Моје колеге Орлић и Јованов су већ патосирали Ђиласа, а ја ћу га докусурити! Стога нећу понављати оне чињенице којима су они разбуцали тајкуна, већ само нове аргументе. Наиме, Ђилас је неписмен. Тајкун Ђилас не познаје српски језик и значење израза у свом матерњем(?) језику! Драган Ђилас је рођен у Београду, у Србији, што значи да му је матерњи језик српски. Тачно је да Ђилас најбоље познаје језик новца и да му је прави матерњи језик „Кеш619“ – на енглеском (Cash619), али је ипак српски могао да научи за своје 54 године. Могао, али није! Матерњем, српском језику су га учили родитељи, учио је српски у вртићу, основној и средњој школи, дакле пуних 19 година. После тога, до данас, Ђилас је имао још 35 година да усаврши знање српског. Није вредело, Ђилас није научио српски како треба. То што је Ђилас показао да не зна, учи се у прва 4 разреда основне школе. Основни изрази и њихова значења. Ево о чему се ради.

Тајкун Драган Ђилас је данас 16.7.2021. године, у интервјуу за своје новине „НОВА“ рекао: „Нећемо на изборе ако предлози ЕП ИДУ УЗ ДЛАКУ Вучићу, организоваћемо протесте“. Тако гласи и наслов интервјуа пренет у листу „Данас“. И да не буде грешке у тексту још стоји: „Председник ССП Драган Ђилас изјавио је да део опозиције неће изаћи на изборе уколико предлог унапређења изборног процеса који треба да сачине посрединици из Европског парламента, буде „ УЗ ДЛАКУ“ председнику Србије Александру Вучићу, већ ће организовати протесте“. Да није грешка потврђује и цитат самог Ђиласа који преносе и сајтови „Данас“ и „НОВА“:„Ми ћемо до 1. августа проследити наше захтеве Европљанима, (…) Уколико то буду предлози који ће ићи УЗ ДЛАКУ Вучићу, са идејом: ‘Ај само ви изађите на изборе па да можемо да одахнемо’, ми на те изборе нећемо изаћи“.

Као што видите драги читаоци Ђилас показује запањујуће незнање, и не зна да израз „УЗ ДЛАКУ“ значи противљење, супротстављање, линија већег отпора, једнако као и изрази „уз ветар“ или „уз воду“. Јенако тако тајкун Ђилас (мозгомашинац) не зна да израз „НИЗ ДЛАКУ“ значи повлађивање, удовољавање, слагање, линија мањег отпора, једнако као и изрази „низ ветар“ или „низ воду“. Драган Ђилас је вероватно хтео да каже: „Нећемо на изборе ако предлози ЕП ИДУ НИЗ ДЛАКУ Вучићу“. Вероватно је то хтео да каже, али није. У целом интервјуу Ђилас упорно понавља израз „УЗ ДЛАКУ“, што је супротно ономе што је желео да кеже, и што показује да мозгомашинац не зна основна значења језика који је учио 54 године.

Ђиласов машински мозак!

Како мозгомашинац Ђилас замишља да ће да води ову земљу, као премијер, што му је основна жеља, ако не познаје српски језик? И не само то, он уопште не види очигледно, да саме речи „УЗ ДЛАКУ“ упућују на супротстављање. Из свега што је тајкун рекао, његови чланови, симпатизери и читаоци ђиласовских медија остају потпуно збуњени, због тога што Ђилас каже да неће ићи на изборе ако предлози европарламентараца буду противни Вучићевим, што даље значи да Ђилас подржава Вучићеве ставове, и да ће изаћи на изборе само уколико предлози европарламентараца буду сагласни Вучићевим!

Раније сам, после саобраћајке коју је изазвао на аутокоманди, установио да Ђилас не зна да вози, и закључио да Ђилас мора да се врати у ауто школу. Сада закључујем да Ђилас мора да се јави установи за основно школско образовање одраслих, и да поново заврши прва четири разреда основне школе. Посебну пажњу учитељи морају да посвете Ђиласовом учењу српског језика. Могу само да изразим огромно чуђење, како је Ђилас успео да обавља три државне функције, да води низ компанија, а да нико не примети да се ради о слабоумној, подкапацитарној личности, да употребим израз бившег Ђиласовог функционера Боре Новаковића? Мрш у школу Ђиласе, па кад положиш српски, ти се јави.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s