Почиње да ме нервира чињеница да људи не памте дуже од два дана и да не могу да повежу 2 и 2. Због тога се Ђилас, а видимо и Јеремић ослањају на те две ствари. Ево, Јеремић је „заборавио“ шта је причао испред Председништва 25.06.2021. Из снимка који су његови људи снимили у хаустору Председништва, се јасно види да је оно што је причао 25.06. чиста лаж. Тај снимак је Јеремић пустио у медије 27.6.2021. Из снимка који траје 53 секунде се лепо види да је све што је Јеремић причао испред Председништва 25.06.2021., чиста неистина. Кренимо прво од Јеремићевих лажи које је изговорио 25.062021.: Прва лаж „Председник Републике, сав се тресао, буквално се тресао“. Друга лаж „Почео је да се дере…“. Трећа лаж „И говорио је ајде ме биј, ајде ме туци“. Четврта лаж „Псовао је, вређао, претио…“. Пета лаж „Он је нас позвао да нас бије…“. Шеста лаж „Говорио је разне опсцене ствари…“. Седма лаж „Понудили смо му да се нађемо на неком другом месту, он је то одбио…“.

Из Јеремићевог снимка који је пуштен у медије 27.06.2021. се виде петорица мушкараца (Јеремић, Алексић, Гајић, Новаковић и пети који се не види због тога што он снима – ради се о Јеремићевом функционеру Стефану Јовановићу) у хаустору Председништва који се расправљају са председником Вучићем, који мирно стоји испред њих. Из снимка се види да се председник не тресе (нема због чега), да мирно говори, да се не дере, да се деру њих четворица, да председник не псује, да никоме не прети, да их није позвао да га бију, нити да он њих бије, председник није изговарао било какве опсцености, нити је одбио да се нађу на неком другом месту, због тога што то нису ни предложили. Уосталом, ево дијалога који је објавио сам Јеремић и који су објавили медији наклоњени Јеремићу. Тај дијалог доказује да је Јеремић лагао 25.06. о томе шта се догађало у хаустору Председништва. Ево дијалога онако како га је објавио сајт „Нова С“ 27.06.: Вук Јеремић: Лопове, издајниче, кукавице… Борислав Новаковић: Гледај у мене, гледај у мене! Вук Јеремић: Кукавице, хајде изађи ако смеш! Хоћеш заједно да изађемо? Александар Вучић: Да изађемо! Хајде. Вук Јеремић: Хоћеш да изађемо? Александар Вучић: Да изађемо! Хајде. Вук Јеремић: Ти си председник наш, хајде… . Изађи ако смеш. Александар Вучић: Хајде лопужо где год хоћеш! Ево стаћемо овде… Обезбеђење: Господине председниче… Вук Јеремић: Отворите му врата! Обезбеђење: Напољу уживо све преносе. Немојте, није добра идеја. Вук Јеремић: Хајде изађи! Александар Вучић: Лопужо једна! Мирослав Алексић: Шта се уплашио? Борислав Новаковић: Што бежиш сад? Александар Вучић: Од тебе се уплашио девојчице… Вук Јеремић: Смеш да изађеш? Александар Вучић: Хоћу да ме линчујеш, девојчице? Вук Јеремић: Јел’ смеш? Александар Вучић: Где си ти сецикесо из Трстеника? Не смеш да ме линчујеш. Вук Јеремић: Јел’ смеш на телевизију? Мирослав Алексић: Ти ћеш да ми кажеш? Срам те било?

Као што видите из дијалога и из снимка, председник је изашао пред петорицу људи из Народне странке, мирно. Није их псовао, није им претио. Јеремића је назвао лопужом и девочицом, а Алексића сецикесом. Председник их чак није ни вређао, рекао је само истину, кратко у две речи – лопужа и сецикеса. Јеремић својим снимком демантује самог себе, самог себе хвата у лажи!

Колико је Јеремић подлегао хистерији, и психози сведочи његов наступ на ТВ Н1, код Миње Милетић. Као што Миња Милетић није имала милости према Ђиласу, још је мање имала милости према Јеремићу, који је гостовао код ње 28.06.2021. И она је ухватила Јермића у лажи када је Јеремић рекао да је председник Вучић звао Јеремића и братију да их бије. Гђа Милетић га је одмах исправила и рекла му: „Не рекао је да хоће да га линчујете“. Уз то гђа Милетић је питала Јеремића, која је сврха одласка у Председништво, да ли је у реду све то што је тамо радио, да ли сматра да је погрешио што је отишао у Председништво и да ли је то био циљ, да буде у фокусу? Јеремић је потврдио да је то био циљ, медијска пажња, да буде у фокусу и да није погрешио. Такође, гђа Милетић је критиковала Јеремића да је био „неопрезан“ и онда када је тражио мишљење Међународног суда правде, везано за Косово, и да видимо лоше последице те Јеремићеве одлуке. Такође, гђа Милетић је питала да ли је примерено то што он и његов функционер, адвокат Гајић називају премијерку Ану Брнабић, глупачом? Питала је шта то значи, какви су то изрази? Питала је Јеремића да ли је то примерено? На све то је Јеремић одговорио: „Да“ и да су то благи изрази. Гђа Милетић је питала Јеремића да ли заиста мисли да ће таквом реториком доћи на власт? Јеремић је одговорио: „Па ви ако вам се то не свиђа, немојте да гласате за нас“. Тако је Јермић тотално потонуо на ТВ Н1.

Као што је Јеремић лагао испред зграде Председништва 25.6.2021., тако је лагао на истом месту 17.3.2019., две године раније. Тада је Јеремић са камиона вриштао да Вучић пада до Ускрса 2019. Данас две године касније Вучић је никад јачи, а СНС је скочила са 50 на 60 одсто подршке грађана. Лагао је Јеремић да Путин презире Вучића. Четири дана касније Путин је одликовао Вучића највишим руским орденом. Лагао је Јеремић да је његов донатор Патрик Хо поштен човек. После тога Патрик Хо је у САД осуђен на три године затвора, због прања новца, корупције, утаје. Патрик Хо је донирао Јеремићу 5 милиона долара! Чим зине, Јеремић слаже! Колико је психички попустио Јеремић, сведочи чињеница да вређа Ану Брнабић, и назива је глупачом, а она је знатно образованија и паметнија од њега. Што се тиче Јеремије Вука Бранковића, њега набоље описује народна изрека: „Чега се паметан стиди, тиме се будала поноси“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s