Као што је Ђилас основао странку да би предупредио своје хапшење и процесуирање, због тога што тако може да се представља као жртва политичког прогона, тако су одлучили и Звицер и Беливук. Додуше они су мало закаснили, али намера им је иста – да постоји „политичка странка“ која ће да их заступа, брани и да вришти како су сви они жртве политичког прогона. За извођача радова одабрали су кога другог, него свог портпарола, портпарола оружаног крила мафије и терора. Тог извођача су пре више година инсталирали на место потпредседника ФК „Партизан“. Због хапшења клана Беливук, Вулетић је поднео оставку у знак протеста и подршке ухапшенима. Тада је портпарол Радоја Звицера и Вељка Беливука изјавио: „ниподаштавање и деградација кулминирају настојањем да се клуб медијски криминализује и огласи за легло организованог криминала у Србији. Није то била хацијенда Пабла Ескобара и не прихватам да се тако назива“. Од тада Вулетић у тајкунским медијима наступа као портпарол Звицера и Беливука. За Вулетића, мафијашко легло и брлог, где су пронађени дрога и оружје, су невини „ресторански простор“.

Портпарол Вулетић је 27.05.2021. у Лесковцу!?!, најавио оснивање нове странке – Покрета “Црно на бело“ и то су пренели сви ђиласовски медији ТВ Н1, ТВ НОВА С, њихови портали, и портал „Директно“, и лист „Данас“! Вулетић је рекао да ће процедура око регистрације бити завршена за неколико дана, после чега ће Покрет “Црно на бело“, почети са формирањем градских и општинских одбора широм Србије, које ће водити његови пријатељи. Можемо очекивати да ће ове „одборе“ водити војници Звицера и Беливука, евентуално и страсни педофили. Сам Вулетић је представљајући будућу странку Звицера и Беливука истакао своје референце: „Нисам педофил, нисам пријатељ Вељка Беливука, нисам јео људске ћевапе, нисам злочинац“!?! Да приметим да неко ко све то није, не би истицао шта НИЈЕ, већ би истицао шта ЈЕСТЕ. Вулетић је рекао: „Кад сам напустио Партизан решио сам да се бавим политиком“. Вулетић је избегао одговор на питање „Што се навијачке групе која је оптужена за криминалне радње тиче, да ли је могуће да нико у руководству Партизана то није знао?“, већ је слагао да је истрага показала да се никакви злочини нису десили на стадиону. Већина злочина се заиста није догодила на стадиону, већ у кући смрти клана Звицер- Беливук у Ритопеку, и на другим местима. О повезаности портпарола и педофила са Беливуком сведочи и транскрипт разговора са шефом мафијаша, касапином:                     

„Педофил: Кренуо сам на Златибор, имамо студентску конференцију и у недељу се враћамо, долази нам и министар.

Беливук: Опа, опа.

Педофил: Па предајем његовом сину.

Беливук: Нисам то знао. Значи, и он гура сина у политику.

Педофил: Па он је наш, ово твоје смо данас завршили.

Беливук: Све знам, зато и зовем да ти донесем.

Педофил: Молим те, рекао сам ти, ти си мој брат и нећу да причам.

Беливук: Ти си наш и зато ти кажем, кад се вратиш у недељу, зови.

Педофил: Ти знаш колико ја тебе волим.

Беливук: И ми тебе, него због малера, кад се вратиш, јави ми се, молим те, да ти донесем“.

Крај цитата.

Као што видимо Беливук инсистира да донесе Педофилу новац за пружене услуге! Ово је само један од регистрованих контаката Педофила и Беливука. Овај њихов разговор су пресрели надлежни органи, тако што је члан Беливуковог клана с чијег је телефона овај звао Педофила, био на мерама. Надлежни органи су утврдили да је број телефона на коме је примљен позив, регистрован баш на Педофила, а урађено је и вештачење гласа и непобитно је утврђено да су разговор водили управо Педофил и Беливук. Индикативно је да је Вулетић 05.03.2020. од фирме „ДЛД-ПРО“доо Београд купио троипособан стан од 78 м2 за 88.940 евра у готовини, непосредно након што му је Беливук у разговору рекао да ће му донети „оно” како би му се одужио за неки посао. Стан се налази на Звездари, делу града у коме су живеле и вође озлоглашеног клана – Вељко Беливук и Марко Миљковић. Владимир Вулетић, је у овој години два пута по 4 сата саслушаван у просторијама Службе за борбу против организованог криминала. Одбио је полиграфско тестирање, а на питања је одговарао са „не знам“, „нисам упућен“ и „не сећам се“.

