Портал „КРИК“ се бави КРиминалом И Корупцијом, како му и име каже. Овај портал је део међународне криминалне мреже „ОЦЦРП“ („OCCRP“), која на простору Балкана делује из Сарајева, и своје другоразредне услуге изнајмљује обавештајним службама, али и криминалцима. О кредибилитету КРИК-а сведоче и чињенице да је главни уредник Стеван Дојчиновић 2019. депортован из Уједињених Арапских Емирата, због тога што су га власти УАЕ означиле као особу опасну по националну безбедност. Дојчиновић је 2015. ухапшен на аеродрому у Москви. Он је дан провео у притвору, а потом је депортован у Србију. Трајно му је забрањен улазак у Русију. Руска тајна служба ФСБ га је означила „претњом по националну безбедност и јавно здравље“. Средином марта 2016. медији су објавили чињенице (и фотографије) о томе да је глодур КРИК-а, пасионирани поборник хобија по имену „суспензија“. „Суспензија“ је „дисциплина“ из садомазохистичког миљеа, при чему се кожа „хобисте“ пробада кукама свуда по телу, по жељи. За куке се везују сајле, а потом се „хобиста“ путем сајли и чекрка закачених за плафон, подиже у ваздух да виси да би могао да ужива у болу. Да би прикрили садомазо карактер ове „дисциплине“, поборници то називају врстом екстремног спорта! Дојчиновић, осим кука по телу, има и многобројне пирсинге по лицу! Све то је изгледа „неопходно“ да би човек постао „истраживачки новинар“?

Пре годину дана, у јуну 2020. КРИК је добио задатак да одстрели младог Данила Вучића. КРИК одавно ради за Ђиласа, који их редовно финасира. У току изборне кампање 2020. КРИК је више пута таргетирао сина председника Србије, Данила Вучића, угроћавајући му безбедност, неистинито га представљајући као лице које је члан једног криминалног клана. Без обзира што не постоји ни један доказ за неистине КРИК-а, они су упорно понављали своје измишљотине, чиме су угрожавали живот Данила Вучића. „Новинари“ КРИК-а су прошле године стално пратили Данила Вучића. Подсетићу да је КРИК више пута ухваћен како прати брата министра финансија, Предрага Малог на адресама становања и посла. КРИК је пратио и малтретирао и супругу и дете Предрага Малог.

Сада је КРИК добио нови задатак. Да се укључи у кампању одбране мафијашког Клана Беливук Звицер. КРИК-а тврди да је дошао у посед транскрипта саслушања Беливука у тужилаштву 5. јула. КРИК не каже да уопште није тешко доћи до било ког таквог транскрипта са саслушања, због тога што примерак изјаве са саслушања, добију и окривљени и њихови адвокати. Дакле, сам транскрипт није фалсификат, већ гомиле лажи које су ђиласовским медијима и КРИКу доставили Беливукови адвокати. Сам транскрипт је стога потпуно безвредан папир, који најчешће садржи лажи које пласирају окривљени који се не бране ћутањем. Као по команди тврдње КРИКа, тј. Беливукове халуциногене лажи, су пренели сви ђиласовски медији. Ни један од тих медија не објашњава карактер транскрипта, тј. чињеницу да окривљени који се не бране ђутањем, у 99 одсто случајева износе одбрану лажима, што им није забрањено. Сви ђиласовски медији транскрипт изјаве једног доказаног убице, кољача и мегадилера дрогом, представљају – пласирају као велику истину!

Ево како је нпр. познати опозициони новинар Душан Машић реаговао на ове Беливукове лажи: „Време је да се поново подсетимо да оптужени могу да се бране на све могуће начине укључујући и лагање. Тако тај систем функционише. Свуда. То што верујем КРИК-у, не значи да верујем и Беливуку“.

Сетимо се сада за шта је оптужен, за сада, мафијашко терористички Клан Беливук Звицер? Тужилаштво за организовани кримининал званично је 13.07.2021. потврдило да је поново проширена истрага против припадника организоване криминалне групе Вељка Беливука и Марка Миљковића, због још два кривична дела тешког убиства (укупно пет). Како је саопштено, Беливукова криминална група, која броји скоро 30 ухапшених чланова, терети се и за злочиначко удруживање, трговину дрогом, недозвољено држање и ношење оружја и експлозивних материја.

Вељко Беливук, шеф Звицерове криминалне групе, задужен за Србију, одлучио је да се брани изношењем фатаморгана и халуцинација о свом наводном пријатељству и сарадњи са председником Србије Александром Вучићем и другим људима из врха Српске напредне странке, знајући да ће то нашироко пренети медији и странке које подржавају и заступају његов Клан. Беливук је саопштио фантастичне измишљотине, да је био задужен за све и свашта – за контролу опозиционих протеста, за мир на Паради поноса (ха,ха…), за смиривање протеста таксиста и „КарГо“, за општи мир на фудбалским трибинама, за светски мир… КРИК наводи да је Беливук „самоиницијативно почео да говори о односима са људима из власти“. Да подсетим да сам Беливук тврди да није криминалац већ „вођа навијача“ и да није одговоран за убиства, отмице и шверц дроге. То најбоље говори о истинитости његових изјава у транскрипту са саслушања. Међутим, индикативно је да Беливук није желео да одговара на питања тужиоца о својим злочинима. Наравно, Беливук и КРИК, по добро опробаном рецепту, у све опет увлаче Данила Вучића, најстаријег председниковог сина. КРИК и остали ђиласовски медији преносе Беливукову претњу властима, цитирам: „да ће у будућности испричати још детаља ако се одређени људи не опамете“! КРИК потом констатује, тј. лаже, тј. верује Беливуку и каже: „Иако је тешко проценити шта је тачно, а шта не од онога што је Беливук испричао, поједини детаљи се поклапају са оним што се раније претпостављало – да је његова група имала улогу у сузбијању протеста, као и односе са људима из власти“. Како и на основу чега КРИК износи ову тврдњу? Искључиво из транскрипта Беливука, који је како сам већ нагласио 99 одсто лаж. КРИК је добио налог да верује Беливуковим лажима из транскрипта.

