У Ваљеву је јуче једна честита старина „изула“ и „развалила“ Вука Јеремића, рекавши му да је продао Косово. Потом је изнервирани Јеремија Вук Бранковић је у налету халуцинација у Ваљеву изјавио: „после промене власти председник Србије Александар Вучић и Беливук добиће прилику да у затвору десетинама година расправљају ко је кога звао“. Урнебесно смешно. Вук Јеремић повезује неповезиво. Јеремић, председника Вучића, окривљује за постојање клана. То је потпуно безумно због тога што је Вучић похапсио и уништио клан Беливук, а од тренутка хапшења клана, подршку клану убица пружају управо Вук Јеремић и НС, који су део политичког крила клана. Јеремићеве оптужбе су утолико безумније, због тога што је Јеремић доказано повезан са низом домаћих и страних криминалаца, о чему постоје многе фотографије. Све фотографије које ћете видети су аутентичне и непорециве. Такође, ни сам Јеремић није невинашце. До гуше је уплетен у различите малверзације и сумњичи се различита кривична дела. То исто важи и за многе његове сараднике.

Током мандата министра Јеремић је на своја луксузна министарска путовања потрошио више од 3,6 милиона евра. Себи је доделио 55.000 евра дневница, чиме је дуплирао износ своје петогодишње плате. Државни ревизори су 2011. утврдили незаконито пословање министарства  при куповини девиза преко мењачнице “Транге-франге“ и при плаћању “Аероклубу”, у укупном износу од око 360.000 евра. Штетним уговором који је 2012. године, потписао са „Енергопројектом“, држава је, сумња се, оштећена за више од 5,2 милиона евра. Вук Јеремић је све ово негирао.

Јеремић је повезан и са међународним криминалцима. У Њујорку су у новембру 2017., ухапшени Патрик Хо и Шеик Тидиан Гађио. Обојица су блиски сарадници и финансијски партнери Јеремића, дуги низ година. Патрик Хо је бивши министар унутрашњих послова Хонг Конга, и финасијер Јеремијине НВО и ПР Агенције. Шеик Тидиан Гађио је бивши шеф дипломатије Сенегала, и члан Саветодавног одбора Јеремијине НВО. Гађио је постао сведок сарадник против Патрика Хоа. Патрик Хо је 2019. године, правоснажно осуђен у САД, на три године затвора. Патрик Хо је Јеремићу и његовом институту „донирао“ 5,3 милиона долара! Кинеске власти су 2018. године, ухапсиле највећег Јеремићевог „донатора“ и партнера – мегатајкуна Ји Ђианминга (шеф Патрика Хоа) због проневере 38 милиона долара. Јеремић тврди да су сви ови људи невини! Јеремић, Хо, Гађио и Ђианминг у затвору да расправљају ко је кога звао!

Шпанска полиција је 18.07.2021. ухапсила Емилија Лозоју, и испоручила га Мексику. Лозоја је бивши шеф мексичког нафтног конгломерата Пемекс, и један од главних финансијера Вука Јеремића. Лозоја, кога је Јеремић редовно промовисао преко свог Твитер налога називајући га својим братом, светској јавности је постао познат након што га је специјални тужилац Мексика јавно довео у везу са посредовањем у давању 10 милиона долара мита бившем председнику Мексика. О везама Јеремића и Лозоје сведочи низ заједничких фотографија, са пословних и приватних састанака. Јеремић и данас каже да је Лозоја његов брат, и да је невин! Јеремић и Лозоја у затвору да расправљају ко је кога звао!

Председник Правног савета Народне странке адвокат Владимир Гајић је био ухапшен почетком октобра 2007. у афери „Генекс мафија“. РТВ је 04.10.2007. на свом сајту објавила текст „Похапшена “Генекс” мафија – политички заштитници на слободи“. У том тексту стоји: „Полиција је утврдила да је Владимир Гајић подстрекавао Ивицу Лукића да потпише анекс уговора којим је предвиђено да се тих још неизграђених 1.000 квадрата пословног простора продају Конзорцијуму за износ од 1.726.000 евра, иако је тржишна вредност у том тренутку била око два и по милиона евра“. Гајић се лажно представљао као председник Адвокатске коморе Београда (АКБ) 2017. Апелациони суд у Београду у јуну 2019. потврдио је да је законити председник АКБ Југослав Тинтор. Јеремић тврди да је Гајић био невин. Јеремић и Гајић у затвору да расправљају ко је кога звао!

Бора Новаковић је председник Покрајинског одбора НС. У септембру 2013. и новембру 2014., Новаковић је хапшен због основање сумње да је од 2007. до 2010., оштетио буџет Новог Сада за око 1,3 милиона евра. Новаковића је 17.03.2017., Виши суд у Београду осудио на три и по године затвора због малверзација приликом изградње Булевара Европе у Новом Саду. Јеремић тврди да је Новаковић био невин. Јеремић и Новаковић у затвору да расправљају ко је кога звао!

Вука Јеремић се више пута састајао са Александром Радојичићем, који је хапшен због производње и стављања у промет опојних дрога. Он је дрогу паковао у киндер јаја и продавао деци. Радојичић се налази у белој књизи дилера из Лазаревца, Лајковца и околине. Радојичић је високи функционер Јеремићеве странке. Јеремић тврди да је Радојичић невин. Јеремић и Радојичић  у затвору да расправљају ко је кога звао!

Медији су 11.06.2021. објавили фотографије из ресторана „Јахорина“, на којима се види како Вук Јеремић пијанчи и слави са инспектором за крвне и сексуалне деликте у СБПОК, Божидаром Столићем, касније ухапшеним због сарадње са кланом Беливук. Столић је признао да је за новац одавао службене тајне вођама озлоглашеног “кавачког клана” Радоју Звицеру и Вељку Беливуку. Признао је да је од 2020. године управо он био „кртица”. Столић је радио на истрази у предмету Вељко Беливук ‒ Марко Миљковић. Из Вишег јавног тужилаштва у Београду је тада потврђено да је Столић ухапшен, а портпаролка тужилаштва је објавила да се Столић сумњичи и за кривично дело злоупотреба службеног положаја. Јеремић тврди да је Столић невин. Истовремено, Јеремић тврди да нема никаквих веза са кланом Беливук. Јеремић и Столић у затвору да расправљају ко је кога звао!

Медији су известили да су браћа Душан и Стеван Јеремић (лица с оне стране закона), припадници обезбеђења лидера ССП, Драгана Ђиласа, блиски и са Вуком Јеремићем, о чему сведоче њихове многобројне фотографије. Душан и Стеван Јеремић су се тиме јавно хвалили на друштвеним мрежама и у медијима. На фотографијама, Јеремић, Ђилас и Мариника су се више пута нашли у друштву браће Јеремић. Вук Јеремић и браћа Јеремић у затвору да расправљају ко је кога звао!

Као што видимо Вук Јеремић ће у затвору имати велико друштво, са којим ће десетинама година моћи да расправља ко је кога звао!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s