Тражим обавештење од МУП-а, ТОК-а, РЕМ-а, Савета за штампу, у вези претњи које је изрекао Тајкун Ђилас 26.5.2021. на ТВ НОВА С, у емисији „Међу нама“. На питање водитељке „Кажете лустрација, из Народне странке то зову реваншизмом…Како се то ради и ко то процењује? Ко су ти људи које треба лустрирати?“. Олигарх Ђилас потом јасно прети и каже коме ће се светити:„људи који су се бавили неком јавном делатношћу, пре свега, што значи да се односи на политичаре, али и људи који су користили медије да шире мржњу (…) у склопу целе те приче, то ће се односити на све људе попут Драгана Вучићевића, или на људе који данас раде на Пинку, или на Хепију. Ево узећу пример господина Бакареца (…) Људи који нападају друге и посланици су. Та мржња коју они шире, те нападе које праве, па неко мора за то да одговара, значи одговараће сви, неко мора да стави тачку на политичаре који су се огрешили о моралне кодексе, за то мора да се сноси одговорност“. Драган Ђилас чини више кривичних дела – прети уредницима медија, прети свим новинарима и свим запосленима на две ТВ – Пинк и Хепи, прети свим политичарима неистомишљеницима, прети свим посланицима, и прети свима који су се огрешили о Ђиласове моралне кодексе, а његови кодекси су насиље, пљачка и лоповлук. Ђилас отворено прети да ће одузимати националне фреквенције. На крају интервјуа Ђилас оптужује и вређа представнике ЕУ и САД да их је Вучић корумпирао и да су због тога на његовој страни, а посебно амбасадора САД, господина Ентонија Годфрија! Државо реагуј!

Шта Ђилас подразумева под лустрацијом и реваншизмом? Да ли мисли на то да ће отпуштати људе као што је радио од 2008. до 2012.? Он и жути су отпустили  400.000 грађана, као знак реваншизма. Да ли мисли на затварање новинара и политичара који му нису по вољи? Поднео је до сада преко 400 тужби и кривичних пријава против новинара и политичара који су откривали његове махинације. Да ли Ђилас мисли на реваншизам силовањем, као када је његов Жељко Веселиновић претио Ани Брнабић силовањем? Да ли Ђилас под лустрацијом подразумева вешање, бацање у Дунав, клање политичара и новинара, судове револуције? Све то су његови „угледни елитисти“ најављивали у последње три године. Да ли Ђилас под лустрацијом подразумева напад на РТС, који је већ извео, када су претили новинарима’? Да ли Ђилас под лустрацијом подразумева напад на Скупштину Србије који је већ организовао 2020. када је повређено 140 полицајаца?

Сетимо се Ђиласових претњи, псовки и случајева породичног насиља. Почетком 2005. године, тајкун Ђилас је претио и вређао полицајца Дејана Стевића и рекао му је „Дај одје*и више, ево ти визит карта да знаш ко те оставио без посла“. 17.10.2008., Ђилас је на седници Скупштине града, пред камерама, најгрубље псовао одборника СРС, Зорана Огњановића. Ђилас је рекао; „Је*аћу ћу ти мајку и оца и сестру“ То сам лично чуо. У мају 2018., на седници Скупштине града, Ђилас је за говорницом физички насрнуо на шефа наших одборника, Александра Мирковића. Драган Ђилас је 17.03.2019. на Теразијама, претио припадницима полиције у цивилу да ће остати без посла када он дође на власт. Ђилас је 19.01.2019. вређао и псовао студенте речима „Је*ем ли ти матер пе*е*ску“. Ђилас је 03.05.2020. док му је цео град скандирао да је Лопов, претио Председнику, цирирам Ђиласа:„Ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“. И коначно Ђилас је по сведочењу и изјави његове бивше супруге, коју је дала у МУП Врачар, физички и психички малтретирао бившу супругу док је била трудна и претио да ће јој одрубити главу. Уз то што ју је физички напао, напао је и тукао њене родитеље пензионере, о чему су они такође дали изјаву у МУП Врачар. И онда Ђилас ових дана понавља бестијалност да је председник Вучић ментално болестан. Из овога што сам навео јасно се види да је Тајкун опасан психопата и социопата, који нема саосећања ни према коме, а камоли емпатије, што је мисаона именица за њега. И сетимо се коначно да је овај тајкун невиђено грамзив и похлепан – током 10 година, обављајући три државне функције, опљачкао је 619 милиона евра путем злоупотребе службеног положаја и трговином утицајем.

Тајкун у својим медијима износи неистине о мени и вређа ме. Питаћу га шта је урадио за народ, за Србију? Опљачкао је Србију, а у последњој години је саботирао борбу против епидемије. Тајкун није донирао ни једну маску нити респиратор. За разлику од њега, ја сам два пута ишао на тешке операције да бих донирао кожу тешко изгорелој деци, Урошу Каровићу из Краљева и Милани Шукунди из Пригревице. За то време жути тајкун је драо кожу с леђа народу!

Библијско „Откривење светога Јована Богослова“ као да описује Вучића и Ђиласа, добро и зло: „И видјех анђела гдје силази с неба, који имаше кључ од бездана и вериге велике у руци својој. И ухвати аждаху, жуту змију, која је ђаво и сотона, и свеза је на хиљаду година. И у бездан баци је, и затвори је, и запечати над њом, да више не прелашћује народа, док се не наврши хиљаду година; (…) Ко чини неправду, нека чини још неправду; и ко је поган нека се још погани; (…) и ко је праведан, нека још чини правду; и ко је свет, нека се још свети“. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s