Премијерка Ана Брнабић је Скупштини у име Владе, поднела један веома важан Aмандман на Закон о финансијској подршци породицама са децом. Тим амандманом, са потписом Ане Брнабић, се до детаља дефинише и проширује круг лица која имају право на дечији додатак. Иначе, изменама Закона о финансијској подршци породици са децом, се даље побољшава положај запослених жена, предузетница, пољопривредница. Овим изменама Закона и основним Законом о финансијској подршци породицама са децом из 2018. се подстиче рађање, уводе нова права, шири круг корисника права. Оба Закона су донеле или предложиле Владе на чијем је челу Ана Брнабић. Једна од племенитих одредби „Породичног закона“, каже: „Породица ужива посебну заштиту државе. Мајка и дете уживају посебну заштиту државе. Држава има обавезу да предузима све потребне мере за заштиту детета од емоционалног злостављања. Ана Брнабић је родитељ двогодишњег дечака. То детенце не заслужује да му екстремисти свакодневно вређају мајку, не заслужује да јој прете силовањем и вешањем. Они који годинама вређају и прете Ани Брнабић, емоционално злостављају и њу, и њену супругу и њихово мало дете. Последњи су то учинили Вук Јеремић и Владимир Гајић. Колико су психички посрнули Јеремић и Гајић, сведочи чињеница да вређају Ану Брнабић, називајући је глупачом. Ана Брнабић је десет пута образованија и паметнија од њих двојице, пословно успешнија, имала је сјајну пословну каријеру и политика јој уопште није потребна. Ана Брнабић је потребна Србији.

За ове 3 год на челу Владе Србије, Ана Брнабић је показала да је способна, дорасла, достојна, вредна, пристојна, скромна особа. Поред тога што никада није крила своје опредељење, није га ни истицала. Ана Брнабић је за све грађане Србије учинила више доброг него било која жена у историји Србије. Ана Брнабић је као Вучићево откровење, допринела побољшању односа у нашем друштву, толеранцији и разумевању. А са чим се она суочава? Са претњама и увредама које трају 4 године. Сетимо се претњи ђиласоваца, силовањем, вешањем Ани Брнабић, које су упутили Веселиновић и Ного. Сетимо се увреда Сергеја Трифуновића који је вређао тек рођено дете Милице Ђурђић и Ане Брнабић. А управо овим изменама Закона о финансијској подршци породицама са децом, Ана Брнабић пружа значајну подршку племенитим вредностима-породици, родитељству и потомству. Зашто Јеремић, Гајић и други, вређају Ану Брнабић? Због тога што су прикривени хомофоби и својеврсни расисти који мрзе чланове и бираче СНС.

Рећи ћу нешто о 4 особе које су додељивале финасијску помоћ породицама са децом. Својим породицама. Ко су 4 јахача пљачкокалипсе, који би да линчују Вучића, који су насилнички упали у Председништво, који називају премијерку глупачом? Заједничка им је једна ствар – сумње о лоповлуку, и то да нису имали успешну пословну каријеру, независно од политике. Политиком се баве да би се обогатили.

Адвокат Владимир Гајић се најдуже бави политиком од све четворице. Био је члан СНО, СПО, НСП, ДС, ПСГ, ДЈБ и НС. Као генсек СПО од 1992. до 1994. био је члан Извршног одбора општине Стари град, и тада је директно доделио финансијску подршку једном „детету“, свом рођеном брату, студенту од 22 године. Финасијска подршка коју је Владимир Гајић незаконито упутио рођеном брату је била у облику новог стана од 50 м2, на адреси Тадеуша Кошћушка 54-56.Тиме је општина Стари град оштећена за данашњих 150.000 евра. Гајића је Влада 2006. изабрала за директора „Генексове“ ћерке фирме „Интернационал ЦГ“. Почетком октобра 2007. сви медији су писали о хапшењу „Генекс мафије“, када је ухапшен и директор Владимир Гајић. „Генекс мафија“ је била оптужена да је оштетила буџет за 22 милиона евра. У том случају адвокат Гајић је својој породици са децом, изгледа доделио финансијску помоћ од милион евра. Гајић се пре пар година лажно представљао као председник Адвокатске коморе Београда (АКБ). Председник је Правног савета Јеремићеве странке.

