(„Свиђа ми се да ти не буде пријатно“ је назив култног албума групе „Дисциплина кичме“)

Политичко и медијско крило мафије већ десет дана дехуманизује председника Вучића и министра Вулина, сулудо их повезујући са оружаним крилом мафије Беливук-Миљковић-Звицер, коју су управо похапсила ова два часна човека, у фебруару ове године. Политичко и медијско крило мафије већ десет дана врши промоцију кољача и убица, промоцију криминала и мафије, тиме што су лажи кољача и убица прогласили за свето писмо. Политичко и медијско крило мафије објављује комичне, али сталне тврдње, да су Вучић и Вулин најближи сарадници клана Беливук. Већину грађана то тера на грохотни смех, али… Политичко и медијско крило мафије све то чине по налогу Беливука и Миљковића, које чекају вишеструке доживотне робије, због мора злочина које су починили – убистава, мучења, отмица, тона дроге коју су диловали, десетина тона оружја које су крили. Ова двојица кољача, мучитеља и канибала знају да им је напад на оне који су их похапсили, најбоља одбрана.

У другим земљама им то не би успело, због тога што нико не би хтео да објави њихове бљувотине. Али у Србији, мафија има своје политичко и медијско крило. Тајкун са Маурицијуса и тајкун из Швајцарске имају најмање 30 медија, и имају низ политичких странака, малих, али утицајних управо у тим медијима, а не међу народом. И сви они су одлучили да десет дана објављују провидне лажи двојице злочинаца, као да су велике истине. Медијско крило мафије објави лажи, а онда политичко крило спинује, и обрнуто. Замислите да медији у САД и Мексику десет дана објављују наводе ухапшених чланова наркокартела о томе да су председници Бајден и Обрадор, шефови наркокартела, а да су они, наркомафијаши у ствари невинашца, а да су кривци Бајден и Обрадор. Замислите да су новинари интервјуисали оптужене нацисте и кољаче у Нирнбергу и њихове адвокате, а да су нацисти за своје злочине оптужили Рузвелта, Черчила и Стаљина, и онда медији те лажи пласирали као истините. Незамисливо. Е код нас је замисливо управо то.

Таквом дехуманизацијом Вучића и Вулина, медијско и политичко крило свакодневно угрожава безбедност и живот председника Вучића, министра полиције Вулина и чланове њихових породица, које посебно сатанизују као сараднике Беливука. То чине сину председника Вучића, Данилу! Политичка и медијска мафија своје крваве трагове о повезаности са мафијом и Беливук кланом покушава да прикачи онима који су мафију похапсили! Ниједан од ових многобројних медија, ниједна од ових ђиласовских странака, не сматрају да угрожавају безбедност и живот председника Вучића и министра полиције Вулина и чланове њихових породица. Не. По опробаном механизму дехуманизације председник Вучић и министар Вулин и чланови њихових породица за мафију уопште нису људи. Сва три крила мафије сматрају да су Вучић, Вулин и њихове породице, безвредни, да су испод минимума људске вредности. Вучић, Вулин и њихове породице, су представљени као људи са којима не треба саосећати, као демони или ђаволи који треба да пате и које треба немилосрдно уништити. Због тога се овај процес и назива демонизација или сатанизација. И ретко ко указује на ово током ових десет дана. О тој рашчовечености политичког и медијског крила мафије, и о томе да се сматрају грађанима првог реда, надљудима, сведочи и то што они дехуманизују свакога ко их погоди хумором, ко их погоди у живац, при томе не радећи било шта спорно. Њихова безумност иде тако далеко да сматрају да је забрањено објавити фотографију Маринике и Вељка Беливука!?! И истовремено сматрају да они могу десет дана да дехуманизују Вучића, Вулина и чланове њихових породица, при томе их доводећи у стварну опасност и угрожавајући им безбедност. А то сматрају због тога што су за ђиласовце сви други, грађани другог реда, подљуди. Оваква „филозофија“ је била темељ нацизма!

Кад већ поменух нацисте и Нирнберг, сетимо се да је Ђиласова службеница Мариника Тепић 26.07.2021. у промотивном споту ССП, говорила о снопљу које се уједињује, што представља симбол фашизма. Помињати снопље које се уједињује, је истоветно величању нацистичке „свастике“. На латинском и италијанском реч „снопље“ гласи „fascis“ и „fasces“. Ту терминологију је преузео Бенито Мусолини, и основао фашистички покрет – „fascismo“ и своју партију „Partito Fascista Repubblicano“. И управо су као „снопље“ увезани мафија, ђиласовске странке, и ђиласовски медији. Мафија итекако има идеологију која личи на фашизам.

Наглашавам, десетодневна демонизација Вучића, Вулина и чланова њихових породица није проблем за већи део медија. То наводно није проблем, али је јуче изненада постала проблем једна фотографија са интернета, коју сам поделио на друштвеним мрежама. На тој фотографији су Вељко Беливук и Мариника Тепић, који се сликају за селфи.

