Госпођо Циобану Зхивцу, нисте попили лекиће, а онда сте бесомучно узели да се чешете тамо где Вас највише сврби. Препоручујем прашак за буве, и да обавезно пијете преписане лекове против психозе. Такође, сутра нисте обавезни да идете на посао код Вашег послодавца тајкуна, истовремено шефа Ваше странке и истовремено носача Ваше ташне.

Него, само да Вам поставим пар питања, пре него што попијете медикаменте и обезнаните се. Видим помињали сте реваншизам и лустрацију, и то ко, и због чега треба да буде лустриран. Кажете да треба да буду лустрирани они, цитирам Вас: „који су кршили људска права – на слободу избора, информисања, мишљења, изражавања…“. Због тога ћу Вам поставити пар начелних питања о томе.

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она злотворка која од свог пријатеља, дилера и криминалца тражи да из Панчева исели једног новинара?

Да ли је по Вама та злотворка прекршила људска права и слободу избора да живи где жели, тог новинара?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она бесчасница која за време обављања функције покрајинске секретарке, финансира тог свог дилера и криминалца?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она смрдуша која за време обављања функције покрајинске секретарке, финансира спортске клубове у Темерину, повезане са њеним супругом?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она бесрамница која за време обављања функције покрајинске секретарке, ургира да полиција не уради тестирање крви њеног пијаног мужа, који је тешко повредио једно лице у саобраћајној несрећи?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она хијена која шири лажне вести о епидемији?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она лешинарка која шири лажне вести о вакцинацији?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она поган која шири лажне вести новим Ковид болницама?

Да ли по Вама треба да буде лустрирана она звечарка која шири лажне вести о најуспешнијим српским компанијама, а за рачун страних?

Да ли по Вама, треба забранити кандидатуру на изборима оној прелетачици која је променила више странака, него гаћа, која је била члан ДС, ЛСВ, ЛДП, Нове, ПСГ и ССП?

Претите, и помињете линч, уцене, шиканирања.

Да ли мислите на претње вешањем које су Ваши упућивали Ани Брнабић и Александру Вучићу?

Да ли мислите на претње силовањем које је Ани Брнабић упутио Ваш Жељко Веселиновић?

Када помињете линч, уцене, шиканирања, да ли мислите на сталне претње члановима породице Александра Вучића?

Да ли мислите на претње насилном променом власти, у крви и судове револуције које су призивали Ваши Јово Бакић, Горан Марковић, Драган Великић, Снежана Чонградин, С.Трифуновић?

Да ли мислите на прогањање Горана Весића, његове породице и на спаљивање његове књиге када помињете линч, уцене и шиканирања?

Када помињете линч, уцене, шиканирања, да ли мислите на напад на РТС који сте извели Ви и Ваш шеф, тајкун?

Када помињете линч, уцене, шиканирања, да ли мислите на напад на Скупштину Србије који сте извели Ви и Ваш шеф, тајкун, када је повређено 140 полицајаца?

Када помињете листрацију, реваншизам, претње, линч, уцене, шиканирања, да ли мислите на претње које је изнео Ваш шеф, обесни тајкун, 26.5.2021. на ТВ НОВА С, када је лустрацијом и реваншизмом претио, и навео ко су његове (и Ваше) будуће жртве, цитирам Вашег болесног Шефа: „људи који су се бавили неком јавном делатношћу, пре свега, што значи да се односи на политичаре, али и људи који су користили медије да шире мржњу (…) у склопу целе те приче, то ће се односити на све људе попут Драгана Вучићевића, или на људе који данас раде на Пинку, или на Хепију. Ево узећу пример господина Бакареца“.

Шта Ви подразумевате под лустрацијом и реваншизмом? Да ли мислите на то да ћете отпуштати грађане као што сте радили од 2008. до 2012.? Тада су Ваши жути отпустили 600.000 грађана, као знак реваншизма.

Да ли мислите на затварање новинара и политичара који Вам нису по вољи? Ваш компромитовани шеф тајкун, је до сада поднео преко 400 тужби и кривичних пријава против новинара и политичара који су откривали његове махинације.

Кад помињете линч, уцене, претње и шиканирања да ли мислите на породично насиље Вашег шефа, који је малтретирао и тукао своју трудну супругу и претио јој да ће јој одрубити главу?

Кад помињете линч, уцене, претње и шиканирања да ли мислите на претње и псовке које је Ваш корумпирани шеф упућивао полицајцима, да ће остати без посла?

Кад помињете линч, уцене, претње и шиканирања да ли мислите на претње и псовке које је Ваш немоћни шеф упућивао Александру Вучићу, цитирам Вашег шефа:„Ти си један кретен. Кукавице једна болесна. Платићеш кад тад“.

Госпођо, Ви сте зрели за лустрацију, у институцији са тапацираним зидовима. Па се тамо чешите до миле воље!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s