Борислав Новаковић је био један од актера „Афере Солун“ и криминалног гласања о Закону о раду децембра 2001. Борислав Новаковић је хапшен због основање сумње да је од 2007. до 2010., оштетио буџет Новог Сада за око 1,3 милиона евра. Борислава Новаковића је 2017., Виши суд у Београду осудио на 3 и по год затвора због малверзација приликом изградње Булевара Европе у Новом Саду. И он је изгледа доделио финансијску помоћ својој породици са децом, тешку 1,3 милиона евра. Био је функционер ДС. Данас је председник Покрајинског одбора Јеремићеве странке.

Мирослав Алексић. Док је био председник општине Трстеник, осумњичен је да је опљачкао силне паре. Медији су 11.02.2021. објавили вест: „Јеремићев потпредседник опљачкао Трстеник: Извлачио милионе преко таста и таште“. Алексић је оптужен да је као директор Дирекције за планирање и изградњу Трстеника, и као председник општине Трстеник опљачкао и општинску касу, али и касе јавних предузећа у Трстенику преко таште и таста. Оптужен је да је са тастом је то радио преко удружења грађана “Фонд за унапређење ресурса грађана”, а са таштом преко “ППТ Холдинга – Трстеник” где је она била извршни директор. Само током две године Алексићеве власти потписано је 5 уговора са таштом и тастом, укупне вредности 24 милиона. Био је члан Г17, УРС, а своју странку НПС је препродао Јеремићу. И он је изгледа доделио финансијску помоћ својој породици са децом, тешку 24 милиона. Данас је потпредседник Јеремићеве странке.

Вук Јеремић, познатији као Јеремија Вук Бранковић, је отац лажне државе Косово. Сетимо се катастрофалних резултата бившег министра Јеремића. Он је најзаслужнији за проглашење лажне државе Косово, више и од Тадића и Борка Стефановића. Албанци са Косова славе овај трио. Независност Косова признала је 91 држава за мандата Вука Јеремића. Јеремић је преговоре о КиМ пренео из надлежне УН, у ненадлежну ЕУ. Јеремић је пред Скупштином УН, уништио суверенитет Србије, штеточинским захтевом Међународном суду правде, о легалности једнострано проглашене независности Косова. Јеремић је на своја луксузна министарска путовања потрошио више од 3,6 милиона евра. Себи је доделио 55.000 евра дневница, чиме је дуплирао износ своје петогодишње плате. Државни ревизори су 2011. утврдили незаконито пословање Јеремићевог министарства при куповини девиза преко мењачнице “Транге-франге“ и при плаћању “Аероклубу”, у укупном износу од око 360.000 евра. Штетним уговором који је 2012. године, потписао са „Енергопројектом“, држава је, сумња се, оштећена за више од 5,2 милиона евра. Јеремић је повезан, са домаћим и међународним криминалцима. Бивши министар унутрашњих послова Хонг Конга, и финасијер Јеремијине НВО, Патрик Хо је 2019. године, правоснажно осуђен у САД, на 3 године затвора. Патрик Хо је Јеремији и његовој НВО ЦИРСД „донирао“ 5,3 милиона долара! Поред Хоа хапшени су и Јеремићеви донатори криминалци, мегатајкун Ји Ђианминг (шеф Патрика Хоа), Шеик Тидиан Гађио, бивши шеф дипломатије Сенегала и мексички бизнисмен Емилијо Лозоја. Хо и Гађио су били чланови Управног одбора Јеремићеве НВО. Сва четворица криминалаца су до 2017. Јеремићу донирали 7,5 мил долара. О имовини Вука Јеремића и његове породице медијска мрежа „Антидот“ је 2017., између осталог, објавила податке који кажу да Јеремић и породица имају царство некретнина од 1.100 квадрата и најмање 11 хектара земљишта. У међувремену од 2017. до данас, Јеремић је пазарио огроман стан у центру Њујорка! Вук Јеремић је изгледа од 2007. до 2017., доделио финасијску помоћ својој породици са дететом, од око 10 милиона долара.

