Овим сјајним законом уређује се правна заштита пословне тајне од незаконитог прибављања, коришћења и откривања. Држава разумним мерама обезбеђује очување тајности информација. Овај Закон је у складу са системом заштите пословне тајне у ЕУ. Уназад две године, од када постоји Ђиласова странка ССП, та странка и њени функционери, константно незаконито прибављају, користе и откривају пословне тајне. То раде Мариника, Ђилас али и Алексић из НС. Да они живе у ЕУ, они би само због овога били процесуирани у ЕУ. Уз то они незаконито прибављене пословне тајне, филују лажима и тако их пласирају у медије. То смо видели, између осталог, у случајевима Телекома, Крушика, МУПа, итд. Ђиласова странка, незаконито приступа, присваја и умножава документа која су под законитом контролом држаоца пословне тајне, а садрже пословну тајну, или се пословна тајна из њих може извести. Ђиласова странка незаконито поступа, због тога што функционери ССП знају да су пословне тајне прибављене директно или индиректно од другог лица које је пословну тајну незаконито користило или открило. А када је сам Ђилас у питању, он је пословање својих компанија од 2004. прогласио тоталном тајном, па је тако поступао и владајући ДС. Невероватно лицемерје. Ђилас туђе пословне тајне злоупотребљава и објављује, а своје незаконито крије. Стога је једино Верица Бараћ, до 2012. мало успела да разгрне тај вео тајне која није смела бити тајна, због тога што су ДС и Ђилас прикривали мегапљачку тешку 619 милиона евра, мегапљачку буџета Србије и Београда. Због тога су Верица Бараћ и Савет за борбу против корупције констатовали да су Ђиласове компаније мало и слабо пословале на тржишту, већ да су биле ослоњене на буџете!

Драган Ђилас опет путем свог портала „Нова С“ таргетира Данила Вучића, најстаријег сина председника Вучића. Пре два дана је портал Нова С објавио текст „Где је фудбал „бетон“, хале „недужне“ страдају“, aутора Страхиње Николића. Текст се бави тучом навијача у Бетон хали. Текст је бесмислица која има само један циљ, да таргетира Данила Вучића. Текст је објављен на насловници портала, на почетку текста се налази фотографија Данила Вучића. Он нема никакве везе са догађајима у Бетон хали, али су га уредник сајта и аутор, намерно уметнули у текст да би од њега правили мету. Из бесмисленог и хаотичног текста, из изјаве Марка Поледице се и види да Данило Вучић нема ништа са поменутим догађајем, па се поставља питање, због чега се у тексту појављује његова ффотографија, а његово име доводи у везу са овим насиљем? Већ сам раније доказао да су портали „Директно“ и „Нова С“ гласила лажи и обмане, по Одлукама Комисије за жалбе Савета за штампу, по две жалбе које сам поднео против та два портала. Овакве лажне вести се појављују сваки дан на сајтовима „Директно“ и „Нова С“. Ови Ђиласови портали скоро сваки дан објављују најмонструозније лажи о Данилу Вучићу, о Андреју Вучићу, и самом председнику Републике. Тако је „Директно“ пре 10 дана таргетирао Данила Вучића. Оба портала објављују лажи и измишљотине мафијашког клана Беливук, оружаног крила терора, да је Данило Вучић умешан у послове и сукобе навијачких кланова. Због чега ови Ђиласови медији таргетирају Данила Вучића? Због тога да би наудили његовом оцу, Председнику Републике. Све ово је цртање мете на Даниловом челу и равно је позиву на његов линч и убиство. Власник портала „Директно“ је Драган Ђилас, а Ђилас је сувласник Шолакове ТВ и портала НОВА С. Тиме се Ђилас обрачунава са породицом Александра Вучића.

Ми из СНС се никада нећемо бавити децом Драгана Ђиласа! Да ли ће неки надлежни орган, институција или НВО заштитити људска права Данила Вучића? Поседује ли Данило људска права? Данило Вучић, син, унук, брат, мора да буде заштићен, једнако као и деца Драгана Ђиласа и Маринике Чобану Живку. Ђиласови портали „Директно“ и Нова С су одлучили да Данило нема људска права и да га треба дехуманизовати и ликвидирати. Да ли је Ђилас дао налоге директору портала „Директно“ Ђорђу Стефановићу и глодуру „Нове С“ Веселину Симоновићу да објаве ове лажи о Данилу?

