Кокаинизирано педофилско крме, портпарол мафијашког клана Касапина и Канибала, шири лажи о Драгану Вучићевићу преко ђиласовских медија. Педофил је већ претио смрћу Драгану Вучићевићу. Сад Педофил објављује да је Вучићевић имућан. Па шта ако је имућан? Стекао је то својим поштеним радом. И власник ТВ „Пинк“ је богат – поседује медијску империју коју је сам створио. Тако је Драган Вучићевић сам створио „Информер“, власник је „Информера“ и главни и одговорни уредник. Деценијама је у врху новинарства. Није срамота бити богат као Жељко Митровић, или имућан као Драган Вучићевић. Они имају покриће за своје богатство. Зарадили су то на поштен начин. Срамота је обогатити се на непоштен начин, на који се обогатио један Педофилов шеф, шеф политичког крила мафије, тајкун са Маурицијуса, који је украо 619 милиона евра, обављајући три политичке функције. Срамота је обогатити се на монструозан начин, на који се обогатио други Педофилов шеф, шеф оружаног крила мафије, Касапин и Канибал , који се обогатио тргујући дрогом, убијањем, млевењем људи и трговином људским ћевапима, које је продавао и поклањао другом Канибалу, кавачком босу.

Кокаинизирано педофилско крме, портпарол мафијашких кланова Касапина, Канибала и тајкуна са Маурицијуса, види трун у туђем оку, а не види балван у свом. Он другоме замера имућност, а сам се одаје да је богат. Педофил емитује своје педофилске објаве, из хиперлуксузног огромног стана. Редовни Педофил се вози у скупоценом џипу Мерцедес. Нарко Педофил поседује и другу имовину! Одакле? Да ли се Педофилско крме обогатило добијајући новац за своје портпаролске услуге од Касапина и Канибала? Да ли се Педофилско крме обогатило добијајући новац за своје портпаролске услуге од тајкуна са Маурицијуса? Да ли се Педофилско крме толико нагојило (има 150 кг, на висину од 165!) ждерући Касапинове и Канибалове „ћевапе“? Вероватно! Педофил је до сада од клана Касапина и Канибала добио и ушмркао бар кило кокаина! Па када Педофил обожава кокаин, да силује малолетнике и дечаке, да продаје испите, због чега не би јео и ћевапе од људског меса? Педофил, наркоман, канибал – слаже се!

Педофил, осим кокаина коме тепа „лобе“ (бело), „ливо“ („воли“) и дечаке. Педофил каже „Клинци ме невиђено ложе“. Педофил сматра да је све изнад 12 година легитимна мета његове педофилије и каже да би „најбоље било да то буде неки клинац од 14-15 година”.

Професор педофилије о кокаину каже: „Ово те ради фул фулова, а степен квалитета је преозбиљан… Наравно, и чистоће… Мсм оно, ја имам ске (шушке, паре – прим. аут.) и могу да приуштим то… Да немам, не бих уопште узимао, пре неголи неко ђубре… Лобе, иначе, узимам само са поводом… Никада овако да седнем гајби сам, заблејим и шатро се радим… Уз лобе мора да је нешто онако уз још некога и да је обавезно забрањено, неистражено“. Нашмркани Педофил вели: „Имам лика за КОКАИН, верујем му. Имам лика коме изразито верујем, један је од вођа навијача и ми смо ту баш у доброј причи… Кад би искусио моје, видео би колико би се одушевио, а у праву си: кеша, конекција и свега тога не фали, а то ти је, ако ћемо искрено, први гарант поверења у мене и отклона сумњи у све, па и у квалитет“. Педофилско крме признаје да је корумпирано и да продаје испите, па овако одговара на питање да ли је некоме „завршио“ испит: „Јесам овом футсалеру са којим сам био… али је то подразумевајуће за мене ако имамо трајнији однос…“. Професор педофилије на констатацију да је педофил одговара да је “робофил” и каже: „Деца су до 12. године по закону, а све преко тога не потпада под тај термин строго“. И онда Педофил каже да се осећа небезбедно. Можда се осећа небезбедно због своје наркоманије? Можда се осећа небезбедно због своје педофилије? Можда се осећа небезбедно због тога што је корумпиран? Можда се осећа небезбедно због тога што је ждрао ћевапе од људског меса? Можда се осећа небезбедно због тога што је портпарол мафијашког клана?

Када је због хапшења клана Касапина поднео оставку, Педофил је рекао: „ниподаштавање и деградација кулминирају настојањем да се клуб медијски криминализује и огласи за легло организованог криминала у Србији“. Од тада Професор педофилије у тајкунским медијима наступа као портпарол мафијашког клана. За Професора наркоманије мафијашко легло и брлог, где су пронађени дрога и оружје, су невини „ресторански простор“. „Није то била хацијенда Пабла Ескобара и не прихватам да се тако назива“, рекао је Професор кокаина у одбрану мафије и убица.  У својој оставци Професор наркопедофилије је ускликнуо: „Правна држава је мало и мој идеал! Радио сам по оној Улпијановој: honeste vivere (часно живети), suum cuique tribuere (свакоме по заслузи дати)“. Његов идеал је наркодржава мафијашког клана! Његов идеал је држава педофила! Он се „часно“ иживљава над децом, он само себи кокаин и „ћевапе“ по заслузи даје! То су му идеали.

Да је то тако сведочи и транскрипт његовог разговора са шефом мафијаша, Касапином и Канибалом:

„Педофил: Кренуо сам на Златибор, имамо студентску конференцију и у недељу се враћамо, долази нам и министар.

Касапин: Опа, опа.

Педофил: Па предајем његовом сину.

Касапин: Нисам то знао. Значи, и он гура сина у политику.

Педофил: Па он је наш, ово твоје смо данас завршили.

Касапин: Све знам, зато и зовем да ти донесем.

Педофил: Молим те, рекао сам ти, ти си мој брат и нећу да причам.

Касапин: Ти си наш и зато ти кажем, кад се вратиш у недељу, зови.

Педофил: Ти знаш колико ја тебе волим.

Касапин: И ми тебе, него због малера, кад се вратиш, јави ми се, молим те, да ти донесем“.

Овако се нису волели ни Ромео и Јулија! Само што овај „Ромео“ Касапин и Канибал жели да донесе „Јулији“ Педофилу новац за пружене услуге! Ово је само један од регистрованих контаката Педофила и Касапина. Овај разговор, дијалог „Ромеа“ и „Јулије“ су пресрели надлежни тако што је члан Касапиновог клана с чијег је телефона овај звао Педофила био на мерама. Надлежни органи су утврдили да је број телефона на коме је примљен позив, регистрован баш на Педофила, а урађено је и вештачење гласа и непобитно је утврђено да су разговор водили управо Педофил и Касапин.

Огромна је срамота то што је редовни Педофил, ванредни професор факултета, и то још Правног! Када је Педофил био позван у СБПОК да да изјаву о својим „активностима“ и „делима“, кукавички је одбио полиграф, када је чуо да ће да га питају о педофилији, ћевапима и кокаину! И онда се Педофил, сав радостан, као да се најео „ћевапа“, и нашмркао кокаина,  усуђује да се јави из свог педофилког нарко ћевап брлога да оптужује друге за било шта! Земљо отвори се!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s