Јеремић је више пута ухваћен да говори неистину у медијима. Прошле године је одговарајући на питање о пореклу свог богатства, обмануо јавност изјавом да је запослен као члан борда једне међународне компаније, што је ова компанија демантовала. Јеремић је 2. јануара 2019., слагао да Путин презире Вучића. Четири дана касније Путин је одликовао Вучића једним од највиших руских ордена. Јеремић је 17.03.2019., слагао да Вучић пада до Ускрса 2019.! Прошле су 2 године, а Вучић не да није пао, већ је ојачао, а СНС скочио са 50 на 60%. И ових дана је лагао психо Јеремић. Из снимка који су Јеремићеви људи снимили у хаустору Председништва, се јасно види да је оно што је Јеремић причао 25.06., испред Председништва, чиста лаж. На Јеремићевом снимку се виде петорица беспосличара-Јеремић, Алексић, Гајић, Новаковић, и пети који снима, који вређају председника Републике. Јеремић је председнику Вучићу рекао „Лопове, издајниче, кукавице“. Из снимка се види да председник мирно говори, да не виче, да не псује, не прети. Председник Србије је показао да се никога не плаши, чак ни петорице кабадахија. Показао је колико су кукавичке и празне њихове претње реваншизмом, осветом, променом власти у крви, вешањем, силовањем. Највећа опасност је претила згради Председништва пљачјке, јер се у згради налазе вредне уметнине, а ова четворица су познати пљачкаши. Председник Вучић их је дочекао, он сам, а њих петорица. Председник је мало заврнуо рукаве, а они почели да цвиле, да кевћу, подвили репове, па штукнуше, нестадоше у облику ластиног репа. Председник остаде у чуду, где се денуше, хтеде да им да воде, електролите и средства за смирење, а они утекоше. Скикнули од врућине, нису пили лекове, ни течност, осим ракијица које су попили…Ееее…зар не знају да не иде ракија на 40 степени напољу. Дехидрирали начисто. После, напољу, онередили се, обезнанили, унезверили, промуцали… Куку! Да су покушали упад код Бајдена, Меркелове или Бориса Џонсона, били би оборени на под, везани, и пребијени без милости ако би се опирали, и процесуирани. Председник Вучић и наши надлежни органи су благи и толерантни. Председник Вучић је показао да су његова врата отворена свима, да је помирљив, толерантан, али да се не плаши примитиваца и насилника попут ове петорице. Да је све ово што кажем тачно установила је новинарка Миња Милетић на ТВ Н1 када је ухватила Јеремића у лажи, и поставила му низ неугодних питања, која су разобличила и размонтирала Јеремића. На крају новинарка Милетић је питала Јеремића да ли заиста мисли да ће таквом екстремном реториком доћи на власт? Јеремић је одговорио: „Па ви ако вам се то не свиђа, немојте да гласате за нас“. Због чега је Јеремић упао у Председништво? Очајан је због свог рејтинга. А то је и признао на ТВ Н1, када је рекао да је то учинио да скрене пажњу на себе. Јеремићева странка има рејтинг од 1,2 одсто подршке грађана, по новом истраживању ИПСОС, што је на нивоу статистичке грешке. О племенитости председника Вучића сведочи и признање за најплеменитији подвиг које му је данас додељено у Скупштини Београда, због тога што је председник донео одлуку о донирању 230.000 вакцина, државама у окружењу, Чешкој, и страним грађанима који су вакцинисани у Србији. Ово није урадио нико у свету. Тек сада државе доносе одлуке о донирању вакцина и иду путем који је утро председник Вучић. Постоји виц о Јеремићу. Седи Јеремић у фонтани на Андрићевом венцу и пере ноге. Приђе му портир и пита га шта то ради. Јеремић каже – дошао сам да бијем Вучића. После неког времена приђе му полицајац и пита га шта то ради. Јеремић каже – дошао сам да бијем Вучића. После неког времена приђе му Вучић и пита га шта то ради. Јеремић покуњено каже – ладим ноге и једем оно што се не једе! Велики Душан Радовић је рекао, и као да је мислио баш на људе попут Јеремића: „За издајице,тужибабе и цинкароше у београдским школама уводи се ново признање-вуковац. По имену оног Вука, који је, према народној песми, издао на Косову“! 

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s