„Елита убица“ („The Killer Elite“(1975) и „Killer Elite“(2011)) је назив два холивудска филма, оног Холивуда у коме је успешно радио Предраг Гага Антонијевић, што је пошло за руком ретко ком Србину. Бјелогрлић и Драгојевић, нпр. могу само да сањају о таквој каријери. Драган Бјелогрлић је својим чином дивљаштва на филмском фестивалу у Нишу, одлучио да насиље и психоактивне супстанце буду круна његове филмске уметности. Да ли „уметност“ може бити изговор за насиље? Не може. Да ли то што је неко познати глумац, а сада и редитељ, односно ВИП-овац, „селебрити“, може бити изговор за насиље? Не може, наравно. Бјелогрлић живи у заблуди коју потхрањује чињеница да је ВИП, „селебрити“. Живи у заблуди коју шире масмедији, да је због тога он некакав ауторитет највишег ранга и мудрац опште праксе. Није свестан да је (само) глумац и редитељ, а не научник, академик, професор факултета или било какав ауторитет. Његова познатост је само део болесне фасцинације глумцима и другим припадницима естраде, што је у складу са естрадизацијом свега, па и политике.

Бјелогрлићев мучки напад на светски познатог режисера Антонијевића, није некакав изоловани испад. Бјелогрлић је бахати агресивац, ђиласовац, који је и раније претио Антонијевићу. Антонијевић је јавно, 2020., оптужио Бјелогрлића да је корумпиран. Уз то је Антонијевић приложио и доказе из 2016., о томе како је Бјелогрлић желео да проневери стотинак хиљада евра, које би му за филм „Јесен самураја“ доделио ФЦС, и комисија чији је члан био Антонијевић. Антонијевић тврди да је Бјелогрлић, док га је ударао, викао и „Је*ала те Дара из Јасеновца“. Бјелогрлић припада оним аутошовинистима који не могу да поднесу то што је Антонијевић снимио филм „Дара из Јасеновца“, који не могу да поднесу чињеницу да је истина о геноциду у НДХ продрла у свет. Бјелогрлић одавно тврди како му је лоше у Србији и поред силног новца који добија за снимање филмова. За време Ђиласових протеста 2019. године, Бјелогрлић је подржао Николу Коју, једно од заштитних лица Ђиласових протеста, који је тада најавио да ће уколико протести пропадну отићи из земље. Тада је Бјелогрлић изјавио: „Верујем да ћемо се сви заједно изборити да до тога не дође. Ако не успемо, нека резервише још места у купеу“. Србију нису наравно напустили ни Којо, ни Бјелогрлић, јер у којој другој држави би могли да зараде силан новац, уз обилату помоћ државе коју демонизују, осим у Србији!?!

Подсетићу да је Бјелогрлић, више од десет пута песницом у главу ударио немоћног Антонијевића, који се није бранио. Одмах је на Бјелогрлићеву страну стала целокупна Ђиласова и Шолакова медијска машинерија и припадници „елите“. Сви они су ово назвали кафанском тучом, у покушају да минимизирају насиље свог штићеника Бјелогрлића. И сви су хорски лагали да је Антонијевић провоцирао Бјелогрлића. Бјелогрлића су подржали новинари Славиша Лекић, Слободан Ступар и Антонела Риха, рекавши („Рука му се позлатила“) и („Мало га је изударао, неки би рекли недовољно. Мало га је ишамарао!“) и („Кафанска туча“), глумци Мима Караџић и Марко Живић, и многи други припадници ђиласовске елите. Објављен је податак да је Бјелогрлић имао 1,15 промила алкохола у крви. Да још нешто није у реду са Бјелогрлићем сведоче и фотографије од 23. и 24.08.2021. када Бјелогрлић излази и улази у тужилаштво, насмејан од ува до ува. Деловао је невиђено радосно. Припадник „елите“ се кезио, срећан што је претукао старијег човека. Гага Антонијевић сведочи и следеће: „Катарина Радивојевић је притрчала Бјелогрлићу и рекла: „Немој, и ја бих га убила““. „Елита“ би да нас убија. „Елита“ убица! Бјелогрлић, је иначе, у Нишу, дан пре тога добио глумачку награду. За крај, цитираћу непоновљивог глумца Рикија Џервејса, који је у Холивуду, на додели „Златног глобуса“, поручио онима сличнима Бјелогрлићу: „Зато, ако вечерас добијете награду, немојте то искористити да бисте одржали политички говор. Нисте у позицији да делите лекције јавности. Не знате ништа о стварном свету, већина вас је у школи провела мање времена него Грета Тунберг. Зато, ако освојите нешто, дођите горе, примите своју наградицу, захвалите се свом агенту, свом Богу и од*ебите. У реду?“. У Италији би Бјелогрлићу и сличнима, кратко рекли – „Ma vaffanculo“.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s