Како су усаглашени, и како делују заједно антисрпски медији у Хрватској и Федерацији БиХ, и ђиласовски медији у Србији, у сатанизацији Србије, показује напад на амбасадорку Србије у Великој Британији, госпођу Александру Јоксимовић. Напали су је због тога што се „дрзнула“ да честита победу у Вимблдону, Новаку Ђоковићу. Да би оправдали ничим изазван напад на амбасадорку, у ствари на Србију, сви ови медији су усаглашено измислили некакав гаф амбасадорке Јоксимовић. Сметало им је што је држава Србија имала своју представницу, амбасадорку, да на лицу места честита Новаку. Имали шта нормалније од тога да амбасадорка Србије честита победнику Вимблдона, који је Србин из Србије? Да будем јасан, амбасадорка Јоксимовић није направила било какав гаф, није прекршила протокол. Била је на месту на коме има право да буде, и радила је свој посао.

У оркестрирану сатанизацију амбасадорке Србије су се поред Ђиласових медија у Србији, укључили и многи медији из Хрватске и Федерације БиХ. Пљувачки наслови у хрватским и бошњачким медијима су гласили: „TPORTAL.HR“ -„DOMJENAK NAKON WIMBLEDONA-Diplomatska blamaža: Veleposlanica Srbije htjela ‘oteti’ Đokovića od kraljevske obitelji“; “Oslobođenje.ba“-„Nije se ovome nadala: Đoković ‘iskulirao‘ ambasadoricu Srbije“; „slobodna-bosna.ba“- „BRUKA O KOJOJ BRUJI SRBIJA“; „raport.ba“-„Đoković pred očima cijelog svijeta ponizio ambasadoricu Srbije“. Пљувачки наслови у ђиласовским медијима су гласили: „Директно“- „МОША-Како је Новак искулирао амбасадорку Србије“; „ГАФ ЗА ГАФОМ-Амбасадорка коју је искулирао Новак обрукала себе и државу“; новине „Нова“ ТВ „Нова С“ и портал „Нова С“ 12.07.20121. „Ко је амбасадорка Србије која се обрукала пред Новаком“;„Амбасадорка хит на Твитеру: Она је за Новака невиђена особа“ и „Амбасадорка Србије се обрукала пред Новаком у Лондону!“; лист „Данас“-„Амбасадорка Србије у Великој Британији обрукала државу и себе“.

Осим мржње према Србији, ђиласовски медији су невиђено лицемерни, и заговорници двоструких аршина. Свим тим медијима гђа Јоксимовић није сметала до оног тренутка 2018. када је иманивана за амбасадорку Србије у Британији. То је госпођу Јоксимовић обележило као „Вучићеву“. Од тада је сатанизују. Док гђа Јоксимовић није била „Вучићева“ била им је добра. Чим је постала „Вучићева“ постала је омражена. А није уопште постала „Вучићева“ већ амбасадорка Србије, своје државе. Жутим и ђиласовским медијима смета свако ко заступа и штити државу Србију. При томе морам да нагласим да гђа Јоксимовић никада није била члан СНС. Напротив, била је члан ДС, до тамо неке 2005. или 2006. године. Свим тим жутим медијима ни тада, наравно, није сметала гђа Јоксимовић. Док је била у ДС била је persona grata житим медијима. Када је постала амбасадор Србије, постала је persona non grata за жуте и ђиласовске медије. Tим истим или сличним медијима је гђа Александра Јоксимовић била добра, најбоља, све до септембра 2018. када је водила Центар за спољну политику. До тада су и „Данас“ и ТВ Н1 и ТВ Нова С, и остали, волели гђу Александру Јоксимовић. И то је било ок.

Познајем госпођу Јоксимовић од 1991. године, када смо заједно почињали политичку каријеру, прво у ДС, па потом у ДСС од 1992. године. Путеви су нам се разишли када се гђа Јоксимовић вратила у ДС 1996. године. Ови ђиласовски медији који је сатанизују, не помињу да је била сарадница Зорана Ђинђића, Горана Свилановића и Зорана Живковића. Тада је била добра жутим медијима. Чим је осумњичена да је сарадница председника Вучића, постала је омражена. Безобални двоструки аршини. Једино је добро што су у својим нападима ђиласовски медији објавили импресивну биографију гђе Јоксимовић, али су сакрили да је била близак сарадник Ђинђића, Свилановића, и Живковића, и да је била члан ДС од 1990. до 1992. и од 1996. до 2006. Сакрили су то намерно, јер би им покварило демонизацију. И за крај, рекох да дуго познајем гђу Јоксимовић. Знам је као пристојну и културну особу, широког образовања. Нико није заслужио овакву оркестрирану мржњу хрватских, муслиманских и ђиласовских медија. И ти се лепо види како ови медији раде на истом задатку – мрзе и нападају Србију.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s