Драган Ђилас се опасно урадио“ док се шуњао по депонији, па сад халуцинира. Не иде Ђиласе гудровина на 40 степени, па још на депонији. Не треба се дрогирати никада. У то сте се већ уверили онда кад сте се „рокнули“ у вену, испред своје зграде на Врачару, па сте онда ридали и њакали као магарац, пред камерама. Нисте могли да поднесете то што Вам пола града скандира да сте лопов. То није разлог да конзумирате психоактивне супстанце. Никако. У својим новим халуцинацијама, Ви фантазирате о томе да смо Вучић и ја фашисти, да сам ја болестан. У свом новом видео дилду, после примљеног коктела адреналина и пропофола, Ви конфабулирате да је Вучић претворио Србију у лабораторију дроге. И Ви се усуђујете да све ово кажете? Ви који сте тукли своју бившу супругу и њене родитеље, Ви који сте организовали фашистички напад на Скупштину Србије 2020. Ви се усуђујете да помињете лабораторију дроге? Ви који имате више фотографија са дилерима дроге, него са рођеном децом.

Идемо редом.

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које пребије своју бившу супругу и њене родитеље?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које прети својој бившој супрузи да ће јој ордубити главу?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које пребије своју бившу супругу за време трудноће?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које на фашистички начин истера из домова хиљаде Рома и њихове деце, сравни им куће са земљом, а онда их потрпа у контејнере?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које окружено телохранитељима, испсује сиромашне студенте који му добацују да је лопов?

Да ли је тешки болесник оно тајкунско ђубре које незаконито изгради „Кућу Великог брата“ на земљишту дечије установе „Пионирски град“?

Да ли је тешки болесник оно тајкунско ђубре које за време крадоначелниковања, плати 9000 фунти из буџета града, да би себе окитило лажном наградом за најменаџера, а онда када се то открије, све то негира, уместо да се окуражи и призна истину?

Да ли је тешки болесник оно тајкунско ђубре које опљачка град на чијем је челу, док за то време његове компаније устостручују профите, а онда све то негира, уместо да се храбро испрси и призна истину?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које организује и учествује у нападу на зграду телевизије?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које организује напад на Скупштину, када је тешко повређено преко 140 особа?

Да ли је болесни фашиста оно тајкунско ђубре које напујда своје слуге да спаљују књиге и прогањају породицу тога коме су књиге спалили?

Да ли Србију у лабораторију дроге претвара оно тајкунско ђубре које се састаје и слика са тешким криминалцем Владом Јапанцем?

Да ли Србију у лабораторију дроге претвара оно тајкунско ђубре које се састаје и слика са дилером дроге Новаком Филиповићем?

Да ли Србију у лабораторију дроге претвара оно тајкунско ђубре које се састаје и слика са дилером дроге Милутином Бакићем, који је шверцовао 66 килограма марихуане?

Да ли Србију у лабораторију дроге претвара оно тајкунско ђубре које се састаје и слика са дилером дроге Миланом Дабовићем који је шверцовао 2,4 килограма кокаина?

Одговорите на ова питања, изузев ако сте муда донирали Мариники. Мени не смета када ме Ви вређате, и називате болесним и фашистом. Сад и ја Вас могу да тужим суду, али ја то никада не радим. Обожавам када ме нападају лопови. Мени то импонује. То онда значи да сам урадио нешто добро, да сам их погодио у живац! Џекпот! Бинго!

П.С. Молим Вас, немојте да злоупотребљавате психоактивне супстанце, били на депонији или не. На депонију Вас је већ бацао народ 2013., 2014., 2018. и 2020. године. Бациће Вас опет 2022. године, али не на депонију у Винчи. Она тада више неће постојати. Народ ће Вас 2022. заувек бацити на сметлиште историје.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s