Јавност треба да зна да судије, тужиоци и полиција одлично поступају у броби против криминала, што се најбоље види у процесуирању Клана Беливук. Јавност треба да зна да је Клан Беливук-Звицер до сада имао једног портпарола, Владимира Вулетића. Вулетић је за потребе Канибала и Касапина чак основао и странку „Црно на бело“. Пре неки дан је Клан Беливук-Звицер добио и портпаролку – Маринику Тепић. Дан након што је министар унутрашњих послова објавио потресне фотографије жртава Клана Беливук-Звицер, јавила се портпаролка Клана, Мариника Тепић, напала министра и објавила срамотна саопштења на друштвеним мрежама и на сајту и мрежама ССП. Уместо трунке саосећајности и емпатије за жртве Кољача, Касапина и Канибала, портпаролка Клана, Мариника Циобану Зхивцу Тепић је објавила саопштење у коме стаје на страну клана Беливук, а овом кољачу тепа „Веља“, а кољаче назива навијачима, хвали њихово скандирање против председника. Мариника замењује тезе, жртве претвара у кривце, а крвнике у жртве. Уместо да осуди злочине кољача, она их хвали. Уместо да похвали правосуђе и полицију, она их сатанизује. Мариника каже да су објављени докази о злочинима – лаж, и да се она, Ђилас и ССП, „не обазиру на те лажи, осим хумором“. За Маринику и Ђиласа су докази о касапљењима лаж, на коју треба реаговати хумором!?! Због чега то не кажу породицама жртава? Можемо само да закључимо да је Мариника озбиљно схватила ироничан предлог да промени дилера. Ранијег свог деценијског дилера Филиповића, заменила је Беливуком. Сад има још једног Дилера и Спонзора. Подсећам судије и тужиоце да је Мариникин бивши дилер, пред надлежним органима и пред јавношћу, сведочио да је од Маринике Тепић, док је била покрајински секретар, противзаконито добио милион динара. Молим правосуђе да реагује. Иначе, као по команди, неспорни потез министра Александра Вулина, су осудиле све ђиласовске странке и медији. А иста та Мариника и људи у тим медијима, оберучке су поздравили објављивање експлицитних фотографија убијених припадника земунског клана, убистава у Сребреници, и посмртних остатака из Батајнице и то на јавним сервисима. И да још једном објасним због чега је потез министра Вулина неспоран. Неспоран је због тога што је то део борбе против мафијашког Клана Беливук-Звицер, који води пропагандни рат против државе. Много људи не верује да је Клан касапио и клао људе. Сада када је министар Вулин показао само мали и ублажени део стравичних доказа – сада људи верују. Део борбе против мафије је и пропагандна борба. Кољачки клан има своје политичко и медијско крило, има велику подршку у медијима. И када држава покаже на прихватљив начин, о каквим се злочинцима ради, и како има доказе против кољача, онда бива нападнута од медијских и политичких заступника мафије. Постоје најмање 2 странке које заступају клан – „Црно на бело“ и ССП. Својим нападом на министра, уместо да га похвале, ђиласовске странке и медији су се опет ставили на страну убилачког, мафијашког Клана Беливук-Звицер.

Као контрареакцију на објављене доказе о зверствима Клана Беливук Звицер, ђиласовски медији, предвођени КРИК-ом, су лансирали Беливуков транскрипт, безвредне лажи једног кољача, касапина и убице. И одмах су на ђиласовским медијима никле десетине прилога на ову тему. Заједничко им је једно – сви ђиласовски медији безрезервно верују Беливуку! Тиме доказују да су медијски представници и заступници убилачког Клана. У све се, наравно укључили и портпароли Клана, Вулетић и Мариника. За потребе Вулетића и Клана Беливук, ђиласовски медији су лансирали текст под насловом: „Вулетић: Најбољи Данилов друг био веза Вучића и Беливука“. Портпарол Клана Беливук, Вулетић у том тексту, интервјуу са њим, отоврено каже шта је циљ објављивања Беливукових лажи. Потрпарол Клана, осумњичен за педофилију, тражи оставку председника Србије! Због чега? Због Беливуковог (лажног) сведочења. Неопрезно, Вулетић у интервјуу, потврђује да је имао многобројне контакте са Беливуком. Такође, неопрезно, Вулетић у интревјуу потврђује да је био чест гост у становима Беливука, нпр. на Звездари. У једном од таквих станова станује и сам Вулетић. Свој став су изнели и љубитељи Клана Беливук, Мариника и Ђилас, у саопштењу ССП под насловом: „Сад је јасно зашто држава годинама није реаговала на Вељу Невољу“. И ова странка, која заступа убилачки Клан Беливук Звицер, узима здраво за готово Беливукове измишљотине и кажу: „Исказ Вељка Беливука, члана СНСа од 2011. године (…) многи из опозиције већ годинама указују на повезаност Александра и Андреја Вучића, као и кључних људи из полиције и безбедносних служби са организованим криминалним групама (…) За извршење оваквих прљавих послова Беливуков клан је награђиван дозволом да неометано тргује наркотицима и рекетира људе“. Као што видите Ђилас и Мариника, безрезервно верују Беливуку. То је доказ онога што већ месецима тврдим, ССП је политичко крило, оружаног крила, тј.  мафијашког Клана Беливук Звицер. Не пада снег да покрије брег, већ да звери покажу трагове.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s