Тајкун Ђилас је коначно увидео да је екологија актуелна тема, па помисли куд сви Турци, ту и мали Мујо. Пре Ђиласа велики искорак у екологију је направио шабачки хазјајин, дахија Небојша З. Главни разлог Небојше З. да уђе у еколошке воде је то што се презива Зеленовић! И помисли Зеленовић, па ја сам рођен да се бавим екологијом, забога, презивам се Зеленовић. А док је владао Шапцом, 15 година, за екологију га је болело уво. Тако и Ђилас, мада је хендикепиран због тога што се не презива Зеленовић. Док је био министар и градоначелник, екологија му је била последња рупа на свирали. На савском насипу, данас, Ђилас је и признао да се (пре)касно укључио у еколошке теме. Касно Ђилас на савски насип стиже! Видео Ђилас да се екокоњи поткивају, па и он дигао ногу! И каже Ђилас кад дође на власт срушиће све објекте на савском насипу. Додуше и ту је признао своју одговорност за ту нелегалну градњу, због тога што није могао да сакрије чињеницу да је владао до 2013. Слага Ђилас не терпнувши да тада за дивљу градњу није знао!!! Како није знао? Па дивља градња на савском насипу цвета током последњих две деценије. А Ђилас није знао (као)? Није знао ни када је био министар за НИП? Када му то одговара Ђилас се прави Тоша. Додуше, да се насмејем, можда и није знао? Наиме од 2004. до 2013. док је обављао три државне функције, главна Ђиласове преокупација је била како да „згрне“ оних 619 милиона евра. Све остало је било у другом плану.

Велики „еколози“ Ђилас и Зеленовић

Основна слабост Ђиласових обећања налик овом последњем, да ће срушити нелегалне објекте на савском насипу, је то што ништа од тога што сада обећава, није у радио док је био власт од 2004. до 2013.! Ништа! Ко ће сада да му верује да ће у будућности урадити нешто што није урадио током десет година када је био власт.

Зашто нелегалне објекте на савском насипу није срушио док је био министар и градоначелник?

Зашто није лекарима дао плате од 1000 евра док је био министар и градоначелник?

Зашто није сестрама дао плате од 600 евра док је био министар и градоначелник?

Зашто није учитељима и наставницима дао плате од 700 евра док је био министар и градоначелник?

Зашто није „културним радницима“ дао плате од 700 евра док је био министар и градоначелник?

Зашто није свим ученицима обезбедио бесплатне уџбенике док је био министар и градоначелник?

Зашто није свим ђацима обезбедио бесплатне оброке док је био министар и градоначелник?

Зашто није обезбедио минималну плату од 350 евра док је био министар и градоначелник?

Зашто није обезбедио да просечна пензија буде 50% вредности просечне плате, док је био министар и градоначелник?

Зашто у стални радни однос није примио све запослене на одређено време док је био министар и градоначелник, већ су он и ДС отпустили 600.000 људи?

Због чега није пољопривредницима омогућио субвенције од 12.000 динара по хектару, и јефтино гориво, док је био министар и градоначелник?

Све то Ђилас обећава својим „Планом за дан после“, а није испунио током десет година док је био на власти! И сад постаде Ђилас велики еколог. Када му је г. Шапић био помоћник градоначелника, Ђиласу није пало на памет да крочи ногом на савски насип. Ђилас никада до сада није помињао савски насип. Тога се сетио тек сада када је г. Шапић постао потпредседник СНС. Какво безобално лицемерје!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s