Ђилас је, после дужег времена, дао дозволу црногорском држављанину Балши Божовићу, да да интервју Шолаковој ТВ Н1. Наравно, дозволу му је дао тек када му је Балшица загарантовао да ће да пљује Вучића. Божовић је до данас био протеран са ђиласовских медија. И данас је испузао испод камена. Појавио се осокољен „позајмицом“ коју је добио од Ђиласа. Ђилас се сажалио на Божовића – подсећа га на њега самог. Наиме, Божовића не воли нико. Живи сам, неожењен, ниједна га неће. Неће га ни ДС, избацили су га. Неће га ни Лечић и Тадић који су се ујединили. Неће га ни Александра Јерков. Неће га ни родитељи – прошле године су га избацили из стана (има скоро 40 година). Божовић је иначе велики поштовалац Мила Ђукановића и комита. Али, га неће ни Мило.

Пошто је беспосличарио цео свој живот и крао Богу дане у ДС, док га нису избацили, сада је захваљујући Ђиласовој „позајмици“ основао флерт НВО „Регионалну академију за развој демократије“ (скраћено РАЗДОР). Наравно ради се о једној од милион печуркастих лажних НВО, које служе за прање пара од грантова и „позајмица“.

Тако је осокољен Ђиласовом „позајмицом“ Божовић оплео по СНС-у, нахвалио једног министра („неистина је то што таблоиди пишу о министру“ уф, уф). По Ђиласовом налогу Божовић је извређао и ЕУ, тако што је повезао, неповезиво, цитирам Божовића „Оно што је сигурно је да је европски врх мафије и криминала у врху наше државе“. Лупи и остаде жив! Божовић је поновио и Ђиласове речи да „Србија полако клизи у фашизам”. Тупнуо још једном, и преживео. Наравно, Ђиласову „позајмицу“ не би оправдао, да није попљувао и председника Вучића, када је рекао: „ Вучић може бити побеђен само ако постоји антифашистички блок у Србији“. Ау. Божовић још само што није ускликнуо „смрт фашизму, паре Ђиласу“. Балшици је после овог интервјуа на ТВ Н1 загарантовано место у Ђиласовом ССП (уместо Бастаћа и Николе Јовановића), и платица у „Мултикому“ (ако буде био добар).

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s