Мариника (Marinica Ciobanu Zhivcu) више не занима никога. Јуче је дала скандалозан интервју за Ђиласове и Шолакове тајкунске медије, новине, тв и сајт Нова С. Ово је прва и једина реакција на тај интервју. Тешко је одабрати неку посебну безумност, толико их има. На пример. Мариница каже: „Отварање фабрика, уз пратњу телевизијских камера, је Вучићева јавна куповина гласова. Он не даје људима посао, већ прави од њих социјалне случајеве. С друге стране, нема шта он да њима налази посао“. Прво, отварање фабрика и запошљавање људи, је за нормалне људе, најпозитивнија појава. За Маринику није. Потпуно је безумно било коме замерати то што доводи инвеститоре, отвара фабрике, и запошљава људе. Друго, то су веома мало, али су то радили и Мариникин Ђилас у Београду, и Мариникин Тадић у Србији. Њих је хвалила када су отварали фабрике (ретке додуше), а Вучића куди. Какво безобално лицемерје и двоструки аршини. Треће, Мариница заборавља да њен режим, онај до 2012. у Србији, и онај до 2016. у Војводини, није запошљавао људе, већ отпуштао. Тако су она и њени у Србији до 2012. и у Војводини до 2016. отпустили око 600.000 људи. Стога Мариница подржава отпуштање, а сатанизује запошљавање људи! Лудило!

Мариника Тепић загрљена са криминалцем Филиповићем

Даље каже Ђиласова Мариница: „Усвојићемо и применити прави Закон о спречавању корупције јавних функционера, који је специфичан у односу на кривични законик. Ми смо изричити да повратак грађанске части подразумева Закон о пореклу имовине, али прави, не као овај који су они донели и толико хвалили (…) А ми сматрамо да се таква нелегално стечена имовина мора одузети“. Ово је тежак ударац Ђиласу. Ово што Мариница говори је директан атак на Ђиласа. Закон о пореклу имовине о коме она говори, би се прво применио на људе попут њеног Ђиласа. При томе Мариница, Ђиласова потпредседница и службеница његове компаније, прети Ђилласу да ће сва имовина коју је нелегално стекао, бити одузета! Урнебесно!

О Мариникином очају сведочи чињеница да она отворено лаже о изјави Миладина Ковачевића, који је прошле године, говорио о паковању гласачких листића, после штампе, и о машини за паковање тих штампаних листића. О томе Мариница безумно лаже и каже: „Овде се гласачки листићи убацују лопатама и овде директор Републичког завода за статистику Миладин Ковачевић насред РТС-а отворено каже за паковање гласова како има „машину“ која све то заврши“. Лудо, зар не?

А да нема ни једно решење, за било који проблем, сведочи и Мариникин несадржајни и испразни одговор на питање о њеном и ССП-овом решењу за КиМ. Каже и лаже Мариница: „Ми уопште не знамо у којој је фази косовско питање (…) ми никада нисмо видели ниједну службену белешку, нити неки закључак са тих састанака. Буквално не знамо шта о чему се разговара, шта се од нас тражи и да ли је то што он говори заиста тачно. Подсетићу вас и да смо ми у Странци слободе и правде сачинили Декларацију о помирењу два народа, јер морамо бити свесни да је живот бржи од сваког папира“. Као што видите, Мариница одговора нема. Таштина празнине!

И најгоре у интервјуу, долази на крају, када Мариница опет призива насиље и промену власти у крви, на улици. Како планира да насилно и у крви пеузме власт говори Мариница Циобану Зхивцу Тепић и каже: „Не знам шта подразумева мирна предаја власти (…) не долази обзир. Моја генерација је остала дужна да заврши оно што је започето петог, а није завршено шестог октобра“. Ђиласова и Шолакова кандидаткиња, кандидаткиња антисрпских тајкуна, аутошовинисткиња, јасно каже да мирна примопредаја власти не долази у обзир. И онда Мариница још детаљно објашњава како ће то будуће насиље да буде по угледу на по злу познати „5.октобар“ и још горе, неостварени 6. октобар. Да још једном разјасним, Мариница Циобану, овде ништа не инсинуира, ништа не говори индиректно, она јасно каже да мирна примопредаја власти не долази у обзир, већ само насилно отимање власти, у крви. И то говори Ђиласова кандидаткиња за председницу Србије. Основна тачка програма кандидаткиње за председницу Србије, је насилна промена власти, у крви. Ништа друго, по Мариници Циобану Тепић, не долази у обзир! Оваква изјава би дисквалификовала сваког кандидата. Уз то, оваква изјава заслужује да реагује надлежно тужилаштво. Господо тужиоци, пробудите се!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s