Клан Беливук-Звицер је до сада имао једног портпарола, Владимира Вулетића. Вулетић је за потребе Канибала и Касапина чак основао и странку „Црно на бело“. Данас је Клан Беливук-Звицер добио и портпаролку – Маринику Тепић. Дан након што је министар унутрашњих послова објавио потресне фотографије жртава Клана Беливук-Звицер, јавила се портпаролка Клана, Мариника Тепић, напала министра и објавила срамотна саопштења на друштвеним мрежама и на сајту и мрежама ССП. Иначе, као по команди, неспорни потез министра Александра Вулина, су осудиле све ђиласовске странке и медији. И да слепцима објасним због чега је потез министра Вулина неспоран. Неспоран је због тога што је то део борбе против мафијашког Клана Беливук-Звицер, који води пропагандни рат против државе. Много људи не верује да је Клан касапио и клао људе. Сада када је министар Вулин показао само мали и ублажени део стравичних доказа – сада људи верују. Део борбе против мафије је и пропагандни рат. Својим нападом на министра, уместо да га похвале, ђиласовске странке и медији су се опет ставили на страну убилачког, мафијашког Клана Беливук-Звицер. Јуче је полиција ухапсила још једног криминалца и припадника Клана, који је у Тадићево и Ђиласово доба, био волшебно пуштен на слободу из затвора где је служио казну због тешког убиства!?!

Уместо трунке саосећајности и емпатије за жртве Кољача, Касапина и Канибала, портпаролка Клана, Мариника Циобану Зхивцу Тепић је објавила следеће саопштење:„Толико их излуђује скандирање Партизановаца и што се не обазиремо на њихове лажи осим хумором, да су јуче 2 пута гурнули Вулина на Пинк да то затрпа: тужном причом о Вучићу, сликама Веље Невоље и рецитацијом да су Ђилас и Тепићева повезани с њим“.

Као што видите Мариника замењује тезе, жртве претвара у кривце, а крвнике у жртве. Она припаднике Клана назива „Партизановцима“, а уместо да осуди злочине кољача, она их хвали. Мариника каже да су јуче објављени докази о злочинима – лаж, и да се она, Ђилас и ССП, „не обазиру на те лажи, осим хумором“. За Маринику и Ђиласа су докази о касапљењима лаж, на коју треба реаговати хумором!?! Због чега то не кажу породицама жртава? А све жртве су навијачи Партизана! Касапину и кољачу Беливуку, Мариника тепа „Веља“. А Мариникин „Веља“ се хвалио касапљењима, клањима и канибализмом, на снимцима и фотографијама, и хвалисаво је приказивао велике количине наркотика које је Клан шверцовао. Тако је Мариника добила новог дилера и снабдевача. Шефица информативне службе СНС, Владанка Маловић, је пре неки дан, док је брисала под Мариником, иронично саветовала Маринику да промени дилера. И луда Мариника је то озбиљно схватила, и заиста променила дилера. Ранијег свог деценијског дилера Филиповића, из Панчева, се одрекла, и прави се да га не познаје, због тога што је хапшен, због тога што је током истраге сведочио о Мариникиној умешаности у криминал и због тога што није могао да јој понуди новац од диловања. А Мариникин „Веља“ и остаци његовог убилачког Клана и даље имају скривене велике количине новца, које улажу у своје гласноговорнике, медије и странке. Тако да ће Мариника лепо да омасти брке.

И још једном да подсетим кога то подржава, и чији је портпарол Мариника? Терористички и мафијашки Клан Беливук- Звицер је оружано крило широке групе која има циљ да ликвидира председника Вучића и да изврши или помогне насилну промену власти. Та група има и политичко крило – финасијере, идеологе, налогодавце, портпароле, заговорнике и подстрекаче. Одговор на питање ко чини политичко крило је јасан – сви они који уназад годинама призивају насилну промену власти, судове револуције, ликвидацију председника Вучића и чланова његове породице, ликвидацију функционера власти и СНС, и сви они који су организовали политичко насиље последњих година. Позиви на насилну промену власти, најаве судова револуције, претње вешањима, силовањима, и другим насиљем, насилни протести, све то је у пуном интензитету започело тек са повратком Драгана Ђиласа у политику. Статистика је неумољива – она је као снег који открива трагове. Изнећу један пример. Од када се Ђилас вратио у политику, почетком 2018., број напада на просторије СНС се учетворостручио. До тада је било десет напада током 5 година (2013. до 2018.), а од 2018. до данас (3 и по године) је било 40 напада на просторије СНС.

Сетимо се да Ђиласу насиље није страно: више пута је јавно претио и псовао полицајце, био је изазивач породичног насиља, нанео је телесне повреде бившем тасту, најгрубље је псовао студенте на свом протесту, предводио је насилни упад у РТС, када је новинарима прећено и када су вређани, више пута се сликао са криминалцима осуђиваним за тешка кривична дела (Јапанац, Бакић, Дабовић), подржао је напад на Скупштину Србије, која је вандализована 7 дана, а повређено је 140 полицајаца.

И онда Мариника, Ђиласова потпредседница, нападне МУП због успеха у борби против мафијашког Клана, и истовремено отворено подржи убилачки и мафијашки Клан, срећна због тога што је пронашла новог дилера, и још једног спонзора.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s