Дегенерација дела опозиције је довела до Ваше појаве у политичкој клоаки у којој пливате и Ви и Ваши шефови Тајкун са Мурицијуса, Канибал и Касапин. Изненадила ме је Ваша појава у политици. Мислио сам да тај дегенерисани део опозиције не може ниже да падне од покрета Ослобођења од сваке људскости, од Покрета смрдљивих Ногу, и Странке Слободне Пљачке. Може! Појавила се Ваша партија, Партија Педофила и Људождера – Канибала, ако Вам се више допада. Кокаинизирани редовни Педофиле, а ванредни професоре, Ви сте до сада били портпарол оружаног крила мафије и терора, портпарол Канибала и Касапина, повремено Тајкуна са Маурицијуса, а од сада сте Први Крмак у свом свињцу. Вас је мафија пре више година инсталирала на место потпредседника фудбалског клуба! Ви сте срамота за сваки спорт, а камоли за фудбал. Да ја поседујем свињац, не бих Вам дозволио да будете Крмак у том свињцу! Не, никако. Свиње би оболеле од Ваше свињске куге!

Невероватно је да један кокаинизирани педофилски Крмак може да постане „Лидер“ у било чему, осим у наркоманији, педофилији, канибализму и продаји испита. Као и свако педофилско Крме, и Ви имате своје страхове. Ваш највећи страх, је страх од полиграфа. Страх од истине. Додуше, Ви се не плашите затвора и колективне ћелије. То би био рај за вас. Трпали би вас крупни момци сваки дан, баш онако како Ви волите, тачно тамо где волите. Затвор је за Вас празник. Међутим, плашите се самице. Плашите се да останете сами са собом и својим дегенерисаним мислима. Превише гласна би постала Ваша сећања на све оне дечаке које сте силовали. Прогоне Вас у тишини. Због тога сте стално у спиду, окружени лудацима, због тога само кокаин и алкохол могу да отерају духове Ваших жртава. Због тога дижете толику буку, због тога сте оновали партију. Потцењени Педофиле, пре неки дан сте представљајући своју, а мафијину будућу Партију Педофила и Канибала, истакли своје референце: „Нисам педофил, нисам пријатељ Касапина, нисам јео људске ћевапе, нисам злочинац“!?! Да приметим да неко ко све то није, не би истицао шта НИЈЕ, већ би истицао шта ЈЕСТЕ. Мислите о томе.

Кад већ нећете на полиграф, хајде да Вам поставим пар питања.

Када се дрогирате, да ли се прво напијете, или је ствар обрнута?

Стидите ли се, барем мало, своје педофилије, наркоманије, симоније, и склоности канибализму?

Када сте разговарали са мафијашем Касапином, док сте путовали на Златибор, он Вам је нудио да Вам донесе нешто. Шта Вам је нудио да Вам донесе? Кило кокаина или 90.000 евра којима сте прошле године купили троипособан стан на Звездари, од Касапиновог пријатеља?

Није ли Вас срамота да се шалите и хвалите како „је Гокси укусан“ у ћевапима које сте јели на телевизији једног од Ваших шефова, Тајкуна са Маурицијуса? Није Вам пало на памет да тај „Гокси“ има родитеље, сестру, супругу, децу и да ће они можда видети Ваше иживљавање над мртвим жртвама Ваших шефова Канибала и Касапина?

Знам да срама немате, нити стида, али није ли Вас срамота да претите Председнику Републике Србије да ће да заврши у ћевапима када Ви, Тајкун, Канибал и Касапин дођете на власт?

Као правника, професора Педофилије, питам Вас не брине ли Вас то што кршите Кривични законик Србије, својом педофилијом, наркоманијом, и својим претњама Председнику Републике?

Када се већ сами стално враћате на тему ћевапа, када се морбидно шалите да обожавате ћевапе од „Гоксија“, када претите људима да ће завршити у ћевапима, морам да Вас питам, да ли је ономад Ваш пријатељ Касапин, када је правио ћевапе од људског меса, по налогу Канибала, да ли је осим Канибалу, Касапин и Вама слао порције тих ћевапа? Да није то нудио да Вам донесе?

Пошто сте основали партију пред изборе, да Вас питам, да ли се то Ви лично припремате да будете кандидат за председника Србије, кандидат свих мафијаша, педофила, наркомана, и прасаца? Морам да Вас обавестим да Србија није, и не може бити Ваш свињац, Ваше поље коке, Ваша педофилска жртва. Такође, оснивање партије Вас неће спасити од кривичне одговорности за све злочине које сте починили, редовни Педофиле и Наркомане, а ванредни професоре. Ви сте срамота и за спорт, и за правну струку. Ничија није горела до зоре!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s