Криминалци и вође мафије, Радоје Звицер и Вељко Беливук, стварни шефови будуће странке „Црно на бело“, имају  истог адвоката – Дејана Лазаревића из Београда. Овај адвокат је недавно медијима проследио писмо шефа мафије Радоја Звицера, који је очигледно припремао терен за настанак своје странке. Звицер је у писму тврдио да је „породичан и нормалан човек“, „да нема везе са извршењем било ког кривичног дела које је извршено на територији Србије, нити да има икаквих сазнања о извршењу било ког кривичног дела на територији Црне Горе“, да „свако повезивање Звицера са било који кривичним делом и навођење „ћевапа“ „ханибала“, „људождера“ представља најбезобзирније увреде и неистине изречене према њему“ и коначно  Звицер је саопштио да ће бити доступан надлежним органима Републике Србије „када буде био уверен да ће поступак против њега бити у складу са законом и без притисака“. Урнебесно смешно, нема шта! Истина је следећа. Према оперативним полицијским подацима Србије и Црне Горе, Звицер је вођа озлоглашеног кавачког клана који стоји иза више од 30 ликвидација. Клан финасије обезбеђује трговином наркотицима. Звицер је означен као директни шеф Вељка Беливука, који је предводио „београдски огранак“ овог клана и по његовом налогу обављао неке од најпрљавијих послова за њих. Сумња се да је Звицер директни налогодавац неких од свирепих ликвидација које је клан Беливук извршио у кући смрти у Ритопеку, после чега су тела жртава млевена у индустријским машинама за млевење меса. Поједини медији навели су да су припадници клана након тога, од самлевеног меса жртава, правили ћевапе, које су потом, слали свом шефу Звицеру.

Коалиција смрти

Најава оснивања партије Педофила, Канибала и Касапина потврђује да у Србији постоји Коалиција смрти, симбиоза тајкуна Лопова, Педофила, Канибала и Касапина! Коалицију предводе Лопов и његова Странка Слободне Пљачке. На предстојећим изборима. Програм те Коалиције ће бити: канибализам, касапљење, „ћевапи“, лоповлук и педофилија. Ко воли, нек изволи! Та коалиција је коалиција оружаног и политичког крила мафије!

Оружано крило!

Терористички и мафијашки клан Беливук је паравојно – оружано крило широке групе која има само један циљ – убиство председника Вучића и насилну промену власти. Та група, поред оружаног, има и политичко крило – финансијере, идеологе, налогодавце и подстрекаче. Већина терористичких група има и своје, мање или више легално политичко крило и портпароле. До  сада се углавном показало да су и припадници политичког крила и сами терористи! Одговор на питање ко чини политичко крило је јасан – сви они који уназад годинама позивају на насилну промену власти, на судове револуције, на ликвидацију председника Вучића и чланова његове породице, на ликвидацију функционера власти и СНС, сви који су до сада позивали на насиље, или су организовали политичко насиље. Количина наоружања и експлозива која је пронађена у тајној просторији у згради у власништву терориста и мафијаша клана Беливук, указује да се не ради само о мафији, већ о унутрашњем тероризму. Из снимака се види да је код терориста и мафијаша за сада пронађено: више од 10 кг пластичног експлозива, 5 противпешадијских мина, 4 бомбе, 2 тромблонске мине, 1 тромблонска пушка, 1 митраљез великог калибра, 12 аутомата, 6 снајпера, 10 пушака, 40 пиштоља, и велика количина миниције. Разумно је претпоставити да терористи и мафијаши имају још скровишта оружја и експлозива. Оволика количина наоружања и  експлозива говори и о антидржавним намерама клана Беливук, а не само о припреми за мафијашке обрачуне. О томе пре свега сведочи количина експлозива, мина и број снајперских пушака. Нажалост, у све су умешани и појединци блиски власти.

Политичко крило!

Позиви на насилну промену власти, најаве судова револуције, претње вешањима и силовањима, и другим насиљем, насилни протести, све то је у пуном интензитету започело тек са повратком Драгана Ђиласа у политику. Статистика је неумољива – она је као снег који открива трагове Драгана Ђиласа. Не пада снег да покрије брег, већ да звери покажу трагове. Изнећу следећи пример. Од када се Драган Ђилас вратио у политику, од почетка 2018., број напада на просторије СНС се учетворостручио. До тада је било десет напада током 5 година (2013. до 2018.) а од 2018. до данас (током три и по године) је било 40 напада на просторије СНС. Нападнуто је, разлупано, чак и спаљено, више од 50 просторија СНС. Неке су разбијане и 4 пута (хронолошким редом): Смедерево (2013.), Бечеј, Сурдулица, Зрењанин два пута, Ћуприја, Вождовац, Крагујевац, Лајковац,  Звездара, Раковица, Пожаревац, Сомбор, Севојно, Лазаревац три пута, Железник, Петроварадин, Нови Београд, Савски кеј, Стари град четири пута, Земун два пута истог дана Нови Сад Стражиловска, Нови Сад Подбара, Нови Сад Центар 2, Чачак, Врачар, Бачки Петровац два пута, Бач, Шабац, Младеновац два пута, Бечеј, Панчево, Ниш, Палилула (2021.). Оног тренутка када је држава кренула у обрачун са терористима и мафијашима клана Беливук, политичко крило клана је кренуло да напада државу и власти, и да релативизује успех у борби против тероризма и мафије. У то су се укључили политичари из појединих опозиционих странака, поједини тајкуни и њихови медији.

Најава оснивања странке Звицера и Беливука, показује да мафија не седи скрштених руку. Мафија се припрема за учешће на изборима 2022. Ко ће бити кандидати мафије за председника Србије, председника Владе и градоначелника Београда? Звицер, Беливук, Ђилас, Мариника, Вулетић, Млађан Ђорђевић, Срђан Ного? Не треба потцењивати мафију због огромног новца који поседују неки од ових појединаца. Уз то, њих материјално и медијски подржава тајкун који живи у Швајцарској, који има држављанство Малте и који је власник великог броја медија у Србији. Борба са мафијом на изборима, биће веома тешка!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s