Данас ће у Скупштини Србије бити усвојен изванредан Закон о заштити потрошача. И тај Закон ће заштитити већину потрошача. Међутим, изузетно сам забринут за потрошаче који користе услуге многобројних Ђиласових компанија, Мултикома, Дајрект медије, и више Ђиласових пољопривредних компанија. Опште је познато да су Ђилсове компаније на злом гласу, као корупционашке компаније. Забринут сам и за потрошаче пољопривредника Ђиласа, који има више пољопривредних компанија („ПИК Омладинка“, „Само органско“ итд.). Ко контролише шта Ђилас производи? Ова брига је утемељена на чињеници да је политичар Ђилас склон незаконитом пословању, и постоји широка основана сумња да је склон корупцији. Основано сумњам да је такав и пољопривредник Ђилас. Политичар Ђилас трује психу грађана, а пољопривредик Ђилас, можда, трује тела грађана, продајући им пољопривредне производе лошег квалитета.

Забринут сам и за потрошаче многобројних Шолакових компанија, а Шолак је вишеструки Ђиласов партнер. Изузетно сам забринут и за српске потрошаче производа Шолакових компанија из Луксембурга, које нису под јурисдикцијом Србије. Шолак није пољопривредник, али милиони потрошача користе услуге Јунајтед групе, СББ-а, Јунајтед медије, Н1, НОВА С и других, које психички трују грађане. Како да заштитимо ове потрошаче?

Забринут сам и за оног великог потрошача који ће од Ђиласове директорке, и сувласнице његових и Шолакових компанија, Јадранке Дринић, купити стан на Дедињу, који она управо продаје. Стан вреди мизерних 780.000 евра, и има само 2,5 ара. Проблем је у томе што је Јадранка Дринић, осумњичено, а Тужилаштву за организовани криминал недоступно лице (у Италији је низ година). Она је осумњичена у поступку који се води због кривичног дела злоупотреба положаја одговорног лица у продуженом трајању против физичких лица и правног лица „Дајрект медија“. Да подсетим, ТОК води истрагу због сумњи да је РТС оштећен за 688 мил. Госпођа Дринић је дугогодишња Ђиласова пословна сарадница. Као директорка водила је Ђиласове компаније „Дајрект медија“ и „Мултиком груп“. Гђа Дринић се ни после две године није одазвала позиву наших и италијанских органа. Невин човек радо сарађује са надлежнима да би скинуо сумњу са себе, а не бежи од одговорности. Адвокат „Дајрект медије“ и Јадранке Дринић, Зденко Томановић је 28.08.2019. изјавио: „Јадранка Дринић нема никакав разлог да се не одазове позиву“. А ипак се она ни после две године није одазвала позиву ТОК-а. Сада гђа Дринић продаје свој малецни стан од 2,5 ара, што значи да је жива и здрава, али се и даље не одазива позиву тужилаштва. Купац овог стана, дакле портрошач, је у озбиљној опасности да купи некретнину стечену на нелегалан начин.

Држава изванредно штити грађане и потрошаче, конзументе, и од продаје нелегалних производа – наркотика и психоактивних супстанци. У протеклом периоду, између осталог полиција је ухапсила продавца и власника 2,4 килограма кокаина, Милана Дабовића, Ђиласовог шурака. Полиција је ухапсила продавца и власника 66 килограма марихуане, Милутина Бакића, Ђиласовог пријатеља и функционера из Куршумлије. Полиција је ухапсила продавца и власника 1,4 килограма наркотика, многобројног оружја и више килограма експлозива, Новака Филиповића, Мариникиног пријатеља и дилера, и Ђиласовог члана Главног одбора ССП. Тиме су многобројни грађани, потенцијални купци, конзументи, спашени.

Нажалост, нити Закон о заштити потрошача, нити полиција, не могу да заштите потрошаче Ђиласових отровних политичких производа. Како ћемо заштитити ове потрошаче? Знате како? Тако што ће председник Вучић и СНС, Ђиласа и друге његове произвођаче отровних политичких производа, да пошаљу на сметлиште историје, после избора 2022. Живела Србија!

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s