, која вози Бицикл, и њеним интимусом Билдером Наркоисељивачем, окружен је Човеком без имена, Возачем (камион са 66 кг дроге), Шураком (3 кила кокаина) и Накеженим Јапанцем. Главни људи Лопова за обрачун са Државом су ипак Канибал, Касапин и Професор Педофил, портпарол. Канибал делимично финансира рушење Државе, новцем од трговине наркотицима. Канибал воли „ћевапе“. Касапин је био задужен да окупи „војску“ криминалаца, да их наоружа и плаћа. По природи посла, Касапин је припремао „ћевапе“ за Канибала. Циљ је преузимање Државе. Паралела са делом мрачне стварности у Ритопеку, је чињеница да се филм завршава канибализмом, који бива кажњен смрћу. На крају филма једна од жртава приморава Лопова да једе жртву коју је мучио и убио. Када Лопов поједе први залогај, жртва га упуца право у чело, називајући га Канибалом!

Такву атмосферу креирају портал „Нова С“ и интервјуисани Лопов. Наслов интервјуа је „Вучић је ментално оболео човек“. Уживајући у болесној атмосфери коју ствара током свог интервјуа, Лопов, као и увек прети другима, вређа и лаже. Тако прети новинарима и уредницима који истражују његове лоповлуке. Лопов се поноси стотинама тужби које је поднео против слободних медија који објављују истине о њему, и каже: „Да ли заиста неко мисли да би један Драган Вучићевић, Миловановић, Сарапа или Марић требало да се и убудуће баве новинарским послом? Они се ни сад не баве новинарством, већ су пропагандисти. Сутра пропагандиста неће бити“. Лопов прети новинарима отказима и „да их неће бити“!

Лопов у интервјуу помиње и мене: „Шта бих ја могао да причам са Бакарецом, Орлићем, Сандром Божић и сличнима? Нема дијалога с њима“. Ја желим да разговарам са Лоповом. Желим да му у лице поставим неколико питања. На почетку питање да објасни како се обогатио обављајући три државне функције и да ли се обогатио злоупотребом службеног положаја или трговимом утицајем?

Потом Лопов, као и увек, заборави шта је раније говорио и лагао, па онда опет крене да лаже. Тако Лопов лаже да је само једном, можда, вређао Председника и каже: „Једино што сам рекао, а да може да се третира као увреда, јесте то да је Александар Вучић ментално оболео човек. То може да се третира као увреда уколико лекари једног дана докажу да нисам био у праву. Ја сам то проценио на основу тога што гледам шта тај човек говори свакодневно. Шта рећи за човека који у 11 сати увече обилази радове на ковид болници у Батајници? Ја мислим да то не може нормалан човек да говори. Ја људе не вређам“. На страну то што је за похвалу то што Председник и у 11 увече ради свој посао и обилази нове болнице у изградњи.

Лопов заборавља да је 7.12.2014. године његова бивша супруга дала исказ у полицији када је рекла: „Драган (…) ме је (…) позвао на мобилни телефон и почео да виче (…) и да ми прети да ће ми одузети децу. (…) Мајка је рекла Драгану да нема смисла да вређа мене, да би он у том тренутку насрнуо на њу, а ја сам се поставила између њих како бих заштитила мајку. Тада је Драган оборио мог оца и песницом му задао ударац у пределу главе, и то све пред нашом ћерком Аном. (…) Психички ме је малтретирао, то јест вршио тортуру нада мном док сам била трудна, дете је рођено превремено и са срчаном маном, има озбиљну аритмију. Такође, да нагласим да је за време моје трудноће Драган био са другом женом и за време док сам била трудна. Пре месец дана ми је претио тако што ми је рекао: “Одрубићу ти главу”. Ја све ово нисам пријављивала, али сада сам након свега веома забринута за своју безбедност, као и безбедност родитеља и деце“. И онда Лопов тврди да никоме не прети и да никада никога не вређа!

Лопов је почетком 2005. године, претио и вређао полицајца због тога што га је зауставио због саобраћајног прекршаја. Лопов је полицајцу рекао: „Дај одеби више, бре. Ево ти лична карта да знаш ко те оставио без посла“.

Лопов је 17.10.2008., на седници Скупштине града, пред камерама, најгрубље псовао одборника СРС. То сам лично чуо.

Лопов је у мају 2018., на седници Скупштине града, за говорницом физички насрнуо на шефа одборника СНС.

Лопов је током 2018. године изјављивао: „Ми смо данас у једном систему који личи на прави фашизам“,„Ми имамо земљу која улази у фашизам“, „Срушићемо ову фашистичку власт“, „Ова власт је, по мом мишљењу, фашистичка“, „Вучић уводи фашизам у Србију и од Србије прави колонију“.

Лопов је 19.01.2019. вређао и псовао студенте из групе „Маркс 21“ речима „Је*ем ли ти матер пе*е*ску“

Лопов је предводио насилни упад у РТС, 16.03.2019., када је демолиран РТС и онемогућен му је рад у трајању од више сати. Запосленима у РТС-у је прећено и вређани су.

Лопов је предводио напад на зграду Председништва је 17.03.2019. Током протеста 16. и 17. марта 2019. је повређено шест полицајаца.

Лопов је 17.03.2019. на Теразијама, претио припадницима полиције у цивилу да ће остати без посла када он дође на власт.

Лопов је 03.05.2020. када је цео град скандирао Лопову да је Лопов, претио Председнику:„ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“.

Лопов је 2.2.2021. халуцинирао и слагао: „Запад већ девет година директно даје подршку Александру Вучићу у пројекту увођења неофашистичког система у Србију“.

Лопов је 18.02.2021. претио Председнику: „Плашиш се…И треба да се плашиш…Да сам на твом месту ја бих се плашио“.

И онда Лопов у интервјуу лаже да никоме не прети и да никада никога не вређа! И онда је Лопов у интервјуу после нетом изречене лажи да никада никога не вређа, рекао: „Ето још једног доказа за моју тврдњу да је реч о ментално оболелом човеку“.

Овде ћу поновити своју спремност да разговарам са Лоповом, и поред тога што он каже да не жели да води дијалог са мном. Поред првог питања које сам већ навео, поставио бих Лопову још неколико питања.

Да ли је ментално оболео Лопов и фашиста који сруши куће хиљадама Рома, а онда их потрпа у контејнере у шумама?

Да ли је ментално оболео Лопов који туче своју трудну супругу, и који јој прети да ће јој одрубити главу?

Да ли је ментално оболео Лопов који туче старе родитеље своје бивше супруге?

Да ли је ментално оболео Лопов који стално прети полицајцима да ће остати без посла?

Да ли је ментално оболео Лопов који стално насрће на друге и псује их?

Да ли је ментално оболео Лопов који прети:„ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“.

Да ли је ментално оболео Лопов који ради све што сам навео, а онда другога оптужује да је ментално оболео и да је фашиста?

И да се ја вратим наслову текста. У Србији постоји Коалиција смрти, симбиоза Лопова, Педофила, Канибала и Касапина! Коалицију предводи Лопов. На предстојећим изборима

Програм те Коалиције ће бити: канибализам, касапљење, „ћевапи“, лоповлук и педофилија. Ко воли, нек изволи!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s