Ђилас је 22.05. дао интервју свом порталу „Нова С“. Наслов интервјуа је „Вучић је ментално оболео човек“. Ђилас у интервјуу лаже да никада никога не вређа! Одмах потом Ђилас у интервјуу два пута вређа председника Републике и каже да је реч о ментално оболелом човеку и то због тога што брине о народу и у 11 ноћу обилази градилиште нове Ковид болнице. Да ли треба да кажем да је понашање предс Реп Вучића хвалевредно и величанствено. А знате ли шта Ђилас ради у 11 увече? Ђилас ноћу у 11 обилази велики сеф са својим милионима евра у кешу, и на интернету обилази својих 57 рачуна у 17 земаља где има 68 мил евра. То Ђилас ради у 11 ноћу. За народ га заболе, и за Ковид болнице. А то да Ђилас лаже да никада никога не вређа потврђују и следећа два случаја, од десетина случајева када је псовао и вређао. Ђилас је 19.01.2019. вређао и псовао студенте из групе „Маркс 21“ речима „Је*ем ли ти матер пе*е*ску“. Ђилас је 03.05.2020. када му је цео град скандирао да је Лопов, претио Председнику, цирирам Ђиласа:„ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“. И онда Ђилас бесрамно лаже да никада никога не вређа.

Ђилас у интервјуу помиње и гђу Божић, г. Орлића и мене. Ђилас каже: „Шта бих ја могао да причам са Бакарецом, Орлићем, Сандром Божић и сличнима? Нема дијалога с њима“. Ја немам ништа против дијалога са Ђиласом. Желим да му поставим неколико питања. На почетку питање да објасни како се обогатио обављајући три државне функције и да ли се обогатио злоупотребом службеног положаја или трговином утицајем? Поред питања које сам навео, поставио бих Ђиласу још неколико питања.

Да ли је ментално оболео онај Лопов и фашиста који сруши куће хиљадама Рома, а онда их потрпа у контејнере у шумама?

Да ли је ментално оболео онај Лопов који туче своју трудну супругу, и који јој прети да ће јој одрубити главу?

Да ли је ментално оболео онај Лопов који туче старе родитеље своје бивше супруге?

Да ли је ментално оболео онај Лопов који стално прети другима да ће остати без посла?

Да ли је ментално оболео онај Лопов који стално насрће на друге и псује их?

Да ли је ментално оболео онај Лопов који прети:„ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“.

Да ли је ментално оболео онај Лопов који ради све што сам навео, а онда другога оптужује да је ментално оболео?

А то колики је лажов Ђилас, доказао је 22.05 на свом Главном одбору. Навешћу само три крупне лажи. Ђилас је на ГО признао да су он и његови „Били главни људи у организацији протеста 2018.“. Међутим пре три год Ђилас је тврдио супротно – да тај протест организују студенти из удружења „1 од 5 милиона“. Ђилас нехотице признаје да је лагао пре три године. Ђилас каже да  „апсолутно не одговарају истини тврдње да је опозиција разједињена и посвађана“. Чак и врапци знају да је опозиција несложна. Чак се ни ђиласовски медији не труде да то сакрију. Главна лаж коју је Ђилас изнео тиче се рејтинга ССП. Све чињенице и истраживања кажу да ССП има 4 одсто. Ђилас тврди да би ССП, да су избори сада освојио 40 посланика тј. да има 12 одсто. Ђилас је себи дао три пута већи рејтинг од стварног. Потом 5 минута касније Ђилас тврди да ће победити на изборима. За то му је потребно најмање 40 одсто. И видимо како једним, провидним поступком обмане Ђилас себе дигне са 4 на 40 одсто. Земљо отвори се. Никола Томић, опозициони новинар, уредник Времена је ово оценио као самозаваравање. Тако се Ђилас јуначи сопственим обманама. Да је храбар, а није, он би се кандидовао за председника Србије. Кукавица је, па подмеће Маринику као жртвено јагње.

Ових месеци на сцену је ступила коалиција СМРТИ, симбиоза Канибала, Лопова, његовог портпарола Педофила и његовог Касапина. То је коалиција политичког и оружаног крила мафије и терора. Коалицију наравно предводи тајкун Лопов. На предстојећим изборима Програм те Коалиције ће бити: канибализам, касапљење, „ћевапи“, лоповлук и педофилија. Ко воли, нек изволи! Лопов је окружен Женом без презимена, која вози Бицикл, окружен је Човеком без имена, криминалцем Возачем (камион са 66 кг дроге), криминалцем Шураком (3 кила кокаина) и Накеженим криминалцем Јапанцем. Главни људи Лопова за обрачун са Државом су Канибал, Касапин и Професор Педофил, портпарол. Канибал делимично финансира рушење Државе, новцем од трговине наркотицима. Канибал воли „ћевапе“. По природи посла, Касапин је припремао „ћевапе“ за Канибала. Касапин је био задужен да окупи „војску“ криминалаца, да их наоружа и плаћа. Циљ је преузимање Државе за рачун тајкунског Лопова. Да парафразирам „Психомодо поп“, Тамне мрље прошлости на Ђиласовој белој кошуљи, веш машина будућности никад неће опрати! Председник Александар Вучић у садашњости лечи прошлост, у име будућности. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s