Данас се Јеремија Вук Бранковић онередио испред Председништва. Од страха! Иако је дошао у пратњи тројице, онередио се од страха. Каже Јеремић (видећете у снимку), имао је „физиолошке појавне облике“, поред тога што се силно знојио. Дошла „четир коња дебела“ и онередила се испред Председништва. Дошла и Ветеринарска управа, и Градска чистоћа – огроман посао. Последњи пут када је Јеремија Вук Бранковић био испред Председништва, такође се избламирао. Седамнаестог марта 2019., Јеремија Вук  је са камиона, паркираног испред Председништва, хистерично вриштао да Вучић пада до Ускрса 2019.! Прођоше две године, а Вучић не да није пао, већ је ојачао, а СНС скочио са 50 на 60 одсто. Тада је Јеремија покушао да изиграва Че Гевару, у вијетнамци, али се избламирао, пошто је испод вијетнамке бљеснуо Ролекс од 20.000 евра. Упс! Није Јеремија Че Гевара, већ Ће Ги Вара. Јеремија је познат и по „генијалној“ изјави, да Путин презире Вучића. Четири дана после те изјаве, Путин је одликовао Вучића једним од највиших руских одликовања.

А данас је Јеремија, заговорник реваншизма, освете, промене власти у крви, вешања и силовања, дошао са још тројицом лезилебовића и беспосличара, да бију председника Вучића! Четир на једнога. Као, за њих је то ферка! Четир на једнога. И дошао им председник Вучић у хаустор улаза у Председништво, он сам, а њих четворица. Председник мало заврнуо рукаве кошуље, они почели да цвиле и да кевћу, подавили репове, па штукнуше, нестадоше у облику ластиног репа. Председник остаде у чуду, где се денуше, хтеде да им да воде, електролите и средства за смирење, а они утекоше колко их ноге носе. Скикнули од врућине, нису пили лекове, а ни течност, осим ракијица које су попили…Ееее…зар не знају да не иде ракија на 40 степени напољу. Дехидрирали начисто. После, напољу, онередили се у чисте гаће, обезнанили, унезверили, промуцали… Куку! И нормално да су и због страха и свега, имали, како Јеремија Вук каже „физиолошке појавне облике“. Ветеринарска управа и Градска чистоћа већ два сата чисте њихове „физиолошке појавне облике“.

„За издајице,тужибабе и цинкароше у београдским школама уводи се ново признање-вуковац. По имену оног Вука, који је, према народној песми, издао на Косову“ Душан Радовић

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s