Не знам да ли је фотографија аутентична или је у питању фотомонтажа, али сасвим сигурно није непристојна, проста, и никога не угрожава. Уосталом Мариника Тепић се много пута сликала са својим бившим пријатељем и оптуженим криминалцем и дилером Новаком Филиповићем. Тада ни Ђилас, ни Мариника нису сматрали да сликање са дилером и криминалцем доводи Маринику у опасност. Исправно. Она је велика пријатељица и заштитница таквих.

Фотографија Вељка Беливука и Маринике Тепић је потом изазвала праву хистерију у ђиласовским медијима Н1, НОВА С, Директно и Данасу, и многим другим. Искрено сам уживао.

Хистерију је покренуо Драган Ђилас, саопштењем своје странке ССП, која иначе представља политичко крило клана Беливук. У том саопштењу, које су пренели сви ђиласовски медији се тврди да је та фотографија угрозила безбедност Маринике Тепић. Бесмислено. Рекох, Мариника је хероина мафије, она ужива силну подршку криминалаца из Панчева, Новог Сада и клана Беливук. Због чега би једна таква фотографија представљала опасност по Ђиласову службеницу Маринику? У свом саопштењу Ђилас још каже: „Тако је данас високи функционер и народни посланик СНС Небојша Бакарец објавио монструозну фотомонтажу на којој су Мариника Тепић и ухапшени Вељко Беливук приказани у пријатељској атмосфери, а Мариника означена као Беливукова “сека”. То што Небојша Бакарец показује озбиљне знаке менталне поремећености, не лишава га одговорности, јер је овакву лаж пласирао свесно и са јасном намером. Одмах потом је исту фотомонтажу објавио и “медијски експерт” Небојша Крстић, који већ дуго учествује у пропаганди сталног инсинуирања како је Тепићева “икона” мафије“.

И та фотографија коју видите у тексту представља угрожавање нечије безбедности (ха,ха), а десетодневна дехуманизација председника Вучића и министра Вулина и чланова њихових породица која се одвија у најмање 30 медија мафије, није угрожавање њихове безбедности? Земљо отвори се! Какво безобално лицемерје и бездушност! А што се тиче фотографија са интернета, ја као и сви остали шерујем мноштво фотографија. Биће да су Ђиласа погодиле те друге фотографије. Погледајте их у овом тексту.

Биће да су Ђиласа погодили и моји говори у Скупштини Србије, и текстови које пишем за цењени Информер. Овај говор на пример.

И један куриозитет за крај. Ђилас је Твитеру више пута пријавио мој профил, због Мариникине слике са Беливуком. Ја сам од Твитера у 18:03, и у 22:39, 29.07.2021. добио мејлове у којима кажу да су испитали мој профил и садржаје и да нису пронашли ништа спорно.

Прва Ђиласова пријава се односила на цео мој профил. Одбијена је. Нема ничег спорног. Друга Ђиласова пријава Твитеру се односила на конкретан садржај, на фотографију Маринике и Вељка Беливука. И она је одбачена. Нема ничег спорног!

Ово је други мејл од Твитера: „We have received a complaint regarding your account, @BakarecPolitika, for the following content: Tweet ID: 142… Tweet Text: Stara ljubav, zaborava nema! Bata Velja i Seka Mara! We have investigated the reported content and have found that it is not subject to removal under the Twitter Rules) or German law. Accordingly, we have not taken any action as a result of this specific report. Sincerely, Twitter“ („Примили смо жалбу у вези вашег профила и садржаја „Стара љубав заборава нема! Бата Веља и Сека Мара!“. Испитали смо пријављени садржај и закључили да не подлеже уклањању по правилима Твитера. Сходно томе, нисмо предузели никакве радње по жалби против вашег садржаја. Искрено. Твитер“). То значи да је Твитер два пута одбацио Ђиласову пријаву против мог профила и против објављене фотографије Маринике и Беливука. То такође значи да ни администратори Твитера не виде ништа спорно у фотографији коју сам објавио, нити у било чему другом на мом профилу. А због чега је побеснео Ђилас? Побеснео је од немоћи да предузме било шта поводом објављене фотографије. Не постоји ништа противзаконито, неморално, непристојно у вези те фотографије. А у пратећем тексту нема псовања, нити ружних речи. И онда је Ђилас похистерисао и дао налог својим медијима да ме сатанизују. Обожавам када ме нападају политичко и медијско крило мафије! Похистерисали су и шеф Мафије Ђилас, и његова службеница Мариника, и ССП, и Н1, и Нова С и Директно. Одушевљен сам тиме колико много може да постигне једна фотографија Веље и Маринике објављена на мрежама! БИНГО! Пун погодак! И порука за Ђиласа – Свиђа ми се да ти не буде пријатно! Дисциплина кичме!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s